`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin GLO 2+Cable

Garmin GLO 2+Cable

Garmin GLO 2+Cable

Garmin GLO 2+Cable

  • Garmin GLO 2+Cable
  • Garmin GLO 2+Cable
  • Garmin GLO 2+Cable
  • Garmin GLO 2+Cable
  • Garmin GLO 2+Cable
  • Garmin GLO 2+Cable

Garmin GLO 2+Cable

Tuotekuvaus Garmin GLO 2+Cable

Navigoi Garmin-kaliip GPS -tietojen avulla valitsemallasi mobiililaitteella. GLO 2 -vastaanotin tuo molempien maailmojen parhaat puolet yhdistäen GPS- ja GLONASS-vastaanottimet Bluetooth®-langattomalla tekniikalla, joten voit nauttia täsmällisistä sijaintitiedoista iPad®-, iPhone®- tai Android ™ -laitteellasi.

GPS: n ja GLONASSin tarkkuus

GLO 2 voi vastaanottaa paikkatietoa sekä GPS- että GLONASS-satelliittiyhdistelmistä, minkä ansiosta se voi muodostaa jopa 24 satelliittia enemmän kuin GPS-laitteisiin. Tämä sallii GLO 2: n lukituksen satelliiteille noin 20% nopeammin ja pysyvät kytkettynä myös suurella nopeudella. Lisäksi GLO 2 päivittää sijaintitietonsa 10 kertaa sekunnissa; se on jopa 10 kertaa useammin kuin GPS-vastaanottimet monissa mobiililaitteissa.

Aseta se ja mene

Bluetooth-tekniikan avulla GLO 2 -vastaanotin on langaton pariliitos mobiililaitteeseen. Aseta vain GLO 2 mobiililaitteesi alueelle ja hetkessä saat GLO 2 -vastaanottimen sijaintitiedot. Akun kestoaika on jopa 13 tuntia, jotta se pysyy pitkiä matkoja ja lataaminen GLO 2: n välillä on helppoa mukana toimitetulla USB-kaapelilla tai 12/24 V: n valtuutetulla virtajohdolla. Valinnainen kitkakiinnike pitää vastaanottimen turvassa kojelaudallasi ja satelliitista täydellä silmäyksellä.

Bluetooth-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc: n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Garminilla on käyttöoikeus tällaisten merkkien käyttämiseen. iPad, iPhone ja Apple ovat Apple Inc: n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Android on Google Inc: n tavaramerkki

Android-laitteet vaativat GLO2-yhteensopivan sovelluksen pääsyn GLO 2 -toimintoihin.

Laitteen mitat (LxKxS): 1,78 x 4,19 x 7,72 cm

Paino: 60,1 g

Vastaanottotekniikka: GPS ja GLONASS

WAAS: kyllä

Päivitysnopeus: 10 Hz

Tarkkuus: 3 metriä

Akun kapasiteetti: 1150mAh

Akun käyttöikä: 13 tuntia

Kuuma alkamisaika: 3 5s

Lämmin aloitusaika: 35 s

Kylmä aloitusaika: 60s

Nimellinen käyttönopeusalue: 0 - 800 kts (411 m / s)

Emme löytäneet yhteensopivia laitteita tälle tuotteelle.

TIEDOT:

Laitteen mitat (LxKxS): 1,78 x 4,19 x 7,72 cm

Paino: 60,1 g

Vastaanottotekniikka: GPS ja GLONASS

WAAS: kyllä

Päivitysnopeus: 10 Hz

Tarkkuus: 3 metriä

Akun kapasiteetti: 1150mAh

Akun käyttöikä: 13 tuntia

Kuuma alkamisaika: 3 5s

Lämmin aloitusaika: 35 s

Kylmä aloitusaika: 60s

Nimellinen käyttönopeusalue: 0 - 800 kts (411 m / s)

Laatikossa:

GLO 2

Ajoneuvon virtajohto

USB kaapeli

Dokumentointi


Garmin GLO 2+Cable on tuote, jonka löydät Sensorit kategoriasta, Elektroniikka:sta, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, trekkinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista trekkinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Garmin GLO 2+Cable:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa ulkoilu:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Garmin GLO 2+Cable

liitettävyys
Tunnistimet
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (33)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Garmin glo 2

-

Se oli erittäin helppo muodostaa pariliitos iPadini kanssa ja toimi täydellisesti lentokoneiden navigointisovelluksen kanssa.

Garmin glo 2 + -kaapeli

-

Tuote saapui, hyvin pakattu. liitetty android 8.1 -tablettiin ja bluetooh gps -sovelluksen kautta se toimi heti. kiitos henkilökunnan ystävällisyydestä, joka vastasi pyyntöihini välittömästi.

Garmin glo 2

-

Fantastinen tuote, käytän sitä ilmailualalla ja useita laitteita voidaan liittää samanaikaisesti. Se yhdistää nopeasti ja muuttaa minkä tahansa wifi-laitteen GPS-laitteeksi. Voit käyttää sitä merenkulku-, ilmailunavigointi- tai auto-ohjelmien kanssa.

Ilmoitus

-

Erittäin hyvä, mutta hieman monimutkainen käyttää aloittelijalle, jolla on Android. Saimme eilen, testataan paremmin tänä viikonloppuna

Garmin glo + racechrono

-

Toimii täydellisesti Androidin kanssa Racechrono-sovelluksessa!

Täydellinen liitettäväksi ipadiin!

-

Super nopea toimitus TrekInniltä! Käytetään Cessnan ohjaamossa, jossa on navigointi iPadin kautta. Yksinkertainen ja erittäin tehokas laite! Erittäin kompakti ja kevyt.

Kiva

-

Täyttää odotukset. Helppokäyttöinen. Ehdottomasti parannus iPhone XR: n tarkkuuteen. Erittäin nopea toimitus. Neljä päivää tilauksesta toimitukseen.

Garmin glo

-

Tuote vastaa odotuksia. Toimitetaan erittäin hyvin pakattuna. Toimitusaika oli kuitenkin arvioitu 14 päivää. Ehkä pandemian takia.

Garmin glo 2

-

Tilaus toimitetaan ajoissa. Tuote oli hyvin pakattu. GLO 2 antaa minulle täydellisen tyytyväisyyden. Älypuhelimen Bluetooth tunnisti sen ongelmitta. Hankintanopeus on vaikuttava ja tarkkuus erittäin hyvä. Kaikkein monimutkaisin asia oli määrittää älypuhelimesi ottamaan huomioon GLO 2: sta tulevat signaalit sisäisestä antennista tulevien signaalien sijaan, mutta erinomaisen sovelluksen "Bluetooth GNSS" asentaminen on lisäksi ilmaista. , teki asiat minulle paljon helpommaksi.

Mukava

-

Saapui päivän myöhässä, se lisää matkapuhelimeni GPS: n tarkkuutta selvästi

Garmin glo 2

-

Toisin kuin monet myymälää koskevat kielteiset arvostelut ja Internet-tutkimus, voin kommentoida vain positiivisia asioita puolellani. Kassa ja tiedot lähetystilasta (valokuvalla !!!) ovat todella erinomaisia. Erittäin selkeä ostosuositus, jatka sitä!

Täydellinen

-

Erittäin hyvälaatuinen tuote, yhdistettynä iPadiin hämmentävän helposti. Joka kerta, kun GLO2 kytketään päälle, iPad tunnistaa sen sekunnissa. Suosittele ENNEN kuin ostat edullisia pieniä GPS-laitteita, menetät rahaa. Laadulla ei ole hintaa !!!!

Garmin glo 2

-

Tuote saapui viikon sisällä erittäin hyvissä olosuhteissa. Laite on erittäin tarkka. Suosittelen kauppaa ja tuotetta.

Garmin glo 2

-

erinomainen artikkeli, jonka olen tuntenut useita vuosia merkittävän laadukkaan hinnan. Erittäin nopeat toimitusajat, myös merkittävä sivusto.

Garmin glo 2

-

Saapui viikon sisällä. Toimii täydellisesti iPadin ja Navionics-sovelluksen kanssa. Suositellaan!

Garmin glo 2

-

erittäin nopea toimitus, laite täyttää odotukset. Toimii täydellisesti iPadin kanssa

Garmin glo2. oikein hyvä

-

Tuote saapui hyvin nopeasti postilaatikkooni, hyvin pakattu kuvatulla tavalla. Erittäin kompakti. Välitön yhteys iphone7-, ipad2- ja ipad 7 -laitteisiin

Tarkka, kompakti ja helppo käyttää.

-

Pariksi iPadin Navionics-sovelluksen kanssa heti, ja toimivat lyömättömästi.

Germin glo2

-

Saapui viikon sisällä. Löydä nopeasti satelliitit ja toimii täydellisesti iPadin ja purjekarttojen kanssa. Erittäin suositeltavaa!

Onko työ

-

Nopea toimitus ja hyvissä olosuhteissa. Ostin tämän tuotteen, koska älypuhelimen GPS-antenni on rikki. Erinomainen paikannustarkkuus (minusta 1,8 m). GPS-tiedot siirretään Android-älypuhelimeen Bluetooth GPS -sovelluksen kautta ja Google Maps, HERE WeGo, jne. Käyttää niitä ilman ongelmia. Tätä GPS-tietoa ei kuitenkaan voida käyttää Wazeessa (ei GPS: tä ...). Waze-ongelma!

Selvä

-

saatu noin 8 päivän kuluttua, kaikki kuvatulla tavalla, tiesin jo artikkelin. erinomainen valokuvapakkauspalvelu, näen sen ensimmäistä kertaa verkkokaupassa

Garmin glo 2

-

Vielä viimeinen. Minulla on ollut Qstarz 818 XT ja erittäin tarkkuudella ja erittäin hyvässä kunnossa se on antanut minulle 1,8 metriä. GLO 2: lla tarkkuus melkein kaikissa olosuhteissa on 1,5 metriä. Erittäin onnellinen. Nopea toimitus, koska se lähti varastosta. Kaikkiin kysymyksiin voidaan vastata nopeasti nopeasti sähköpostitse. Suositteli sekä myymälää, jonka olin jo ostanut aiemmin, että kuvauksessa olevaa tuotetta.

Erittäin tarkka laite

-

Toimii täydellisesti 2019: n ipad pro 12.9: n kanssa. Helppo pariliitos, latasin offline-kartan karttoihin ja olen täällä jättiläisen gps: n kanssa. Käytän lähinnä dji mavic air 2 -laitetta vain iPadin wifi-laitteella. Super myyjä erittäin nopea toimitus ja myyjä reagoi erittäin nopeasti

Erinomainen

-

kaikki oli erinomaista. Aion ostaa jälleen kerran myymälääsi ehdottomasti.

Erittäin nopea toimitus

-

Paketti saapui hyvin lyhyessä ajassa, huippuapua erittäin nopealla ja erittäin ystävällisellä vastauksella.tuotetta testattavaksi tiellä tekemällä kuriiri. Tarvitsin vähän enemmän tarkkuutta enemmän iOS iPhone X: ssä

Jimmy käteisellä

-

Artikkeli saapui. Mutta saapuminen vie puolitoista kuukautta

Garmin GLO2

-

Laitekäynnistyi nopeasti ja yhteys iPadiin muodostui nopeasti. Paikkatieto päivittyy erittäin nopeasti ja vakaasti. Hyvä laite

Ei saapunut

-

Tuotetta ei ole saapunut, 17 päivän kuluttua tilauksesta

Tuote saapui tänään kiitos.

-

GPS-tuote on saapunut. Paljon kiitoksia

Garmin glo 2

-

Laite toimii odotetusti ja on erittäin tehokas. Yhteys ipadiin oli nopea ilman ongelmia ja siitä lähtien, kun se toimii hyvin.

Garmin glo2

-

Laite toimii oikein ensimmäisessä käytössä, melko vaikeaa yhdistää Android-älypuhelimeen, melko tarkka (noin 3 m kuvan osoittamalla tavalla). Peruun tähdellä, koska tilauksessa ilmoitettua 48 tunnin toimitusaikaa ei noudateta (paketti lähetetään yli 48 tuntia tilauksen jälkeen: tuote tilataan 22-09, vastaanotettu 28-09 !!!)

Toimii hyvin

-

Yhdistetty siihen Microsoftin pintaan. Toimii hyvin. Kiitos toimituksesta Kaakkois-Aasiassa.

Garmin glo2

-

Laite on pieni ja vie käytännössä mitään. Se on melko tarkka. Ainoa huono asia on, että minun on käytettävä sitä vanhassa puhelimessa, koska uuden terminaalin kanssa ei ole mahdollista yhdistää sitä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje