up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita matkavirtalähteet

Matkavirtasovitin on sähköinen tai elektroninen laite, joka on erityisesti keksitty tarjoamaan virtalähde elektroniselle laitteelle, kuten kannettavalle tietokoneelle tai muulle laitteelle. Travel Power Adapter sovittimet helpottavat hakkeroinnin sovittamista ulkoiseen virtaliittimeen. Parhaat matkavirtasovittimet löytyvät tuotemerkeistä, kuten Petzl , Garmin , Black Diamond , Suunto , Outdoor Research

Ladattavat akut ja laturi

Ladattava akku ja laturi tai toissijainen kenno on eräänlainen sähköakku, joka voidaan ladata ja tyhjentää kuormaan. Ladattavat akut ja laturit voidaan ladata useita kertoja päivässä. Se vastustaa kertakäyttöistä tai alkuperäistä akkua, joka toimitetaan täysin ladattuna ja tyhjentyneenä käytön jälkeen.

Akkulaturi

Akkulaturi on laite, jota käytetään lisäämään energiaa toissijaiseen kennoon ajamalla sähkövirta sen läpi. Latausjärjestys riippuu akkulaturin koosta ja tyypistä.

5 muistettavaa asiaa matkavirtasovitinta valittaessa

Tärkeintä on muistaa matkasovitinta valittaessa, että se muuttaa vain laturin nastojen järjestystä, ei virtalähteestä tulevaa jännitettä.
Valitse pienin sovitin tai sovitinjoukko, koska se voi toimia kaikissa odotettavissa olevissa kohteissa.
Osta ongelman välttämiseksi matkasovittimen kolminapainen versio. Sovittimen ostaminen ennen käyttöaikaa auttaa säästämään rahaa.
Muista tarkistaa adapterien enimmäisteho ennen adapterin ostamista.


clouse menu Sulje