up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Ferrino

Ferrino Felik Special

Ferrino Felik Special

Ferrino Felik Special

Ferrino Felik Special

plus
  • Play videoFerrino Felik Special
  • Ferrino Felik Special
  • Ferrino Felik Special
  • Ferrino Felik Special
  • Ferrino Felik Special

Ferrino Felik Special

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Ferrino Felik Special

Pohjassa oleva hammastettu kaksinkertainen sivuprofiili takaa täydellisen pidon jopa jyrkissä rinteissä tai nousuissa. Kun kävelet syvällä lumella, etukiilan kohotettu muotoilu helpottaa liukumista lumipinnan yli.


Ominaisuudet:

Runko: Uusi konseptikenkä, jossa on kaksi päällekkäistä sidosta, joiden joustavuus ja materiaalit ovat erilaiset, takaamaan maksimaalisen suorituskyvyn ja lujuuden.
Siinä on innovatiivinen sidosten lukitus / vapautusjärjestelmä, joka on integroitu
Kantapään nostojärjestelmä, kaikki kytketty sauvallesi (Q UP).


Suunnitteletko Ferrino Felik Special:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi trekkinn:n, ulkoilukaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 172.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! trekkinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Ferrino-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla ulkoilu tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Ferrino Felik Special

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up