up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Elektronisten varaosien tyypit

Alla on lyhyt katsaus elektronisiin varaosiin ja niiden toimintoihin. Voit ostaa nämä varaosat kuuluisilta tuotemerkeiltä Petzl , Garmin , Suunto , Led Lenser , Joby

Kellohihnat
Kellohihna on ranneke, joka kiinnittää rannekellon ranteeseen. Kellohihnat voidaan valmistaa nahasta, muovista, kumista, kankaasta tai metallista, harvoin sekoittaen. Sitä voidaan pitää elektronisena varaosana, joka toimii sekä toiminnallisena että koristeena.

Mikrokontrollerit
Mikrokontrollerit ovat pieniä tietokoneita, joita käytetään useiden elektronisten laitteiden, kuten sähkötyökalujen, kaukosäätimien, lääkinnällisten laitteiden ja tehdaslaitteiden, hallintaan.

Muuntajat
Valmistettu kahdesta silmukasta johtoa, muuntajia käytetään yleensä tehon lisäämiseen tai vähentämiseen.

Paristot
Paristot muuttavat kemiallisen energian sähköenergiaksi. Akun kaksi erillistä kennoa ovat anodi + ja katodi .

Sulakkeet
Sulakkeet auttavat suojaamaan osia kuormitukselta äärimmäisellä virralla. Sulake sisältää kiinnityskappaleen, tuen, liitokset ja metallisulakkeet, kuten sinkin tai kuparin.
Releet
Nämä ovat myös elektroniikan varaosia. Niitä käytetään virran katkaisemiseen tai katkaisemiseen. Rele käsittää sähkömagneetin, ankkurin, joukon sähköliitäntöjä ja jousen.

Kytkimet
Kytkimet estävät virtaa. Neljä erilaista kytkintä ovat yhden akselin yksiheitto, yksiakselinen kaksinkertainen heitto, kaksiakselinen yhden heiton ja kaksinapainen kaksoisheitto.

Moottorit
Moottorit muuttavat sähköenergian mekaaniseksi energiaksi. Pääosat käsittävät roottorin, staattorin, sovellukset, kaapelikotelon ja silmämutterin.

Katkaisijat
Suojalaitteena katkaisijaa voidaan säätää kauko ohjaimella. Sen on tarkoitus suojata piiri ylikuormitukselta tai oikosululta.clouse menu Sulje