`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x
  • Garmin Etrex 32x

Garmin Etrex 32x

Tuotekuvaus Garmin Etrex 32x

Etrex 32x on seuraaja, jolla voit helposti päästä haluamaasi kohteeseen . Jos haluat matkustaa polkupyörällä, veneellä tai vain peittää vaellusreitin, tämä malli on ihanteellinen. Yksi suurista eduista, joita saat tämän urheiluvälineen avulla, on kestävyys.

Tällä tiimillä on 2,2 tuuman näyttö, jossa on 65 tuhatta väriä, jotka voidaan nähdä mukavasti auringonvalossa . Etäseurannan avulla se mahdollistaa yhteyden GPS- ja GLONASS-satelliiteihin. Lisäksi se on yhteensopiva Birds Eye-satelliitin kanssa lisäliittymän kautta. Joukkueen autonomia saavuttaa 25 tuntia . Muisti saavuttaa 8 Gt.

Esiasennettuna tiimi on tallentanut tietoja Euroopan teistä ja poluista . Lisävarusteena muistoja voi ostaa Espanjasta tulevilla reiteillä. Käytä oikein AA-paristoja, jotka eivät sisälly pakkaukseen.

Tutustu luotettavasti luotettavaan GPS-laitteeseen:

2,2 tuuman auringonvalossa näkyvä värinäyttö, jossa on 240 x 320 näytön pikseliä parempaan luettavuuteen

Ladattu TopoActive Europe -kartoilla, joissa on reititettäviä teitä ja polkuja pyöräilyyn ja patikointiin

GPS- ja GLONASS-satelliittijärjestelmien tuki mahdollistaa seurannan haastavammissa ympäristöissä kuin vain GPS

8 Gt sisäistä muistia karttapäivityksiä varten sekä microSD ™ -korttipaikka

eTrex 32x lisää 3-akselisen kompassin ja barometrisen korkeusmittarin

Akun kesto: jopa 25 tuntia GPS-tilassa 2 AA-paristolla

eTrex 22x ja eTrex 32x tarjoavat saman helppokäyttöisyyden, kestävyyden ja kohtuuhintaisuuden, jota eTrex-kämmenmikron GPS-sarja tunnetaan - sekä ladattuja TopoActive Europe -karttoja. Nämä laitteet sopivat erinomaisesti mönkijöille, polkupyörille, veneille tai patikointiin.

Katso tapa:

eTrex 22x ja 32x tarjoavat parannettuja 2,2 tuuman, 65K: n värejä, auringonvalossa näkyviä näyttöjä. Kestävät ja vedenkestävät nämä kämmenlaitteet on rakennettu kestämään elementit.

Tutustu maastoon:

ETrex 22x- ja 32x-kämmentietokoneet ovat valmiiksi ladattuina reitittävillä TopoActive Europe -kartoilla, joissa on katuja ja polkuja, jotta voit ottaa matkan pois ruudulta. Nyt voit tuntea ympäristösi - kuten vesiväylät, luonnolliset piirteet sekä rakennukset, kansainväliset rajat ja paljon muuta. Löydät myös tuhansia kiinnostavia kohteita, kuten kauppoja, ravintoloita, yliopistoja, pysäköintialueita ja majoitusvaihtoehtoja.

Pidä korjaus:

ETrex-sarjassa käytetään sekä GPS- että GLONASS-satelliittijärjestelmiä, joten vastaanottimella on mahdollisuus seurata haastavampia ympäristöjä kuin vain GPS. eTrex 32x lisää 3-akselisen kompassin ja barometrisen korkeusmittarin, mikä helpottaa laakereiden pitämistä.

Lisää karttoja:

MicroSD-korttipaikka ja laajennettu 8 Gt: n sisäinen muisti, voit ladata lisää karttoja mihin tahansa seikkailu vie sinut.

Satelliittikuvat:

Molemmat laitteet tukevat BirdsEye Satellite Imagery -ohjelmaa (vaaditaan tilausta), joten voit ladata ja integroida satelliittikuvia karttasi kanssa.

Löydä hauskaa:

eTrex 22x ja eTrex 32x tukevat paperitonta geokätkennää. Lataa GPX-tiedostoja suoraan laitteeseen ja tarkastele tärkeitä tietoja, kuten sijaintia, maastoa ja vihjeitä Geocaching.com-sivustosta.

Mene mihin tahansa:

ETrex on suunniteltu yhteensopiviksi monikäyttöisillä kiinnikkeillä, ja se on suunniteltu ulkoiseksi kädessä pidettäväksi GPS: ksi, joka sopii erinomaisesti mönkijöille tai polkupyöriin, veneisiin tai jalka. Käytä automaattista asennustoimintoa ja City Navigator® NT -karttoja vuorotellen ajo-ohjeita varten tai käytä moottoripyörän tai mönkijän kestävää kiinnitystä. Missä tahansa luulet, että saatat ottaa eTrexin, sillä on kartoitus ja kiinnikkeet sinne.

yleinen:

Fyysiset mitat: 5,4 x 10,3 x 3,3 cm

Näytön koko: 3,5 x 4,4 cm; 2.2´´ diag (5.6 cm)

Näytön tarkkuus: 240 x 320 pikseliä

Näytön tyyppi: 2.2´´ transflektiivinen, 65K värillinen TFT

Paino: 141,7 g (akkuineen)

Akku: 2 AA-paristoa (ei sisälly toimitukseen); Suositellaan NiMH: a tai litiumia

Akun kesto: 25 tuntia

Vesiarvo: IPX7

Muisti / historia: 8 Gt

Korkean herkkyyden vastaanotin: Kyllä

Liitäntä: USB

Kartat ja muisti:

Esiladatut kartat: Kyllä (TopoActive Europe; reititettävissä)

Kyky lisätä karttoja: Kyllä

Peruskartta: Kyllä

Tallennus- ja tehokapasiteetti: microSD ™ -kortti (ei sisälly toimitukseen)

Reittipisteet / suosikit / sijainnit: 2000

Reitit: 200

Radan loki: 10 000 pistettä, 200 tallennettua raitaa

anturit:

Barometrinen korkeusmittari: Kyllä

Kompassi: Kyllä

Ulkoilu-ominaisuudet:

Alueen laskenta: Kyllä

Automaattinen reititys (käännä vuorottelu reitillä teillä): Kyllä (valinnainen kartoitus yksityiskohtaisille teille)

Geocaching friendly: Kyllä (paperiton)

Mukautetut kartat: Kyllä

Hunt / kalenteri: Kyllä

Auringon ja kuun tiedot: Kyllä

Kuvien katseluohjelma: Kyllä

lisä-

Lisätietoja: Langaton yhteys: ANT +

LAATIKOSSA:

eTrex 32x

USB kaapeli

Dokumentointi


Osta nyt Garmin Etrex 32x niinkin edulliseen hintaan kuin 247.99 $. Garmin:n valmistama Etrex 32x:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. trekkinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille ulkoilutuotteille. Tarkastele kaikkia Elektroniikka-osastomme Käsi-laitteen:a.

Ominaisuudet Garmin Etrex 32x

Ominaisuudet
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (10)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Garmin etrex 32 gps brutaalia

-

Upea GPS Käytän sitä maastopyöräilyyn. Asetin sen seuraamalla verkko-opetusohjelmaa http://www.misescapadaspornavarra.com/ ja suorituskyky on julma. Hyvin onnellinen

Upea osto garmin etrex 32x

-

Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä, GPS: llä erittäin hyvä suorituskyky markkinoiden parhaaseen hintaan. Erittäin hallittavissa, kätevä kantaa, erittäin intuitiivisella ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Se vaikuttaa myös melko vankalta. Pidän mieluummin kosketusnäytöstä, koska kun se on kylmä ja käytät käsineitä, se on aina mukavampaa käyttää.

32x etrex -laatuinen gps

-

Muutin Garmin 64s etx 32x: lle paljon kevyemmäksi ja samoilla perusominaisuuksilla. Paljon hallittavissa ja käytännöllisempi vuoristoalueille.

Garmin 32x

-

Hyvä tuote!

Garmin 32x

-

Todella hyvä hinta, suloinen GPS / GLONASS-yksikkö. Ei valituksia myyjältä tai tuotteelta.

Gps garmin etrex32

-

Tällä hetkellä täytän kaikki odotukset. Olen päättänyt lähettää ennätysajassa. Ja Garminin on vähitellen saatava hänet kiinni. Tarvitset käsikirjan.

Etrex ei koskaan petä

-

Etrex-sarja on käyttänyt sitä monien vuosien ajan eikä koskaan petä. GPS: lle, joka kärsii huonosta säästä ja puhaltaa minulle, ne kestävät parhaiten. Kuten aina, erittäin onnellinen. yksi olosuhteissa

Täydellinen

-

Garmin-tuotemerkki väri GPS, antaa kaiken lupaamansa ja laatuhinta on valikoimansa paras. Muista, että se tulee ilman paristoja. Se on värillinen

Garmin etrex 32x

-

Upea tuote, hyvä hintalaatu. Erittäin tyytyväinen huoltopalveluun

Oikea

-

Oikea tuotteen hinta-laatusuhde. On tärkeää lukea ohjeet, jos joku ei ole kovin hyvässä asemassa ...

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje