up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Ferrino

Ferrino Sella

plus
  • Play videoFerrino Sella
  • Ferrino Sella

Ferrino Sella

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Ferrino Sella

Ominaisuudet:


- Käytännön säärystimelle Double Tech


- Täyspitkä aukko vetoketjulliset


- Nauha hihna pohjassa (Sella ja Sella Medium)Tekniset tiedot:


- Paino: 150 g


Jos etsit korkealaatuisia Säärystimet tuotteita, siinä tapauksessa Säärystimet täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Ferrino Sella:a, jonka tämänhetkinen hinta on 24.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. trekkinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia ulkoilu varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Ferrino Sella:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Ferrino Sella

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Vankka ja laatu / hinta hyvin

-

En ole käyttänyt sitä vielä, mutta vaikka se ei ole gore tai mitään muuta, se lupaa hyvää suojaa. Koskettamiseen kangas on melko vankka, ei näytä, että aiot helposti porata kynsilappuilla (jotain, joka tapahtuu minun housuissani ja rungossaan). Laatu / hinta hyvin. Se on tarpeeksi pitkä suojaamaan sinua polven alapuolella (mittaan 1,74). Suunnittelu on elinikäinen. Se on tyypillinen sisäpuolinen joustinpalkki, joka pysyy hieman kuperaa sen ylä- ja alapuolella.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up