up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fenix

Fenix HM65R Headlight

plus
  • Play videoFenix HM65R Headlight
  • Fenix HM65R Headlight

Fenix HM65R Headlight

Tuotekuvaus Fenix HM65R Headlight

Fenix HM65R on ajovalaisin, jonka suojausluokka on IP68 ja joka sopii lähelle ja pitkälle valaistusta varten. Käytetään valkoisia ja neutraaleja valkoisia LED-valoja, jotka tuottavat 1400 lumenin maksimitehon, maksimipalkin etäisyyden 163 metriä ja maksimisuoritusajan 300 tuntia. Erillisohjattavat kaksoiskytkimet, max 1000 lumen valonheittimen, enintään 400 lumenin valonheittimen. Yhdellä 18650 ladattavalla Li-ioni-akulla voidaan käyttää myös 2 CR123A-litiumparistoa; USB-tyypin C lataus. HM65R on vertaansa vailla oleva valinta pitkään ja korkean intensiteetin ulkoiluun.

Täydennä tilauksesi Fenix HM65R Headlight:lla, jonka löydät Elektroniikka kokoelmastamme Sähköinen taskulamppu tuotteiden joukosta. Selaa myös muita ulkoilu kategorioita trekkinn:ssa, joka on oma ulkoiluvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Sähköinen taskulamppu varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla trekkinn:ssa!

Ominaisuudet Fenix HM65R Headlight

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (12)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä taskulamppu

-

Rakastin sitä, sillä on paljon laatua, hyvällä valolla

Oikein hyvä

-

Taskulamppu on erinomainen, suositeltava 100%. Menin kukkulalle yöllä ja näytin helposti 150 metriä selvästi.

Äärimmäisen käyttölamppu

-

Olen käyttänyt sitä luolissa ja kellarin laskeutumisessa, hämmästyttävää! 100% suositeltavaa, kuten sanomme Meksikossa, hyvä, kaunis ja halpa. Se yllätti minut todella, käytin aina toista tuotemerkkiä ja tämä sai minut kiinni.

Hyvä tuote

-

Ei voi odottaa laittaa sitä luoliin

Erittäin hyvä kirkkaus

-

erittäin käytännöllinen, loistaa erittäin kirkkaasti.

Arvostelu

-

Ostin 2 vaimolleni ja minä. Käytä niitä polkujuoksussa pimeässä metsässä koiriemme kanssa. Se on supertuote, kevyt pään ympärillä ja siinä on monia valon ja voimakkuuden asetusvaihtoehtoja. Ehdottomasti suositeltavat ajovalot.

Loistava!

-

Ostettu joululahjaksi. Näyttää siltä, että se on hyödyllinen hankinta.

Kestävä

-

Joo

Upea rintama

-

Se on hyvä etuosa. Kaikki suositeltavat 100x100

Fenix hm65r

-

Erilaiset kirkkausvaihtoehdot tekevät tästä taskulampusta erittäin käytännöllisen, ja lisäksi sen pieni paino auttaa säilyttämään taskulampun vakauden myös kivisillä alueilla. On vain yrittää sateisena päivänä vahvistaa kaikki odotukset.

Erinomainen

-

Erinomainen kirkkaus. Ei kuumene. Erinomainen nauha silikoninauhalla, mikrorei'ityksellä ja heijastavalla kirjoituksella. Yritti erinomaisessa sateessa. Erittäin helppo käyttää. Suositellaan voimakkaasti.

Brillant!

-

Erittäin voimakas ja käytännöllinen. Käytetty jo vuoristobivuaakissa: aivan täydellinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up