`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dynafit

Dynafit Enduro 12L Dawn

  • Dynafit Enduro 12L Dawn
  • Dynafit Enduro 12L Dawn
  • Dynafit Enduro 12L Dawn

Dynafit Enduro 12L Dawn

Tuotekuvaus Dynafit Enduro 12L Dawn

Kehittynyt yhteistyössä maailmanluokan kestävyysharjoittajien kanssa, tämä kevyt pakkaus lisää suorituskykyä erittäin kulkevilla etäisyyksillä. Anatomiset ja biomekaaniset ratkaisut luotiin erittäin teknisen ja ergonomisen korkean aerobisen nopeuspaketin rakentamiseksi. Enduro 12 on huippuluokan valitsema omien ultra-distance-juoksijoiden joukossa.

Ominaisuudet:

MULTI KÄYTTÖ: Pocket

POLA: Kiinnitys

GEL: Pocket

ANATOMINEN: Leikkaa

CAMELBAG: Yhteensopiva

2 SPEEDBOTTLE: Kiinnitys

HONEYCOMB: Superlight

4WAY: Stretch Mash

erittely:

68 Honeycomb Polyester PU

Tilavuus: 12L

Paino: 289 g


Dynafit Enduro 12L Dawn:een kuuluu Dynafit:n takaama valmistajan takuu. Dynafit:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme ulkoilutuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. trekkinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Nestetytys tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Reputtuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (16)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Ässä suunnittelu!

-

Suunniteltuihin ominaisuuksiin todella vaikuttunut - sisäänrakennettu vapina pylväille, säädettävät olkahihnat istuvaan istuvuuteen, sisäänrakennettu vedenpitävä kotelo! Tämä palveli minua todella hyvin poluilla, upea ostos.

Suuri reitti reppu

-

Erittäin kevyt

Dynafit enduro 12 l

-

Upea tuote, jossa on paljon säilytysvaihtoehtoja! Hieman tiukka!

Erinomainen laatu ja kevyt

-

Suuri huone, mutta kevyt. Paljon huoneita nesteen kuljettamiseen.

Käytännöllinen juoksupakkaus

-

kauniita kirkkaita värejä sekä monia pieniä taskuja monikäyttöä varten, kuten lompakko, välipaloja, aurinkolasia jne. Pidän siitä erittäin käytännöllistä ja hyvää sivuttaista joustinavan taskua, jossa voit pitää napaasi juoksun / vaelluksen aikana kantamatta sitä pack - erittäin kätevä nopea tapa päästä poloasi radalla ja pois radalta ottamatta pakettia. myös hyvä koko kaiken sijoittamiseen vedenpitävään lokeroon

Hyvä reppu

-

Käytin tätä reppua monta kertaa ja se on niin toimiva, kevyt ja mahtuu kaikkeen mitä tarvitsin. Hyvä polkuja juoksemiseen!

Täydellinen reppu polulle

-

Kaunis reppu juoksemiseen, polkuun ja trekkinniin. Se pysyy täydellisesti tarttuneena vartaloon ja näyttää siltä, että hänellä on takki, joka seuraa sinua juoksemassa eikä liiku. Pienestä koostaan huolimatta se on erittäin suuri ja sitä voidaan käyttää myös trekkinniin

Dynafit enduro 12

-

dynafit laatu, vaippa, vakaa, tilava .. lyhyesti sanottuna erinomainen tuote kuten aina!

Kevyt ja mukava liivi

-

Rakastan tätä liiviä. Erittäin kevyt ja mukava vuorikilpailuun.

Kapasiteetti

-

Kapasiteetteja on 12, mutta mielestäni enemmän sopii. On 4 taskua, joissa on panospullo.

Erittäin mukava

-

Hyvä!

Kilpa-reppu

-

Kaunis kilpa reppu käytettäväksi juoksemiseen ja vuoristokilpailuihin. Erittäin kevyt ja tarkka reppu. Se on toimiva, koska siinä on tilaa kaikelle, myös syömäpuikoille

Kilpa-reppu

-

Erittäin mukava ja toimiva kilpa-reppu. Se tarttuu hyvin kehoon ja on hyvin kevyt. Ihanteellinen vuoristomatkailuun

Matkailureppu

-

Suuri takki / reppu sopii juoksemaan ja juoksemaan vuoristossa. Se pysyy kiinni kehossa ja on erittäin kevyt

Kaikki ok

-

hyvä reppu ja ostettu hyvää tarjousta

Mukava ja käytännöllinen

-

Pidän tätä paremmana kuin UD Mountain Vest ja Salomon Skin Pro 15 mukavuus. Ei niin kevyt, mutta pidän bungee sulkemisesta. Etu- ja sivutaskut ovat hieman hankalaa, mutta vaellusnapitasku on erittäin hyödyllinen. Tarvitset toisen vasemmalla puolella, kiitos. Ja eroon irrotettavasta matkapuhelinpidikkeestä! Takatasot ovat tilavia.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje