`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Palautukset

Palautukset

Haluatko palauttaa ostoksesi? Se on helppoa ja nopeaa!

Kirjaudu sisään TILINI ja tulosta palautustarra

Valmistele uusi paketti ja kiinnitä pakettiin palautustarra

Lähetä pakkaus

Hyvityksesi käsitellään heti sen jälkeen, kun olemme tarkistaneet, että palauttamasi tuote on täydellisessä kunnossa

Palautusehtonne

Mitkä ovat palautusehtonne?

Sinulla on 30 päivää aikaa päättää, onko tuote oikea sinulle ja haluatko pitää sen. Voimme antaa rahat takaisin palautettavasta tuotteesta sillä ehdolla, että tuote/pakkaus ei ole vaurioitunut, revennyt, kastunut, rikkoontunut, likaantunut, käytetty ja että alkuperäiset etiketit ja pakkaukset on jäljellä ja hyvässä kunnossa. Jos haluat vaihtaa tuotteesi toiseen väriin tai kokoon, sinun tulee tehdä uusi tilaus verkkokaupassamme.

Haluatko palauttaa jotain? Ole hyvä ja varmista, että noudatat seuraavia kriteerejä:

- Voit palauttaa minkä tahansa tuotteen hyvitystä vastaan 30 päivän sisällä siitä hetkestä lähtien kun vastaanotit tilauksesi.

Ole hyvä ja ota huomioon, että räätälöityjä/personoituja tuotteita, kuten jalkapallokenkiä, käsineitä, t-paitoja tai suksia ei voi palauttaa, ellei niissä ole jokin vika tai ne on vaurioitunut toimituksen aikana.

- Kaikkien palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja niiden alkuperäisessä kunnossa. Palautettujen tuotteiden tulee sisältää kaikki alkuperäiset etiketit ja pakkaukset, esim. kengät tulee palauttaa niiden alkuperäisessä kenkälaatikossa. Ole hyvä ja älä kiinnitä palautettavaan tuotteeseen tai sen alkuperäiseen pakkaukseen etikettejä, tarroja tai teippiä.

- Jos tuote palautetaan huonossa tai epäsoveliaassa kunnossa, saatamme lähettää sen takaisin sinulle.

- Tutteiden palautus on täysin omalla vastuullasi siihen asti, kunnes vastaanotamme palauttamasi tuotteen varastollemme. Varmista, että tuote on pakattu huolellisesti kestävään pakkaukseen, ettei se vaurioidu matkalla! Suosittelemme pyytämään palautuksestasi kuitin. Palautusosoitteemme on: TRADEINN RETAIL SERVICES, S.L. c/ Pirineus, 1, 17460 Celrà (Girona), Spain.

Sinulla on myös oikeus peruuttaa ostoksesi ilman syytä. Kaikkien palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja niiden alkuperäisessä kunnossa. Peruutusoikeus kestää 14 päivää, siitä päivästä alkaen kun vastaanotit tilauksesi. Saadaksesi tuotteestasi rahat takaisin, sinun tulee ilmoittaa meille peruutuksestasi palautuslomakkeen avulla.

Miten palautan tuotteen?

Jos haluat palauttaa tuotteen, ole hyvä ja noudata seuraavia ohjeita:

Vaihe 1: Kirjaudu sisään TILINI

Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse Tilaukseni. Tämän jälkeen klikkaa tilaustasi ja valitse ne tuotteet, jotka haluat palauttaa. Tämän jälkeen voit valita palautuksen syyn ja tulostaa palautusmerkin. Jos tarvitsemme sinulta lisätietoja palautukseesi liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

Vaihe 2: Valmistele paketti palautusta varten

Kun olet tulostanut palautusmerkin, ole hyvä ja valmistele paketti palautusta varten. Varmista, että palauttamasi tuote on täydellisessä kunnossa (käyttämättömänä, hintalaput ja tarrat kiinnitettyinä ja tuotteen alkuperäisessä pakkauksessa) ja laita alkuperäinen paketti uuteen pakettiin, varmstaaksesi ettei alkuperäiseen pakettiin kiinnitetä mitään (kuten teippiä tai tarroja).

Vaihe 3: Lähetä paketti

Kiinnitä palautustarra paketin ulkopuolelle ja lähetä paketti palautustarrassa ilmoitettuun osoitteeseen.

Vaihe 4: Hyvityksen maksaminen

Kun palautustasi käsitellään, tulet saamaan siitä automaattisen sähköpostiviestin. Lähetämme sinulle toisen sähköpostiviestin heti, kun palautuksesi on käsitelty loppuun. Kaikki hyvitykset maksetaan automaattisesti sille maksukortille tai tilille, jolla maksoit alkuperäisen tilauksesi. Hyvityksen näkyminen tililläsi voi kestää jopa 15 arkipäivää (lukuun ottamatta viikonloppuja ja pyhäpäiviä) palautuspäivästä palautuksen saapumiseen varastollemme ja palautuksen käsittelemiseen ja hyvityksen maksamiseen.

HUOM: Jos haluat vaihtaa vastaanottamasi tuotteen toiseen tuotteeseen, sinun tulee palauttaa tuote ensin ja tehdä sen jälkeen uusi tilaus. Muista, että takuihin liittyvistä asioista päättävät suoraan tuotteiden valmistajat. Virallisena jälleenmyyjänä tarjoamme takuupalvelun keräämällä viallisen tai vaurioituneen tuotteen asiakkaalta ja lähettämällä sen takaisin valmistajalle. Me käsittelemme kaikki takuisiin liittyvät muut toimenpiteet. Heti kun vastaanotamme vastauksen valmistajalta takuuseen liittyen, voimme edetä asiassa heti valmistajan mukaan. Ilmoitamme sinulle välittömästi kun saamme tietää, onko valmistaja hyväksynyt takuupyyntösi ja onko valmistaja päättänyt korjata tai vaihtaa tuotteen.

Mitä jos vastaanotan viallisen/vaurioituneen tai väärän tuotteen?

Jos vastaanotat viallisen/vaurioituneen tai väärän tuotteen, ole hyvä ja noudata alla olevia ohjeita:

Vaihe 1: Kirjaudu sisään TILINI

Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse Tilaukseni.

Vaihe 2: Valitse tilaus/tuote

Klikkaa tilaustasi ja valitse viallinen/vaurioitunut tai väärä tuote. Ole hyvä ja valitse myös palautuksen syy.

Vaihe 3: Tiedot/kuvat

Käsitelläksemme palautuksesi, ole hyvä ja kerro lyhyesti tuotteen viasta/vauriosta tai eroavaisuudesta ja liitä mukaan vähintään yksi kuva, jossa näkyy tuotteen vika/vaurio tai eroavaisuus. Voit liittää kuvat suoraan lomakkeeseen. Jos tuotteesi on vaurioitunut toimituksen aikana ja olet jo allekirjoittanut toimituksen, tässä tapauksessa pyydämme sinua lähettämään meille 4 päivän kuluessa lisätietoja:

- Kuva vaurioituneesta tuotteesta.
- Kuva pakkauksesta, osoitetarrasta sekä pakkauksen vauriosta.

Vaihe 4: Käsittely

Heti kun olemme vastaanottaneet pyytämämme tiedot ja kuvat vaurioituneesta tuotteesta, pyrimme käsittelemään pyyntösi mahdollisimman pian.

Emme hyväksy valituksia/palautuksia seuraaviin vaurioihin tai vikoihin liittyen:

- Tuote on vaurioitunut johtuen väärästä tai kovakouraisesta käytöstä. - Kosteus on vaurioittanut tuotetta.
- Tuote on värjääntynyt (esim. farkut ovat värjänneet sukat sinisiksi).
- Tuote on vaurioitunut johtuen ulkopuolisista tekijöistä, kuten terävistä esineistä, liiallisesta painosta, heittelystä tai kemikaaleista.
- Tuote on aiheuttanut fyysisiä kipuja tai esim. rakkuloita.

Miten saan hyvitykseni?

Kaikki hyvitykset maksetaan automaattisesti samalle maksukortille/-tilille, jolla olet maksanut alkuperäisen tilauksesi.

- Jos maksoit tilauksesi pankki- tai luottkortilla, tässä tapauksessa hyvitys maksetaan maksukorttiin liitetylle tilille.

- Jos maksoit tilauksesi PayPal:in kautta, tilauksesi hinta palautetaan PayPal-tilillesi.

Tulet saamaan meiltä ilmoituksen sähköpostitse, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi varastollemme. Tämän sähköpostin vastaanottamisen jälkeen hyvityksesi pitäisi saapua tilillesi 48 tunnin sisällä.

Ole hyvä ja ota huomioon: Jos olet saanut tilauksesi lahjana ja haluat palauttaa sen hyvitystä varten, tilauksen alkuperäinen tilaaja tulee saamaan hyvityksen. Olemme pahoillamme tästä aiheutuvasta vaivasta.

Alkuperäiset toimitusmaksut palautetaan vain siinä tapauksessa, jos palautus tehdään viallisen tai väärän tuotteen takia.

Miten vaihdan tuotteen?

Emme tarjoa tuotevaihtoja, vaan ainoastaan hyvityksiä. Jos haluat vaihtaa tuotteen, ole hyvä ja palauta alkuperäinen tilauksesi hyvitystä varten ja tee verkkosivuillamme uusi tilaus.

Kuka maksaa palautettujen tuotteiden postituskulut?

Jos palautat tuotteen, koska se ei olekkaan haluamasi tai se on liian pieni/suuri, sinä olet vastuussa palautuksen postituskulujen maksamisesta *. Jos tilaamasi tuote on vaurioitunut tai viallinen vastaanottaessasi sen, korvaamme tuotteen joko uudella tuotteella tai hyvittämällä tuotteen hinnan.

* Voit nyt käyttää Cycleon-palvelua tuotteiden palauttamiseen – kätevä tapa palauttaa paketteja edulliseen hintaan. Esimerkiksi Suomi palautuslappu maksaa 7.99€.

Tämä palvelu on saatavana seuraaville maille: Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekin tasavalta, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Unkari, Irlanti (pohjoinen), Irlanti (tasavallan tasavalta), Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Monaco, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Romania, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Yhdistynyt kuningaskunta.

Euroopan unionin ulkopuolella oleville asiakkaille, käytä postipalvelua, sillä tämän tulisi välttää monimutkaiset tullausprosessit, vaikka suosittelemme tarkistamaan palkkiot ennen lähettämistä.

Mitkä ovat takuuehdot?

Virallisena jälleenmyyjänä tarjoamme kaikille tuotteillemme 2 vuoden valmistajan takuun. Tarjoamme takuupalvelun keräämällä viallisen/vaurioituneen tuotteen asiakkaalta ja lähettämällä sen takaisin valmistajalle. Me käsittelemme kaikki takuisiin liittyvät muut toimenpiteet. Jos valmistaja huomaa tuotteessa valmistusvirheen, me katamme kaikki tuotteen palautukseen ja uuden tuotteen lähetykseen liittyvät toimituskulut. Pidätämme oikeuden kieltäytyä tuotteen vaihdosta, jos tuotetta ei palauteta meille palautusehdoissa ilmoitetussa kunnossa.

Eli heti kun saamme valmistajalta vastauksen tapaustasi koskien, voimme ryhtyä välittömästi valmistajan ohjeiden mukaisiin toimenpiteisiin. Ilmoitamme sinulle välittömästi kun saamme tietää, onko valmistaja hyväksynyt takuupyyntösi ja onko valmistaja päättänyt korjata tai vaihtaa tuotteen.

Käsitelläksemme takuupyyntösi, ole hyvä ja noudata alla olevia ohjeita:

Vaihe 1: Kirjaudu sisään TILINI

Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse Tilaukseni.

Vaihe 2: Valitse tilaus/tuote

Klikkaa tilaustasi ja valitse viallinen/vaurioitunut tai väärä tuote. Ole hyvä ja valitse palautuksen syyksi 4. Tuote ei toimi tai se on viallinen.

Vaihe 3: Tiedot/kuvat

Käsitelläksemme takuupyyntösi, ole hyvä ja kerro lyhyesti tuotteen viasta/vauriosta ja liitä lomakkeeseen vähintään yksi kuva, jossa näkyy tuotteen vika/vaurio. Voit liittää kuvat suoraan lomakkeeseen.

Vaihe 4: Käsittely

Heti kun olemme vastaanottaneet pyytämämme tiedot, pyrimme käsittelemään takuupyyntösi mahdollisimman pian.

Emme hyväksy takuupyyntöjä seuraavista syistä:

- Tuote on vaurioitunut johtuen väärästä tai kovakouraisesta käytöstä.
- Kosteus on vaurioittanut tuotetta.
- Tuote on värjääntynyt (esim. farkut ovat värjänneet sukat sinisiksi).
- Tuote on vaurioitunut johtuen ulkopuolisista tekijöistä, kuten terävistä esineistä, liiallisesta painosta, heittelystä tai kemikaaleista.
- Tuote on aiheuttanut fyysisiä kipuja tai esim. rakkuloita.

Tarjous: PayPal-hyvityksille ilmainen palautus

Uutuutena Voit nyt palauttaa tilauksesi täysin ilmaiseksi, jos olet maksanut tilauksesi PayPal:in kautta! Tämä tarkoittaa sitä, että jos haluat palauttaa tuotteen, palautuksesta aiheutuneet postituskulut hyvitetään sinulla PayPal:in kautta suoraan PayPal-tilillesi. Käyttääksesi tätä tarjousta, sinun tulee aktivoida tarjous ennen tilauksen tekemistä, jotta tarjous olisi voimassa.

Ole hyvä ja lue tarkkaan käyttöehtomme ennen tarjouksen aktivointia.

https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/refunded-returns

Mikä on Cycleon Return -palvelu?

Voit nyt käyttää Cycleon-palvelua tuotteiden palauttamiseen – kätevä tapa palauttaa paketteja edulliseen hintaan. Esimerkiksi Suomi palautuslappu maksaa 7.99€.

Tämä palvelu on saatavana seuraaville maille: Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekin tasavalta, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Unkari, Irlanti (pohjoinen), Irlanti (tasavallan tasavalta), Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Monaco, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Romania, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Yhdistynyt kuningaskunta.

COVID-19 - Lisätietoja palautuksista

COVID-19-epidemian takia pidennämme paluuaikaa. Sinulla on nyt 90 päivää tilauksen toimituspäivästä palautuspyynnön esittämiseen. Tietenkin pidämme mielessä viiveet, joita COVID-19: n hätätilanne voi aiheuttaa. Siksi pyydämme sinua lataamaan palautustarran vasta, kun olet varma, että voit viedä paketin kuriiritoimistoon samana päivänä.

Sulje