up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Garmin
360

Garmin Etrex 32X

Garmin Etrex 32X

Garmin Etrex 32X

Garmin Etrex 32X

Garmin Etrex 32X

Garmin Etrex 32X

Garmin Etrex 32X

plus
  • 360Garmin Etrex 32X
  • Play videoGarmin Etrex 32X
  • Garmin Etrex 32X
  • Garmin Etrex 32X
  • Garmin Etrex 32X
  • Garmin Etrex 32X
  • Garmin Etrex 32X
  • Garmin Etrex 32X
  • Garmin Etrex 32X

Garmin Etrex 32X

Tuotekuvaus Garmin Etrex 32X

Tutustu luotettavasti luotettavaan GPS-laitteeseen:

2,2 tuuman auringonvalossa näkyvä värinäyttö, jossa on 240 x 320 näytön pikseliä parempaan luettavuuteen

Ladattu TopoActive Europe -kartoilla, joissa on reititettäviä teitä ja polkuja pyöräilyyn ja patikointiin

GPS- ja GLONASS-satelliittijärjestelmien tuki mahdollistaa seurannan haastavammissa ympäristöissä kuin vain GPS

8 Gt sisäistä muistia karttapäivityksiä varten sekä microSD ™ -korttipaikka

eTrex 32x lisää 3-akselisen kompassin ja barometrisen korkeusmittarin

Akun kesto: jopa 25 tuntia GPS-tilassa 2 AA-paristolla

eTrex 22x ja eTrex 32x tarjoavat saman helppokäyttöisyyden, kestävyyden ja kohtuuhintaisuuden, jota eTrex-kämmenmikron GPS-sarja tunnetaan - sekä ladattuja TopoActive Europe -karttoja. Nämä laitteet sopivat erinomaisesti mönkijöille, polkupyörille, veneille tai patikointiin.

Katso tapa:

eTrex 22x ja 32x tarjoavat parannettuja 2,2 tuuman, 65K: n värejä, auringonvalossa näkyviä näyttöjä. Kestävät ja vedenkestävät nämä kämmenlaitteet on rakennettu kestämään elementit.

Tutustu maastoon:

ETrex 22x- ja 32x-kämmentietokoneet ovat valmiiksi ladattuina reitittävillä TopoActive Europe -kartoilla, joissa on katuja ja polkuja, jotta voit ottaa matkan pois ruudulta. Nyt voit tuntea ympäristösi - kuten vesiväylät, luonnolliset piirteet sekä rakennukset, kansainväliset rajat ja paljon muuta. Löydät myös tuhansia kiinnostavia kohteita, kuten kauppoja, ravintoloita, yliopistoja, pysäköintialueita ja majoitusvaihtoehtoja.

Pidä korjaus:

ETrex-sarjassa käytetään sekä GPS- että GLONASS-satelliittijärjestelmiä, joten vastaanottimella on mahdollisuus seurata haastavampia ympäristöjä kuin vain GPS. eTrex 32x lisää 3-akselisen kompassin ja barometrisen korkeusmittarin, mikä helpottaa laakereiden pitämistä.

Lisää karttoja:

MicroSD-korttipaikka ja laajennettu 8 Gt: n sisäinen muisti, voit ladata lisää karttoja mihin tahansa seikkailu vie sinut.

Satelliittikuvat:

Molemmat laitteet tukevat BirdsEye Satellite Imagery -ohjelmaa (vaaditaan tilausta), joten voit ladata ja integroida satelliittikuvia karttasi kanssa.

Löydä hauskaa:

eTrex 22x ja eTrex 32x tukevat paperitonta geokätkennää. Lataa GPX-tiedostoja suoraan laitteeseen ja tarkastele tärkeitä tietoja, kuten sijaintia, maastoa ja vihjeitä Geocaching.com-sivustosta.

Mene mihin tahansa:

ETrex on suunniteltu yhteensopiviksi monikäyttöisillä kiinnikkeillä, ja se on suunniteltu ulkoiseksi kädessä pidettäväksi GPS: ksi, joka sopii erinomaisesti mönkijöille tai polkupyöriin, veneisiin tai jalka. Käytä automaattista asennustoimintoa ja City Navigator® NT -karttoja vuorotellen ajo-ohjeita varten tai käytä moottoripyörän tai mönkijän kestävää kiinnitystä. Missä tahansa luulet, että saatat ottaa eTrexin, sillä on kartoitus ja kiinnikkeet sinne.

yleinen:

Fyysiset mitat: 5,4 x 10,3 x 3,3 cm

Näytön koko: 3,5 x 4,4 cm; 2.2´´ diag (5.6 cm)

Näytön tarkkuus: 240 x 320 pikseliä

Näytön tyyppi: 2.2´´ transflektiivinen, 65K värillinen TFT

Paino: 141,7 g (akkuineen)

Akku: 2 AA-paristoa (ei sisälly toimitukseen); Suositellaan NiMH: a tai litiumia

Akun kesto: 25 tuntia

Vesiarvo: IPX7

Muisti / historia: 8 Gt

Korkean herkkyyden vastaanotin: Kyllä

Liitäntä: USB

Kartat ja muisti:

Esiladatut kartat: Kyllä (TopoActive Europe; reititettävissä)

Kyky lisätä karttoja: Kyllä

Peruskartta: Kyllä

Tallennus- ja tehokapasiteetti: microSD ™ -kortti (ei sisälly toimitukseen)

Reittipisteet / suosikit / sijainnit: 2000

Reitit: 200

Radan loki: 10 000 pistettä, 200 tallennettua raitaa

anturit:

Barometrinen korkeusmittari: Kyllä

Kompassi: Kyllä

Ulkoilu-ominaisuudet:

Alueen laskenta: Kyllä

Automaattinen reititys (käännä vuorottelu reitillä teillä): Kyllä (valinnainen kartoitus yksityiskohtaisille teille)

Geocaching friendly: Kyllä (paperiton)

Mukautetut kartat: Kyllä

Hunt / kalenteri: Kyllä

Auringon ja kuun tiedot: Kyllä

Kuvien katseluohjelma: Kyllä

lisä-

Lisätietoja: Langaton yhteys: ANT +

LAATIKOSSA:

eTrex 32x

USB kaapeli

Dokumentointi


Garmin Etrex 32X:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa ulkoilu kaupassa, saat Garmin Etrex 32X:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 243.49 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Garmin Etrex 32X

Väri
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Ominaisuudet

Asiakasarvostelut ja kysymykset (79)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä vehje!

-

Nice and small GPS to use in addition with a real map and compass. Fast delivery!

Täydellinen

-

E-Trex30: n käyttäjä 7 vuoden ajan, 32: sta löydän samat edut kuin edeltäjänsä. Valmistelen kappaleet itse Carto Exploreur -sivustolla ja lähetän ne, kun palaan vaelluksiltani. Satelliittiradan tarkkuus on melkein täydellinen, mikä sallii off-trail (jota käytän yleensä) luottaa projektiin tutkimuskartalla. Ystävän kanssa syötämme vaelluspaikkaa, johon olemme sijoittaneet radat ja topon vuodesta 2014 lähtien. Http://randonnees-pyrenees-orientales.e-monsite.com/ Huomaa myös radan täydellinen opastus pimeällä säällä ja vähän valoa. Taustavalo on edelleen hieman heikko, 67-vuotiaana, minulla ei enää ole ilvesin silmiä ... Huomaan e-trex 30: lle näppäinten haurauden, joka teki siitä toimimattoman, mutta 7 vuoden kuluttua, mikä ei ole silti huono . Haluan huomauttaa, että käytän tätä laitetta 2-3 kertaa viikossa silmukkaretkillä 15-25 km ja 0-3400m korkeuksilla. Suosittelen tätä laitetta. Michael

Erinomainen vastine rahalle!

-

Erinomainen GPS hinnalla ja hyvä palvelu jälleen kerran Trekkinn.com-sivustolta! GPS-laite on kestävä, tarkka ja helppokäyttöinen, suosittelisi kaikille, jotka etsivät kannettavaa GPS-laitetta budjetilla.

Très bon gps

-

Erinomainen GPS-tarkkuus, oikea Autonomie suffisante Léger

Loistava !!! täydellinen toimitus

-

Kaikki täydelliset. Loistava ja hintakilpailu. Tarkka toimitus (jopa odotettua aikaisemmin) ja erittäin pakattu. Helppo käyttää, kevyt ja hallittavissa.

Ihanteellinen

-

Ihanteellinen GPS kaikentyyppisiin vuoristoharrastuksiin, jotka ovat kohtalaisen kevyitä ja ketteriä käsitellä (kävely, vuorikiipeily, maastopyöräily jne.). Menemällä paristojen kanssa (ja pystymällä vaihtamaan ne), GPS ei koskaan loppu. Olen käyttänyt Etrexiä sen perustamisesta lähtien, ja he ovat aina työskennelleet minulle. Erittäin hyvä hintalaatu ja nyt trekkinn: ssä edulliseen hintaan. Se ei ole GPS ohjelmoitavalle urheilijoiden harjoittelulle, mutta sopii navigoinnin oppimiseen.

Garminin upeat gps kaukokävelyyn!

-

Loistava GPS-vaelluslaite, jota käytetään, kun aiot olla syrjäisillä alueilla tai varmuuskopiona. Se on rakennettu vankaksi ja käyttöliittymä on yksinkertainen. Tämä on minun toinen Etrex 32, koska valitettavasti menetin sen nousussa. Hienoa siinä on se, että se antaa mielenrauhan vuorilla tai pitkällä retkellä. Sillä on pitkä akun käyttöikä. voi helposti vaihtaa AA: ta ja kappaleita on helppo ladata basecampin kautta. Upea GPS-laite Garminilta!

Paras hinta

-

Etsin 22x ja lopulta ostin 32x täältä samaan hintaan kuin 22 muissa myymälöissä. Se menee täydellisesti ja olen jo pystynyt kokeilemaan sitä vuoristossa.

Hyvä kaunis ja halpa

-

Tällä hetkellä olen oppisopimuskoulutuksessa, mutta se lupaa .. Haluan "hukata itseni" sen kanssa .. Erittäin hyvä hinta ja hyvä palvelu ..

Täydellinen kumppani

-

Etrex 32x on erittäin kätevä, miellyttävä kosketukseen ja täydellinen kumppani noille vaelluspäiville. Kosketusnäyttö ei puutu, koska käsittely on yksinkertaista ja kestävää. Erittäin hyvä autonomia. 100% suositeltava.

Ilmoitus

-

Erinomainen palvelu. Vaatimusten mukainen toimitus saapui ajoissa. Tuote on hyvin pakattu. Ja paljon halvempaa kuin kilpailu. Täydellinen

Upea tuote-vfm

-

Ensimmäinen Garmin-GPS-tietokoneeni. Yritin käyttää tähän asti puhelinsovelluksia ja omg, TÄMÄ ON PAREMPI !!! Ei koskaan kadonnut sat-signaalia, reitin suunnittelu / seuranta on uskomattoman tarkka, myös korkeusmittari ja kompassi ovat tarkkoja. Kadonnut vuorella kahdesti ennen kuin minä hanki tämä gps, ei enää koskaan! Osta se vain, se on hyvin käytetty raha!

Erittäin hyvä hinta

-

Tällä hetkellä tutustun tuotteeseen, mutta vaikutelma on hyvä ja suorituskyky on mahtava. Ei mitään negatiivista toimituksessa eikä ulkonäössä, kaikki oikein

Erinomainen kestävä ja tarkka tuote

-

Käytin edeltäjäänsä etrex 22, tämä on paljon nopeampi ja tarkempi. Erinomainen kolmiakselinen kompassi, erittäin reaktiivinen ja sinulla on barometrinen korkeusmittari, joten lukemat ovat erittäin tarkkoja. Hyvillä akuilla lataus on ääretön.

Hyvä gps edulliseen hintaan

-

Hyvää vastinetta rahalle. Melko hyödyllinen vuorille, koska siinä on kaikki tarvitsemasi ja sitä voidaan käyttää käsineillä

Erinomainen ostaa

-

GPS uskomattomalla hinnalla ja erittäin hyvillä ominaisuuksilla, olen jo käyttänyt sitä useissa retkissä ja se toimii täydellisesti, pidän siitä paljon. Sen mukana tulee esiasennetut kartat, vaikka poistin ne muillakin. Lähetys oli erittäin nopea, 3 päivässä minulla oli se kotona

Oikein hyvä

-

Nautin todella tämän GPS: n käytöstä. Siellä on erittäin helppo liikkua ja sitä voidaan käyttää myös sateisissa olosuhteissa. Käyttöliittymä on vähän vanhanaikainen, mutta se palvelee tarkoitustaan.

Suuri gps

-

Minulla on ollut heidän edeltäjänsä, E-trex vista CX ja e-trex 30. Ensimmäiset, kuljettaneet minut monien reittien ja vuorten läpi, "kuoli tehtävässä" kiipeilemällä kadonneelle vuorelle talvella. 30: llä on edelleen ihan hyvin, ja olen varma, että 32 on yhtä hyvä tai parempi. Jatkan tällaisen GPS: n ostamista. He ovat todistaneet enemmän kuin kestävyytensä ja luotettavuutensa.

Loistava gps ja erinomainen palvelu

-

Tämä on loistava GPS ja hyvä vastine rahalle. GPS on helppokäyttöinen ja helppo asentaa laatikosta. TREKKINNin tarjoama palvelu on myös erinomaista ja odotan innolla seuraavaa ostoani heiltä.

Garmin etrex 32x

-

Epäröi paljon, mutta en kadu ostokseni! Erittäin hyvä suhde / laatu / helppokäyttöisyys .. Tonnia tämän mallin opetusohjelmia .. Nyt on vielä testattava perusteellisemmin kentällä ...

Vahva ja luotettava työkalu

-

Pitkän ajan kuluttua etrex 30x: n kanssa kokeilin 35; Sen kosketusnäyttö ei ollut ollenkaan vakuuttunut, joten ostin 32x. 32x on yhtä kestävä kuin vanha 30x ja reagoivampi. Aina erinomainen autonomia ladattavien paristojen kanssa päiväretkiä varten. Olen erittäin tyytyväinen. Ainoa valitus: Kuori näyttää olevan samaa materiaalia kuin vanha 30x, hauras nappien tasolla, jotka päätyvät lävistämään kumin (se toimii edelleen, mutta ei ole enää vedenpitävä). Se on erinomainen matkakumppani ja erittäin kohtuulliseen hintaan!

Hyvä hinta, hyvä 5 tähden palvelu!

-

Tätä Etrex 32x -tuotetta on erittäin helppo käyttää, hinta oli paras toimitus ja palvelu oli aivan täydellistä. Pahoittelen huonoa ranskaa, olen englanti, mutta asun täällä Ranskassa.

Arvostelut

-

Kaiken kaikkiaan, toimitusaikoja lukuun ottamatta, olen täysin tyytyväinen ja ostan ehdottomasti uudelleen

Garmin etrex 32x

-

Olen ostanut Garmin-tuotteen uudelleen, edellinen GPS oli Etrex 30, mikä antoi minulle myös hyvän tuloksen. Muutin sen, koska painikkeet olivat jo rikki niin paljon käytöstä. Tämä uusi GPS Etrex 32x ensimmäisellä retkelläni ei ole pettänyt minua, nopea karttojen lataus ja täydellinen navigointi

Garmin etrex 32x

-

Hyvä GPS, halvemmalla markkinahinnalla, vastaanotettu 48 tunnissa, kuten mainostettiin.

Etrex 32x

-

Suuri kannettava GPS. Esiladatut kartat ovat erittäin hyviä, ja kun olet asentanut microSD-kortin, asensit erityiset kartat. Erittäin intuitiivinen ja helppo käyttää. Erinomainen patikointiin ja pyöräilyyn. Jos etsit luotettavaa GPS: ää, älä katso enää, se tekee kaiken enemmän.

Hyvä artikkeli

-

Kaikki oikein ja nopeasti odotusteni korkeudella.

Fantastinen

-

Se on yksi parhaista GPS-laitteista, joita voit ostaa, kun otetaan huomioon vastinetta rahalle. Korkeammat mallit eivät korvaa hintahyppyjä niiden sisältämiin uusiin ominaisuuksiin nähden. Tällä GPS: llä on kaikki mitä tarvitset kiertääksesi vuoren täydellisissä turvallisuusolosuhteissa. Erittäin luotettava ja kestävä.

Garmin etrex 32x

-

Kaikki oikein kuvauksen mukaan ja hyvin intuitiivisia, odottaen, että voimme testata sen perusteellisesti

Erinomainen

-

Ostin sen, että etrex oli ollut 20x aiemmin, erinomainen gps

Erittäin tyydyttävä

-

Se on erittäin kätevä ja helppokäyttöinen laite. Ihanteellinen pieniin retkiin. Akun käyttöikä on erittäin pitkä, mikä tekee siitä erittäin hyödyllisen.

Etrex 32x

-

Upeat GPS vuorikiipeilyyn, upea.

Tyytyväinen

-

Tyytyväinen ostokseen, se täyttää etsimäni perustoiminnot, aluksi se maksaa vähän hankkia operaatio, mutta vähän saa siitä kaiken irti.

Hyvä ostaa garmin etrex 32x

-

Ostin Garmin eTrex 32x GPS: n Trekkinn.com-sivustolta huomattavasti halvemmalla kuin muut verkko- ja fyysisen kaupan tarjoukset. Tuote saapui luvatun ajan kuluessa (48 tuntia) ja täydellisessä kunnossa. Olen viettänyt muutaman tunnin perehtyessäni tuotteeseen ja olen jo tehnyt ensimmäisen vaellusmatkan ja toistaiseksi se täyttää odotukseni. Olen saanut sen valmiiksi micro-SD-kortilla, koska 8 Gt: n karttatiedot ovat käytännössä täynnä "vakiona".

Etrex32x loistava tuote edulliseen hintaan

-

Erinomainen palvelu etrex32x: lle: kytke akut päälle, lataa reitti ja pyörä, mutta upea

Upeat gps

-

Vankka, käytännöllinen, luotettava ja tarkka GPS. Tällä hetkellä en näe mitään negatiivista!

Aloittelija

-

Tuote on helppo käyttää. Sinun tarvitsee vain tottua ohjelmistoon ja ladata sopiva kartta (muualle kuin Eurooppaan). Hyvä hinta ja suositellaan uudelle käyttäjälle garminille.

Garmin etrex 32x

-

Erittäin tyytyväinen!

Mielestäni hyvä ostaa

-

Olen käyttänyt sitä 2 päivää, luulen, että olen tehnyt sen. Sen käyttö on minulle helppoa. Se on jo toinen GPS ja luulen, että siksi se on ollut minulle helppoa. Tuote saapui määrättyyn aikaan, hyvin pakattuna ja hyvään hintaan

Hyvä gps, vastaanotettu ajoissa

-

Olen jo kokeillut Etrex 32x -ohjelmaa ja olen iloinen laitteesta, jos teet oikean kokoonpanon (verkossa on opetusohjelmia) ja työskentelet reitillä Basecampissa, pääset porttiin. Etrex näyttää vankalta ja kestävältä, täydellinen näyttö kirkkaassa päivänvalossa, auringon alla. Toimitus ajoissa luvattu tuplapakkauksessa. Et löydä parempaa hintaa verkosta.

Erinomainen gps

-

Nopea toimitus lyömättömällä hinnalla, vapautan sen huomenna vuoristoreitille, se on toinen GPS-laitteeni (vuoden 2004 legenda on minulle hieman vanha), ja tämän vuoksi satelliittilevy ei koskaan häviä, laitteiden kulku. .....

Hyvä hinta

-

Erittäin hyvä hinta ja täydellinen toimitus

Vaihda kuljetus

-

Vaihda kuljetus

Garmin etrex 32x

-

Tuote vastaa odotuksiani. Halvempi kuin muilla sivustoilla. Pieni vika toimituksessa colissimolla, mutta olen erittäin tyytyväinen. Löysin vaelluksen ja ilmeisesti se on sivusto, joka ansaitsee olla kiinnostunut siitä.

Erinomainen ostaa

-

Vankka GPS ilman signaalin menetystä, kun se on havainnut satelliitit, riippumatta siitä, kuinka rehevä metsä esimerkiksi on. Ja minulle tärkein etu on akkuongelma, koska siinä käytetään paristoja, jotka sen lisäksi, että niiden kestävyys lähes kolminkertaistaa sisäänrakennetulla akulla varustetut, ei myöskään ole ylimääräistä painoa ulkoisen akun kannattamiseksi ladattavaksi. kuluva aika. Vaihda vain paristot ja jatka.

Garmin etrex 32x

-

Toimitus ajoissa, hyvä viestintä Markkinoiden alhaisimmat hinnat, vain pieni haittapuoli ei paketissa olevaa käyttöopasta, sinun on ladattava se sivustolta

Hyvä tuote

-

Tuote täyttää odotukseni. Pakkaus oli erittäin hyvin pakattu; hyvä suoja. Pahoittelen vain, että toimitusaika ylitettiin 48 tunnilla.

Osta etrex 32 x

-

tarkka ja nopea toimitus tuote. Minun täytyy kokeilla sitä vielä. Luulen tehneeni hyvän oston

Etrex 32x

-

GPS on täydellinen vuoristoon, vaikka sen asentamat kartat ovat liian yksinkertaisia, lähetys oli nopeaa.

Hyvin

-

Se on saapunut hyvin ja suojattu, se näyttää vähän sotkuiselta, mutta toivon, että se on yksinkertainen

Tyytyväinen tällä hetkellä

-

GPS vastaanotettu ajoissa. erittäin hyvin pakattu. käsittely ei ole vielä "pisteessä"; Mielestäni vie vähän aikaa totutumiseen. Lähin huomenna 10 päivän retkelle. Kerron teille lisää, kun palaan takaisin! JC²

Paras hinta

-

... jälleen kerran, tuote on paljon halvempaa kuin muilla verkkosivustoilla .... nopea ja huolellinen toimitus ... GPS: n suhteen ole yllättävää ... se on täydellinen vapaa-ajankäyttööni ... pieni ja kevyt .... joudut ostamaan tuki, jos haluat kantaa sitä turvallisesti reppusi hihnat ... Sijoitin myös AA-akulla varustettuun laturiin. sitä ei ladata kaapelilla. jälkimmäistä käytetään vain yhteyteen tietokoneeseen.

Garminrex 32x

-

Nopea toimitus ja varovainen. Hinnat selvästi kilpailijoiden alle. Sinun on kuitenkin lisättävä ainakin yksi vyöpidike (noin 12 euroa) ja SD-kortti (sisäisen kortin kapasiteetti ei riitä, kun kartta on päivitetty). Tämä on ensimmäinen GPS-järjestelmäni, joka ei ole minun puhelimeni: geokätkennän tekeminen vie aikaa, ennen kuin aloitan, mikä ei vaikuta niin helpoalta, ja sopeutumiseen melko alkeellisiin grafiikoihin.

Erinomainen

-

Erinomainen laatu, kuten kaikki Garmin-tuotteet, on kompakti ja toistaiseksi tarkka. Mielestäni arvokseni pitäisi tuoda ladattavat paristot tai lahjasuoja Garminilta. Trekkinnin toimitus oli nopeaa ja kaikki oli moitteettomassa kunnossa.

Garmin etrex 32x -toimitus

-

Toimitus saapui suunnitellusti 4 päivässä. Kaikki täydellinen. Erittäin tyytyväinen tuotteen, hinnan ja palvelun hankintaan.

Erittäin hyvä ostaa

-

Olen toinen kerta, kun lähden hänen kanssaan, ja totuus on, että olen erittäin onnellinen, ja meidän on pidettävä mielessä, että minun kaltaisilleni ihmisille, jotka ostavat ensimmäisen kerran vuorille kävelemään, sinun on luettava paljon tietääksesi kuinka ladata polkukarttoja ja voidakseen hyödyntää sitä. Tällä hetkellä luulen, että käytän sitä pidän siitä vielä enemmän.

Fantastinen

-

Fantastinen gizmo, erittäin hyvä materiaalien laatu ja toiminta, ladatut ñesados-kartat ja liikuttavat niitä hyvin, ei suurella nopeudella, mutta liikuttavat niitä, erittäin onnellinen, hyvä palvelu.

Garmin e-trex32

-

Saapui erittäin lyhyessä ajassa 5 päivän sisällä erinomainen pakkaus täydellinen tuote Upea

Kaikki täydellinen

-

En ole vielä käyttänyt sitä, olen mukana. Sillä on melko vähän sovelluksia. Hyvin täydellinen.

Garmin etrex 32x

-

Se on hyvä GPS-etrex on erittäin hyödyllinen vuorilla myös pyörällä. Se ei aiheuta mitään ongelmia. Olennaista kaikissa tilanteissa.

Hämmästyttävä gps

-

GPS suositellaan, käytän sitä polkupyörällä polkuilla ja se on täydellinen, se on kestävä ja täyttää tehtävänsä, minulla on 64 vuoristoa, mutta pyörälle tai moottoripyörälle meneminen on paljon hallittavissa ja käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen

Hyvä ostos

-

Emme ole vielä kokeilleet sitä vuorilla, mutta lähetys saapui odotettua myöhemmin, kiitos hyvyydestä, jonka sain kiinni varhain, koska se oli lahja eikä se olisi ollut ajoissa.

Etrex 32x

-

Se on kahdesti Garmin. Pidän niistä kovasti. Kiitos myyjälle.

Etrex 32x

-

Meillä oli "vanha" edeltäjä tähän. Tämä on hyvin samanlainen, mutta on selvästi nykyaikaisempi. Emme ole vielä käyttäneet sitä kovinkaan paljon, mutta käyttö ei ole vaikeaa. Käytämme sitä pääasiassa geokätköilyyn, mutta olen myös nähnyt hyödyllisiä ominaisuuksia pitkille kävelyille. Työskentelemme edelleen käsikirjan parissa. Älä katkaise tätä ostoa.

Garmin etrex 32x

-

Negatiiviset asiat: Hieman hidas reaktiossa, mutta ei niin paljon, että se olisi ongelma. On myös hieman hankalaa kirjoittaa. Positiiviset asiat: Erittäin hyvä akunkesto! Se on pieni ja kompakti ja kevyt - mutta siinä on riittävän suuri näyttö helppoa lukemista varten. Sillä on myös monia käteviä ominaisuuksia, ja toimitetut kartat ovat erinomaisia käytettäväksi teiden varrella. Metsä- ja vuoristovaelluksia varten suosittelen kuitenkin lataamaan ilmaisia topografisia karttoja polkuineen. Erittäin tyytyväinen tähän ..!

Täydellinen

-

Erinomainen gps, käytti sitä off-road-reittien merkitsemiseen sekä maataloustuotannossa maan fragmenttien segmentointiin, merkitse pisteitä kuten joet, vesiaukot, metsäiset alueet, mittaa etäisyydet, tiet, käyttökelpoiset ja käyttökelvottomat viljelyalueet. Haluaisin, että sen mukana tulee paristot ja sen mukana toimitettu topogarmin europe käyttää lähes koko sisäistä muistia ja on turha. Joten sinun on investoitava alueesi topografisiin karttoihin (kuten 1300 MX: lle), plus kortti ja muutama kunnollinen ladattava akku. Silti tuote, joka vastaa tarpeitasi täydellisesti, ostaisin sen ehdottomasti uudelleen.

Upea tuote

-

Kompakti, kätevä ja intuitiivinen! erinomainen hankinta, kartat mukana. mutta ei paristoja. Suosittelen ladattavia NIMH 2800 mAh -akkuja .. ja se kestää kauan!

Ertex 32

-

Ensin pito hieman työlästä, mutta sen jälkeen se on yksin erittäin tyytyväinen ostoni

Garmin etrex 32x

-

Vahva GPS. Olin jo tuttu Etrex 30: een, joka on edelleen käytössä. Tämä Etrex 32X on käynyt läpi useita kehityksiä. Nyt voimme molemmat käyttää pyöräilyloman aikana GPS: ää, joka näyttää meille tietä. Se on erittäin rento matka. Ainoa asia, jota en ymmärrä, on miksi Garmin käyttää edelleen USB-porttia tiedonsiirtoon ja ulkoiseen virtaliitäntään. Tämä USB-portti on melko haavoittuvainen. Minulla on Garmin tiellä, nimittäin laturissa, jotta näytön valaistus olisi vakio.

Garmin etrex 32 gps brutaalia

-

Upea GPS Käytän sitä maastopyöräilyyn. Asetin sen seuraamalla verkko-opetusohjelmaa http://www.misescapadaspornavarra.com/ ja suorituskyky on julma. Hyvin onnellinen

Upea osto garmin etrex 32x

-

Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä, GPS: llä erittäin hyvä suorituskyky markkinoiden parhaaseen hintaan. Erittäin hallittavissa, kätevä kantaa, erittäin intuitiivisella ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Se vaikuttaa myös melko vankalta. Pidän mieluummin kosketusnäytöstä, koska kun se on kylmä ja käytät käsineitä, se on aina mukavampaa käyttää.

32x etrex -laatuinen gps

-

Muutin Garmin 64s etx 32x: lle paljon kevyemmäksi ja samoilla perusominaisuuksilla. Paljon hallittavissa ja käytännöllisempi vuoristoalueille.

Garmin 32x

-

Hyvä tuote!

Garmin 32x

-

Todella hyvä hinta, suloinen GPS / GLONASS-yksikkö. Ei valituksia myyjältä tai tuotteelta.

Gps garmin etrex32

-

Tällä hetkellä täytän kaikki odotukset. Olen päättänyt lähettää ennätysajassa. Ja Garminin on vähitellen saatava hänet kiinni. Tarvitset käsikirjan.

Etrex ei koskaan petä

-

Etrex-sarja on käyttänyt sitä monien vuosien ajan eikä koskaan petä. GPS: lle, joka kärsii huonosta säästä ja puhaltaa minulle, ne kestävät parhaiten. Kuten aina, erittäin onnellinen. yksi olosuhteissa

Täydellinen

-

Garmin-tuotemerkki väri GPS, antaa kaiken lupaamansa ja laatuhinta on valikoimansa paras. Muista, että se tulee ilman paristoja. Se on värillinen

Garmin etrex 32x

-

Upea tuote, hyvä hintalaatu. Erittäin tyytyväinen huoltopalveluun

Oikea

-

Oikea tuotteen hinta-laatusuhde. On tärkeää lukea ohjeet, jos joku ei ole kovin hyvässä asemassa ...

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up