up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu flecha Elektroniikka flecha flecha

Sähköinen taskulamppu - Lumenit: 307 - 450 lm

()
load

Mitä soihtuja haluan?

Taskulamppu on kompakti kädessä pidettävä sähkövalo. Aikaisemmin valosäiliö oli tyypillisesti pieni säteilevä hehkulamppu, mutta nämä on korvattu valodiodeilla. Taskulamppua käytetään valonlähteenä ulkona, paikoissa, joissa ei ole pysyvää kiinteää valaistusta, kun sähkökatkoksia tai kun tarvitaan liikutettavaa valonlähdettä. Parhaita soihtuja on saatavana näillä tuotemerkeillä Petzl , Black Diamond , Regatta , Trespass Beal

Taskulamppu

Poltin saa virtaa taittamalla kahvan, joka tallentaa vähän energiaa suljetun lyhyen purkausakun sisälle. Pääpolttimolla on vähän käyntiaikaa ja pienempi teho kuin akkua vastaavilla, mutta paristojen vähennys on täydellinen vaihtoehtoinen poltin.

Vinkkejä valita paras soihtu

Akkutyyppi:
Kaksi päätyyppiä polttimen akuista: ladattavat ja ei ladattavat. Kertakäyttöinen akku on ihanteellinen, mutta hävitysakut ovat edullisempia ja niitä voi ostaa melkein kaikkialta.

Lumenit ja valoteho:
Lumen on yksikkö, jota käytämme valotehon säätämiseen. Asiakkaana sinun on valittava tarpeisiisi parhaiten sopiva Lumen lähtö.

Kestävyys:
Se on yksi tekijä, jota ei pidä unohtaa ostaessasi uutta soihtua. Jotkut taskulamput ovat vedenpitäviä, iskunkestäviä, ne voidaan heittää kalliolta ja toimivat edelleen hyvin kestävyyden mukaan.

Budjetti:
Osta soihtu merkiltä, josta voit ottaa erittäin kestävän ja pitkäikäisen soihdun sopivalla budjetilla.

clouse menu Sulje