`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dynafit

Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

  • Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha
  • Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha
  • Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

Tuotekuvaus Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

Transalper Hybrid Polartec Alpha on naisten vedenpitävä takki, joka on valmistettu Elevation Polartec Alpha -kankaasta. Se suosii eristystä ja pitää sinut myös suojassa jopa 2000 metrin korkeudella.

Tämän urheiluvaatteen ominaisuuksien joukossa on, että sen rakenne suosii hengittävyyttä, joten pidät ihosi kuivana, etenkin raajoissa ja kainaloissa pidempään. Tämän mallin rakenne sisältää peukaloaukot. Mallissa on huppu, joka suojaa sinua kylmiltä puuskilta.

Naisten takissa edessä on täysi vetoketju, joka liukuu avaamisen ja sulkemisen mahdollistamiseksi. Sivuilla versiossa on vetoketjullinen sisätasku henkilökohtaisten esineiden suojaamiseksi. Versio on saatavana erikokoisina ja -värisinä.

Erittäin hengittävä, tuulenpitävä Polartec® Alpha® -eristetty takki tehokkaaseen toimintaan. Kevyt Elevation Polartec® Alpha® -takki tarjoaa eristyksen maksimaalisiin saavutuksiin jopa 2000 metriin saakka. Sen hybridirakenne asettaa Polartec® Alpha® -eristyksen takin rungolle ja mahdollistaa hyvän hengittävyyden raajoissa ja kainaloissa. Lisäksi tämä veden- ja tuulenpitävä Elevation-eristysvaippa paistaa joustaessa, jotta varmistetaan korkea liikkumisvapaus. Lisäominaisuuksia ovat pikkukuvat, suuret sivutaskut ja älypuhelimien vetoketjullinen sisätasku, jotka muuttavat tämän 269 gramman kevyen hybridiä todelliseksi kohokohtaksi.
Ominaisuudet:
hengittävä
Joustava ranneke
Joustava helma
Hybridirakenne
Älypuhelimen tasku
Venyttää
Tuulenkestävä
Peukalon reikä
Aktiivinen eristys
Vettä hylkivä
Vetoketjullinen tasku
Tekninen informaatio:
kerrokset:
Eristys
Paino:
255g
Vaatteet sopivat:
urheilu-
mesh:
Mesh Warpknit 90 hopea (100% pl)
Päämateriaali:
Dynashell erittäin kevyt miniripstop 30 (100% Pa)
Täyte:
Polartec® Alpha® kierrätettiin 50 Bs
Aseta:
Durastretch Active 4-suuntainen Eco Dwr 123 Bs (84% Pa 16% Ea)
Hoito:
Älä kloorivalkaisuainetta
Kylmä silitys
Konepesu viileässä
Älä rumpukuivausta


Ostamalla Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha:n, voit olla varma ulkoiluvarusteidesi laadusta. Lisäksi, trekkinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi ulkoilukaupaksesi ja keskity Dynafit-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. ulkoilu asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Naisten vaatteetvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

Kestävyys Dynafit Transalper Hybrid Polartec Alpha

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje