`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dynafit

Dynafit Transalper Dynastretch

  • Dynafit Transalper Dynastretch
  • Dynafit Transalper Dynastretch
  • Dynafit Transalper Dynastretch

Dynafit Transalper Dynastretch

Tuotekuvaus Dynafit Transalper Dynastretch

Kehitetty nopeaan nousuun. Tämä kevyt, tuulen- ja vedenkestävä takki, joka on valmistettu joustavasta Dynastretch ™ -kankaasta, on vaikuttava joustavasti kudottu materiaali, joka on optimoitu ilmanvaihtoon tarkoitettuilla laserrei'ityksillä, sekä urheilullinen istuvuus. Lisäksi kangas on kulutuskestävä ja samalla erittäin hengittävä jopa voimakkaiden fyysisten ponnistelujen aikana. Verkkokangas on integroitu takaosaan ihanteellisen ilmanvaihdon aikaansaamiseksi, erityisesti lisämukavuuden lisäämiseksi kannettaessa pakkausta. Takissa on kaksi tilavaa vetoketjutaskua, erillinen älypuhelimen tasku, ja se voidaan myös pakata nopeasti ja melko pieni varastoidakseen pakkaukseen.
Ominaisuudet:
Aktiivinen ilmanvaihto
Vettä hylkivä
Tuulenkestävä
Kulutuskestävä
4-suuntainen venytys
Vetoketjullinen tasku
Älypuhelimen tasku
hengittävä
Edut:
Vedenkestävyys
Tuulen kestävyys
lämpö
hengittävyys
Tekniset tiedot:
Päämateriaali:
Dynastretch kosketusvapaa Eco 128 (89% Pa 11% Ea)
Durastretch Active 4-suuntainen Eco Dwr 123 Bs (84% Pa 16% Ea)
mesh:
Ilmaverkko 140 Bs (77% Pl 23% Ea)
tekniikka:
Durastretch:
DURASTRETCH on omistettu kulutuskestävä kangas. Käytämme sitä valmistaaksemme kestäviä takkeja ja läpivientejä, housuja ja shortseja, vahvistaaksemme polvi- ja sivuosat ja käsineet alppikiipeilyyn, vaellukseen ja retkeilyyn. Se on myös kevyt ja yllättävän mukava.
DURASTRETCH-kankaat on valmistettu nailonista (polyamidista), jonka venytyspitoisuus on korkea. Ne ovat kevyitä, mukavia, mutta kestäviä ja erittäin kulutusta kestäviä.
DURASTRETCH on saatavana laaja valikoima 2-suuntaista ja 4-suuntaista joustavaa versiota. Se on hengittävä ja se voidaan käsitellä DWR-pinnoitteella, jotta siitä tulee vettä hylkivä. Suurin osa DURASTRETCH-kankaista, joita käytämme tässä kokoelmassa, soveltuvat neljään vuodenaikakäyttöön, koska niiden sisäinen rakenne nopeasti hikoilee.
Hoito:
Kemiallinen pesu Älä kuivapesua
Kloori Älä valkaise klooria
Silitys Älä silitä
Rumpukuivaus Älä rumpukuivausta
Pesukone pese viileä synteettinen aine


Dynafit Transalper Dynastretch:een kuuluu Dynafit:n takaama valmistajan takuu. Dynafit:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme ulkoilutuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. trekkinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Naisten vaatteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Takittuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Dynafit Transalper Dynastretch

Kestävyys Dynafit Transalper Dynastretch

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje