up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Ferrino
360

Ferrino Finisterre 38L Backpack

Ferrino Finisterre 38L Backpack

plus
  • 360Ferrino Finisterre 38L Backpack
  • Play videoFerrino Finisterre 38L Backpack
  • Ferrino Finisterre 38L Backpack
  • Ferrino Finisterre 38L Backpack

Ferrino Finisterre 38L Backpack

Tuotekuvaus Ferrino Finisterre 38L Backpack

Finisterre 38 on ihanteellinen retkeily- ja vaellusreppu, joka on suunniteltu lineaarisella muodolla ja kaikilla ammattitaitoisemman käyttäjän tarvitsemilla varusteilla.


Ominaisuudet:

Kankaat: 210D polyesterinäkymätön Ripstop | Supertex® | vahvikkeet vahvistettua laminoitua kangasta
Takana: "Kuivaverkko-järjestelmällä", jossa verkkokangas takaa hengittävyyden. Kuorman jakautuminen ja kantavuus on optimoitu käyttämällä joustavaa terästä olevaa kantorunkoa
Taskut: yläkannessa turvallisuus | etupalkeet | sivupalkeet | vyötäröllä | ja takana
Lisätarvikkeet: Pohja pääsy repun pääosastoon sisäosion kanssa Kaksi jääkirvespidikettä Kaksi napapidintä | Sivupuristushihnat Muita irrotettavia vaihdesilmukoita edessä ja pohjassa Mukana reppu | Yhteensopiva H2-pussin nesteytysohjausjärjestelmän kanssa


Tekniset tiedot:

Paino Min (kg / g): 1,72 kg
Volyymi (l): 38 l
Mitat (cm): 67x40x32 cmJos pidät Ferrino Finisterre 38L Backpack:sta, tutustu myös muihin Ferrino:n ulkoilutuotteisiin Reput ja matkalaukut osastollamme ja Reput katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia trekkinn:ssa, omassa ulkoilu verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Ferrino Finisterre 38L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Finisterre -reppu 38 litraa

-

Äskettäin ostettu, erittäin hyvin viimeistelty osistaan, hyvä tasku ja käytännöllisiä järjestelmiä eri laitteiden lukitsemiseksi ulkopuolelle. Erinomainen sopeutumiskyky. Erittäin suositeltavaa ...

Fantastinen retkeilyreppu. hyvä laatu hyvin tehty.

-

Oli markkinoilla etsimässä hyvää vaellusreppua. Olin menossa Ospreylle, mutta vaihdoin Mingini viime hetkellä ja sain sen tilalle ja olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Ei vain edullinen, vaan laatu ja ammattitaito paikalla.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up