up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu flecha Elektroniikka flecha

flecha Sääasemat Tfa Dostmann ()

load

Kuinka valita sääasema?

Sääasema on joukko säämittauslaitteita, jotka voit korjata omassa kodissasi tai yrityksessäsi. Laitteiden lukumäärä voi vaihdella, mutta useimmilla sääasemilla on työkalut lämpötilan, kosteuden, paineen, sademäärän sekä ilman nopeuden ja suunnan arvioimiseksi. Parhaat sääasemia tarjoavat tuotemerkit ovat Oregon Scientific , Tfa Dostmann , Technoline

Vinkkejä sääaseman valitsemiseen

Anturit

Osta sääasema, johon on asennettu seuraavat anturit
• Lämpömittari, joka mittaa lämpötilaa
• Ilmanpaineen kokoava barometri
• Sademittari, joka mittaa sateen
• Anemometri, joka seuraa tuulen suuntaa ja nopeutta
• Kosteusanturi, joka mittaa kosteuden

Wifi yhteensopiva

Useimmilla säälaitteilla on nyt WiFi yhteys, mutta kaikilla ei ole tätä ominaisuutta. Kun valitset sääaseman, varmista, että se on WiFi yhteensopiva.

Täydellinen langaton

Täydellinen langaton sääasema kirjaa tiedot WiFi yhteyden kautta tai kytkemällä ne tietokoneeseen. Joten valitse täydellinen langaton sääasema, koska se on edullisempi kuin mikään muu.

Säteilysuoja

Säteilysuoja voi auttaa suojaamaan lämpötila ja kosteusantureita suoralta auringonvalolta, mikä voi tukea laitetta ennustamaan tarkempia mittauksia. Joten valitse aina sääasema, jolla on säteilysuojus.

Aurinkokäyttöiset laitteet

Aurinkokäyttöiset laitteet voivat auttaa vähentämään sääaseman tarvitsemaa sähkön määrää, mikä voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Valitse sääasema, jossa on aurinkoenergialla toimivia laitteita.

clouse menu Sulje