up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Columbus
360

Columbus Ozark 25L Backpack

Columbus Ozark 25L Backpack

Columbus Ozark 25L Backpack

Columbus Ozark 25L Backpack

Columbus Ozark 25L Backpack

plus
  • 360Columbus Ozark 25L Backpack
  • Play videoColumbus Ozark 25L Backpack
  • Columbus Ozark 25L Backpack
  • Columbus Ozark 25L Backpack
  • Columbus Ozark 25L Backpack
  • Columbus Ozark 25L Backpack
  • Columbus Ozark 25L Backpack

Columbus Ozark 25L Backpack

Tuotekuvaus Columbus Ozark 25L Backpack

25 litran reppu retkeilyyn tai päivittäiseen käyttöön. Varustettu ilmakanavan selkänojalla ja pehmustetulla vyötäröllä ja olkahihnoilla, jotka tekevät siitä mukavamman. Säädettävät olkahihnat, vyötärövyö ja rintahihnat antavat takaosan hyvin sovittua käyttäjälle. Kompressiohihnat auttavat vakauttamaan kuormaa. Lisäosina reppussa on vaellusnavan kiinnitys, sadesuoja ja vetoketjulliset sisä- ja ulkotaskut.


Ominaisuudet:

Päälokero, jossa vetoketjulliset sisätaskut.
Vesirakon osasto.
Sivutaskut.
Edessä vetoketjullinen tasku.
Ylävetoketjullinen tasku aurinkolasille, matkapuhelin.
Napojen kiinnitys.
Sivun puristushihnat.
Takaisin ilmakanavalla.
Säädettävät pehmustetut olkahihnat.
Säädettävä rintahihnan pilli.
Säädettävä pehmustettu vyö.
Benji.
Alahihnat patjan kantamiseksi o makuupussi.
Sadekuori mukana.


Tekniset tiedot:

Pääkangas:
Polyesteri 600Dx600D PU 84T
Paino: 0,870 Kg.
Tilavuus: 25 l.
Mitat: 46x30x20 cm.


Pidätkö Columbus Ozark 25L Backpack tuotteesta? Käy ulkoilu verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Reput ja matkalaukuttuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki ulkoilutuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Reput ja matkalaukut valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Columbus Ozark 25L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen reppu

-

Sain repun nopeasti ja se täyttää kaikki odotukseni. Hyvä tuotteen laatu ja hyvä viimeistely, siinä on kaikki mitä tarvitset repussa lyhyitä vaelluksia varten. Luulin, että koska tilaa oli vain 25 litraa, tilaa oli vähän, mutta olin positiivisesti yllättynyt.

Erinomainen

-

Sain juuri sen, tein huolellisen valinnan kaikista saatavilla olevista trekkinn-malleista, ja tämä sai minut rakastumaan ruoko- ja jakkaratelineisiin, kahteen suureen joustavaan sivutaskuun (1,5 litran nalgeeni sopii ja voin kiinnittää sen kiitos kiristimen puristuspuolelle) suuri tasku, jonka avulla voin sijoittaa useita kevyitä kaiken tarvitsemani kanssa, 2 muuhun pieneen taskuun asetan kiireellisimmät, ja pohjataskussa on sadesuoja. laukku + matto, rintahihnoissa ja vyössä pussi-molle

Loistava valinta

-

Tarvitsin tämän kapasiteetin reppun kuljettamaan tarvittavat varusteet jousiammuntakentän versoihin. Upeat materiaalit (tekstiili, vetoketjut, sulkimet) Erittäin hyvä ergonomia, se mukautuu ja kiinnittyy hyvin vartaloon, jolloin voit liikkua kentän ympäri liikuttamatta selkääsi. Erittäin hyvin suunnitellut lokerot ja hihnojen sijainti. Sadekuori on tervetullut yksityiskohta. Jo ensimmäisellä retkellä hänen kanssaan piti kysyä toista kumppanilta. Hyvä tuote ja hyvä vastine rahalle, epäilemättä.

Kaunis

-

Rakastunut vaellusreppuuni. Kuvassa hieman tummempi, mutta kaunis. Toiminnallinen, kaikki mitä tarvitaan. Vaikka se ei ole vedenpitävä, siinä on sadepeite.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up