up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Garmin
360

Garmin Oregon 700

Garmin Oregon 700

Garmin Oregon 700

Garmin Oregon 700

plus
  • 360Garmin Oregon 700
  • Play videoGarmin Oregon 700
  • Garmin Oregon 700
  • Garmin Oregon 700
  • Garmin Oregon 700
  • Garmin Oregon 700

Garmin Oregon 700

Tuotekuvaus Garmin Oregon 700

Vankka GPS / GLONASS-kämmenlaite, sisäänrakennettu Wi Fi® ja enemmän

Erittäin herkkä kaksois GPS- ja GLONASS-satelliittivastaanotto parantavat suorituskykyä haastavissa ympäristöissä kuin pelkkä GPS
Parannettu antenni mahdollistaa paremman vastaanoton ja suorituskyvyn; 3-akselinen kompassi kiihtyvyysanturilla ja ilmanpaineanturilla
3 tuuman auringonvalossa luettava kosketusnäyttö, kaksisuuntainen (vaaka- tai muotokuva)
Laajennettu langaton yhteys (Wi Fi, Bluetooth®, ANT + ® -yhteensopiva); tukee Active Weather- ja Geocaching Live -palveluita
Bluetooth®-ominaisuuksilla varustetut Smart Notifications1 ja automaattiset lataukset Garmin Connect ™ -yhteisöyhteisöön
Yhden vuoden BirdsEye-satelliittikuvien tilaus sisältyy hintaan


Parannetun uudelleensuunnitelman ansiosta, joka parantaa satelliittivastaanottoa, Oregon 700 GPS- ja GLONASS-kämmenlaitteet tarjoavat vielä enemmän upeista ulkona hyppysissäsi. Vaellitpa sitten vaellusta, pyöräilyä, geokätkeilyä, kiipeilyä, melontaa, polkuajoa tai muuta, tämä karu navigaattori on valmis kaikkeen. Siinä on langaton monilink-yhteys (Wi-Fi, Bluetooth ja ANT +), Active Weather -tuki animoiduilla tutkapeittokuvilla, 1 vuoden BirdsEye-satelliittikuvattilaus ja sisäänrakennettu 3-akselinen kompassi, jossa on barometrinen korkeusmittari.

Löydä hauskaa Geocaching.com-sivustolla

Oregonin langaton yhteys Geocaching.com-palveluun on entistä helpompaa nauttia erinomaisesta geokätkeilykokemuksesta. Voit asettaa laitteen pysymään automaattisesti ajan tasalla kaikkien uusimpien välimuissien kanssa. Ei enää tarvitse syöttää manuaalisesti koordinaatteja tai tulostaa välimuistin tietoja paperille.


Lisää liitettävyyttä, vähemmän monimutkaisuutta1

Oregon 700: n laajennetut langattomat ominaisuudet helpottavat ohjelmiston päivittämistä, säätutkan2 tarkistamista ja seikkailujen lähettämistä Garmin Connect -yhteisöyhteisöemme kuin koskaan. Voit jopa jakaa LiveTrack-sijaintitietoja tai geokätköhakuja Wi-Fi: n tai älypuhelimen kautta. Älykkäät ilmoitukset Bluetooth-yhteyden kautta yhteensopivan älypuhelimen avulla voit vastaanottaa sähköposteja, tekstejä ja hälytyksiä suoraan laitteellesi. Joten voit nähdä mitä tapahtuu, kun olet kaukana kaikesta.


Navigoi tiesi

Oregon 700 -kämmenlaite tarjoaa kattavan navigoinnin ja seurannan, joka opastaa sinut pelatulle polulle ja siitä pois käyttämällä GPS- ja GLONASS plus ABC (korkeusmittari, barometri ja kompassi) -anturiominaisuuksia. Sisäänrakennettu korkeusmittari tarjoaa korkeustiedot nousun ja laskun tarkkaa tarkkailemista varten, kun taas ilmamittarilla voidaan ennustaa säämuutoksia esittämällä ilmanpaineen lyhytaikaisia suuntauksia. 3-akselinen elektroninen kompassi pitää laakerisi riippumatta siitä, liikutko tai et. Oregon 700: ssa on myös TracBack®-ominaisuus, jonka avulla voit navigoida lähtöpisteeseesi samalla tavalla kuin tulit. Voit myös merkitä sijainnit, kuten leirintäalueesi, ajoneuvosi tai muut mielenkiintoiset paikat, joihin haluat palata navigoinnin.


Nauti näkymästä elävällä näytöllä

Oregon 700 -kämmenlaitteessa on kirkas, auringonvalossa luettavissa oleva 3 tuuman värillinen kosketusnäyttö, kaksisuuntainen maisema- tai muotokuvanäkymiin. Se tukee helposti useita kartoitusvaihtoehtoja, kuten BlueChart® g2 HD veden navigointiin tai City Navigator® vuorotellen ajo-ohjeita. Kestävä ja IPX7-luokiteltu vesi, Oregon-sarja on rakennettu toimittamaan tärkeitä kartoitustietoja ja seurantatietoja riippumatta siitä, mitkä elementit heittävät sinua. Lisäksi voit mukauttaa Oregon-näyttösi ilmaisilla latauksilla Garmin Connect IQ ™ -verkkokaupasta3.


Suunnittele seuraava matkasi

Ota vastuu seuraavasta seikkailustasi BaseCamp ™ -ohjelmistolla, jonka avulla voit katsella ja järjestää karttoja, reittipisteitä, reittejä ja jälkiä. Tämän ilmaisen matkan suunnitteluohjelmiston avulla voit jopa luoda Garmin Adventures -tuotteita, jotka voit jakaa ystävien, perheen tai muiden tutkijoiden kanssa verkossa. BaseCamp näyttää tietokoneesi näytöllä kaikki laitteeseen tallennetut topografiset karttatiedot, mukaan lukien ääriviivat ja korkeusprofiilit. Se voi myös siirtää laitteeseen melkein rajoittamattoman määrän satelliittikuvia mukana toimitetulla BirdsEye-satelliittikuvien tilauksella.

1Kun pariliitos on yhteensopiva älypuhelin. Katso garmin.com/ble yhteensopivuudesta.
2Active Weather on saatavana Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Portugalissa, Espanjassa, Ranskassa, Saksassa, Belgiassa, Alankomaissa, Luxemburgissa, Sveitsissä, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Itävallassa ja Sloveniassa. Osittainen kattavuus on Pohjois-Italiassa.
3 Sovellukset, widgetit ja tietokentät otetaan käyttöön, kun ne ovat saatavilla. Kaikkia tuotteita ei välttämättä ole saatavana koko ajan. Tarkista verkkosivustoltamme Connect IQ -tuotteiden nykyinen luettelo.

Bluetooth®-sanamerkki ja logot ovat Bluetooth SIG, Inc: n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wi Fi® on Wi Fi Alliancen rekisteröity tavaramerkki.

Fyysinen ja suorituskyky

Fyysiset mitat 6,1 x 11,4 x 3,3 cm
Näytön koko, LxH 3,8 x 6,3 cm; 3´ diag (7,6 cm)
Näytön tarkkuus, LxH 240 x 400 pikseliä
Näytön tyyppi Transflektiivinen värillinen TFT-kosketusnäyttö
Kosketusnäyttö
Paino
209,8 g paristoilla
Akku 2 AA-paristoa (ei mukana); NiMH- tai litium-suositeltava, ladattava NiMH-paketti (valinnainen)
Akun kesto Enintään 16 tuntia
Vesiluokitus IPX7
Erittäin herkkä vastaanotin
Liitäntä nopeaan USB- ja NMEA 0183 -yhteyteen
Kameran numero
Ilmanpaineen korkeusmittari
Elektroninen kompassi Kyllä (kallistuskorjattu 3-akseli)
Yksiköstä toiseen siirtäminen (jakaa tiedot langattomasti samanlaisten yksiköiden kanssa) Kyllä (sekä kuvia ja mukautettuja karttoja)

Mukana olevat kielet: englanti, ranska, italia, saksa, espanja, portugali

Kartat ja muisti

Peruskartta
Esiasennetut kartat nro
Mahdollisuus lisätä karttoja
Sisäinen muisti 1,7 Gt
Hyväksyy enintään 32 Gt: n microSD ™ -kortit (ei sisälly toimitukseen)
Muokatut erikoiskohteet (kyky lisätä muita kiinnostavia kohteita)
Reittipisteitä / suosikkeja / sijainteja 10 000
Reitit 250
Jälkiloki 20 000 pistettä, 250 tallennettua kappaletta

Ulkoiluominaisuudet

Automaattinen reititys (käänny vuorotellen tielle) Kyllä (valinnaisella kartoituksella yksityiskohtaisille teille)
Geocaching friendly Kyllä (paperiton)
Mukautetut kartat yhteensopivia
Metsästys / kalakalenteri
Auringon ja kuun tiedot
Vuorovesipöydät
Pinta-alan laskenta
Kuvien katseluohjelma

Garmin Connect ™

Garmin Connect ™ -yhteensopiva (verkkoyhteisö, jossa analysoit, luokittelet ja jaat tietoja)

Lisä-

Langaton yhteensopivuus: Kyllä (Wi-Fi, Bluetooth ja ANT +)
Karttasegmentit: 15 000
Aktiivinen sää: Kyllä
Yhdistä IQ-yhteensopiva: Kyllä (widgetit, sovellukset ja tietokentät)

Laatikossa :

Oregon 700
USB kaapeli
Karabinaarileike
Dokumentointi


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään trekkinn:ssa, omassa ulkoiluvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Käsi-laitteentuotteita suoraan Garmin:lta. Kysy meiltä lisää ulkoilutuotteista, kuten Garmin Oregon 700, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Garmin Oregon 700

Väri
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Ominaisuudet

Asiakasarvostelut ja kysymykset (67)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Garmin oregon 700: n toimitus

-

Vastaanotettu erittäin nopeasti, jo tiistaina ja perjantaina. Oregon 700: n hintaa ei ole havaittu missään Internetissä. Erittäin tyytyväinen koko prosessiin.

Huippunopea toimitus

-

Hei joukkueelle, en ymmärrä kielteisiä mielipiteitä! Tilattu torstai saapui maanantaina, mitä voimme vielä sanoa ??? Nikel kahdelle tuotteelleni, enemmän kuin käynnistää se ja lukea ohjeet. Suosittelen erityisesti kilpailukykyiseen hintaan!

Prefektin toimitus

-

Kaikki kuvatulla tavalla, nopea ja turvallinen toimitus. Fantastinen nyt nauttia.

Suuri tekniikka

-

Kaikkien aikojen paras GPS-yksikkö, useita toimintoja vertaansa vailla olevalla tarkkuudella

Garmin oregon 700

-

GPS saapui erittäin hyvässä kunnossa ... ja nopea toimitus. Tilattu 18-12-2020 ja saapunut Belgiaan 23-12-2020. Kiitos :)

Super garmin oregon 700!

-

Tuote vastaa odotuksiamme. Nopea ja täydellinen toimitus.

Osto tehty

-

Hyvä tuote ja hyvä palvelu toimituksessa

Garmin oregon 700

-

Hyvä tuote erinomaisella hinnalla. Pikatoimitus.

Oregon 700

-

päivitä etrex-legendaani. Upea laite. Mukava näyttö, nopea GPS-korjaus, paljon mahdollisuuksia. Lisätietoja tai kysymyksiä varten käytä youtube-opetusohjelmia :-)

Gps

-

Toimitetaan nopeasti ja kaikki täydellistä

Garmin oregon 700

-

Erinomainen tuote, parempi hinta kuin muut sivustot. Palvelun ja toimituksen laatu.

Gps Garmin

-

Tuotteen tilaaminen ja toimittaminen toteutui hyvin. Seuranta ja tuotteen saapuminen myös toimii.

Garmin oregon 700

-

Erinomainen tuote parhaaseen hintaan, laadukas palvelu ja toimitus.

Kaikki täydelliset

-

Kaikki täydentää selainta ja nopeaa toimitusta.

Garmin oregon 700

-

Suuri osto ja erinomainen palvelu. Lyömätön hinta huippuluokan tuotteelle. Siksi olen asiakas!

Garmin oregon 700

-

Täydellinen hallinta, nopea ja lumoava uudella laitteella, minulla oli Oregon 500, mutta se on 700 enemmän kuin pitkä.

Garmin oregon 700

-

hyvä hinta, nopea toimitus, kaikki oli hienoa

Garmin oregon 700

-

Erinomainen tuote, erittäin nopea toimitus.

Tilaa 19006420

-

Nopea toimitus, hyvää palvelua!

Erittäin tyytyväinen ostokseen

-

Iloinen ostoksesta. Olen jäänyt eläkkeelle vanhaan 10-vuotiaaseen oregon 550: een ja se toimii edelleen erittäin hyvin ..... mutta en ole pystynyt vastustamaan. Toistaiseksi kaikki täydellistä. Se on paljon nopeampi ja monipuolisempi. Akun käyttöikä on pidempi. Olen saanut sen nopeasti ja kaikki on oikein.

Garmin oregon 700

-

Mitä tulee GPS: ään, se on paras tarkkuudelle, näytölle ja toiminnoille. Lisäksi ominaisuudet, jotka kasvavat, kun muodostat yhteyden Garminiin, muodostavat yhteyden. Myyntipalvelun osalta erinomainen hinta ja palvelu

Erinomainen!

-

Super gps hinnalla ilman kilpailua. Selkeästi luettava näyttö. Dakotasta kotoisin, en ole hämmentynyt tai pettynyt. Suuri osta ja nopea toimitus.

Oregon 700

-

Lähetys oli todella nopea ajatellen myös elokuun ajanjaksoa, tuote on nyt kuvattu, minun on vain testattava se.

Suuri palvelu

-

Erittäin nopea toimitus. Palvelu toimii erittäin hyvin!

Selvä

-

Toimitus ilmoitetussa ajassa. Pakkaus on hyvin pakattu ja tuote suojattu sisällä. Toimitus keräyspisteessä, täydellinen. Uteliaisuutena kommentoida, että olin Andorrassa ja vierailin Garmin-myymälässä. Hinta oli 60 € kalliimpi Nyt meidän on vain testattava se ja varmistettava, että kaikki toimii oikein

Garmin oregon 700

-

Suuri GPS. Tarkka ja erittäin nopea. Luettava ja riittävä näytön koko mielestäni. Toimitetaan ilman korttia, mutta on mahdollista löytää joitain verkosta (OSM tai muu). Mitä tulee trekkinn.comin nopeaan toimitukseen ja toimitetaan 4 päivän sisällä Ranskassa. Hyvä on. Erittäin kilpailukykyinen hinta ....

Osto ja palvelu

-

Erittäin hyvä tuote. Juuri mitä etsin. Ostaminen tällä upealla alustalla paras hinta hyvällä toimituspalvelulla

Garmin oregon 700

-

GPS toimii erittäin hyvin, vaikka se käyttää paljon akkua; 5 tunnin retkellä voit kuluttaa parin Duracell Plus -paria. Nyt olen katkaissut wifi- ja bluetooth-yhteyden, jos se kuluttaa vähemmän. Etrex 30 kestää 3 päivää samalla käyttöasteella.

Gpx-tiedoston lataaminen älypuhelimelta

-

Hei, voimmeko ladata GPX-tiedoston tällä laitteella älypuhelimesta Bluetooth-tai wifi-yhteydellä? Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä Garmin Connect -sovelluksella se voidaan tehdä.
Terveiset.

Erittäin hyvä palvelu

-

Täydellinen toimitus. Ja parhaaseen hintaan

Hyvä ostos

-

Pidän tuotteesta, mutta kokoonpanossaan se on hyvin erilainen kuin minulla ollut Oregon 600, ja minulla on vaikea ymmärtää miten se toimii

Erinomainen hankinta

-

Markkinoiden paras hinta, hyvä asiakaspalvelu ja nopea toimitus. Oikein hyvä. Kiitos

Garmin oregon 700

-

Tuote on erinomainen ja hinta oli erittäin kätevä, toimitusajat hieman pidempiä kuin ilmoitettu, mutta hyväksyttävä covid-aikakaudella

Hyvä tuote

-

Hyvä ostohinta ja erinomainen tuote. Toimitus oli nopea ja myyjän asettamissa määräajoissa.

Oregon vs. oregon

-

Ei mitään sanottavaa toimituksesta, nopea eikä hinta, oikea. Minulla oli helppokäyttöinen Oregon 450t, tarkka, jonka heikkouksia olivat näyttö, kytkin sekä herkkä että asennon hitaus. Uusi on nopeampi, näyttö kestää naarmuja, mutta kahdella sivunäppäimellä varustettu järjestelmä on epäkäytännöllinen, kun kaikki voisi kulkea kosketusnäytön läpi, ja pelkään, että kytkin on yhtä herkkä kuin edellisessä. Suunnittelua on kuitenkin parannettu ja akun lukitus turvallisempi. Ole varovainen vaihtaessasi paristoja, jotta et menetä micro SD: tä, kuten minulle tapahtui 450: llä, koska kortin lukitusjärjestelmä on sama. Kompensoin tämän puutteen liimapalolla: myös enemmän menetyksen riski! Viimeinkin pidän pääsyä eri toimintoihin vähemmän intuitiivisesti ja vähemmän käytännöllisesti kuin 450: ssä, joten huomautukseni.

Suuri

-

Lähetys ei ole päivästä toiseen, mutta GPS saapui hyvin, ja se on täydellinen, pieni, kestävä, nopea ja kaikilla liitettävyyksillä (Wifi, bluetooth). ihana

Hyvä tuote

-

Vastinetta rahalle, erinomainen tuote. Hyvä treking-palvelu ja nopea toimitus.

Mahtava

-

Paras sijoitus, tämä top

Garmin oregon 700

-

Tuote poikkeuksellisen korkea, luotettava ja yksinkertainen käsittely. Paras hinta Trekkinniltä. Kaikki olisi ollut täydellistä, jos Trekkin ei olisi koskaan noudattanut ilmoittamansa määräaikaa. Se on sääli, koska se aiheuttaa epämukavuutta. Toistaiseksi tekemistäni tilauksista he eivät ole koskaan noudattaneet tätä määräaikaa, mutta tuotteet saapuvat aina hyvin, ne ovat tunnettuja tuotemerkkejä ja upeita hintoja.

Täydellinen

-

Erittäin nopea toimitus ja GPS täyttää odotukseni. Kaikki täydellinen ja hinta hyvä.

Paras garmin

-

Halusin GPS: n, joka toimisi paristojen, 2 AA-pariston, joka voidaan hankkia mistä tahansa huoltoasemalta, tai ladattavan. Täydellinen toimitus ja GPS parhaalle Garmin-laadun hinnalleni pyörälle

Negatiivinen

-

Lähetykset olivat hitaita, saapuminen kesti yli viisi päivää. GPS: n mukana tuli ongelma paristojen kotelossa, joten kannen sulkemisen jälkeen on löysä. Palautus on edelleen kesken (16 päivää myöhemmin). En vieläkään tiedä palauttavatko rahani ilman GPS: tä. Se oli kuninkaan lahja, mutta tällä vauhdilla se on seuraavalle vuodelle.

Täydellinen tuote

-

Nopea toimitus ja hyvä kunto. GPS erittäin täydellinen ja helppo käyttää.

Kaikki täydellinen

-

Hinta, toimitus ja täydellinen tuote ja enemmän, ottaen huomioon ristiriitaiset päivämäärät, jolloin se tehtiin.

Tuote täydellisessä kunnossa

-

Kaikki täydellisesti tuotteen saapuessa, vaikka se vie odotettua enemmän päivää

Lujatekoinen

-

Ensimmäinen minulla on ja rakastan sitä. Se on nopea, kestävä ja sen näyttö toimii täydellisesti. Käynnistä aika nopeasti.

Oregon 700

-

Olen nähnyt yhden näistä muutaman vuoden ajan. Musta perjantai osoittautui päiväksi. Hyvin hinnoiteltu ja toimitetaan Iso-Britanniaan 6 päivässä seuratun toimituksen avulla. Hyvä pakkaus. Yksikkö on nyt valmis ja valmis menemään. Toimii odotetusti, kiitos!

Oregon 700

-

Ostin sen hienolta ja loistavalta lahjalta, erittäin hyvä hinta ja se saapui nopeasti.

Garmin oregon 700

-

Erinomainen GPS, helppo käyttää ja kestävä. Immillorable Preu.

Garmin oregon 700

-

Minulla oli aiemmin 450 t Oregon ja muutos on ollut erittäin tyydyttävä. En ole yrittänyt paljon, mutta tällä hetkellä erittäin onnellinen.

Garmin oregon 700

-

Bike Inn-hinta oli erittäin houkutteleva ja toimitus tapahtui ilman mitään ongelmia. Olen tyytyväinen.

Gps garmin oregon 700

-

Kaikki ok, tuote ja toimitusaika

Hyvin tehty bikeinn-sivustolle

-

Tilaa yhteensopiva tuote ja nopea toimitus Hinta on oikea, ei ongelmia, olen erittäin tyytyväinen ostokseni Oregon 700 Bikeinn Super -sivustolla

Ei ongelmia huonoista arvosteluista huolimatta

-

Koska bikeinn.com-sivustossa on joitain huonoja arvosteluja tavaroiden toimittamisesta bikeinn.com-sivustolle, minulla oli huono tunne. Tavarat saapuivat tilauksen mukaan erittäin lyhyessä ajassa ja ovat hyvässä kunnossa. Tämä arviointi on vapaaehtoista eikä sitä ole ostettu, ja sen tarkoituksena on rauhoittaa mahdollisia epäilijöitä. Kanssani kaikki meni paremmin kuin odotettiin.

Vastaa odotuksiani

-

ostettiin oregon 600: n tilalle päälle / pois-painikkeen ongelman seurauksena. täyttää odotukseni aika tottua uuteen esitykseen verrattuna 600: aan. erittäin hyvä sijainti ja nopea toimitus

Oregon 700

-

Erinomainen tuote saapui ajoissa.

Oregon 700

-

Saapui ajoissa lyömättömään hintaan. Upea tuote, olen kotoisin 650-laitteesta ja minun on sanottava, että tämä on nopeampi kartan vierittämisessä ja sillä on enemmän Wi-Fi-yhteyttä.

Erinomainen

-

Fantastic! Kaikki sujui odotetusti. GPS on poikkeuksellinen.

Garmin oregon gps

-

Olen testannut jonkin aikaa ja se vastaa kuvausta. Ei mitään ongelmaa hänen kanssaan.

Garmin oregon 700

-

Erittäin tyytyväinen tähän yritykseen. Kaikki täydellinen ja erittäin hyvä hinta. Palaan ostamaan tästä yrityksestä.

Garmin oregon 700

-

Erittäin tyytyväinen tähän yritykseen. Kaikki on hyvin oikein.

Garmin oregon 700

-

Erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja bikeinniin. Kaikki on hyvin oikein.

Täydellinen, helppo käyttää ja luotettava.

-

Se tuli Etrex 35t: stä ja ne ovat käytännössä samat, paitsi suuremmalla näytöllä ja suuremmalla resoluutiolla. Hyvin onnellinen

Suosituin osto

-

Kyky ostaa tämä laite erittäin mielenkiintoisella hinnalla ja toimitetaan nopeasti. Suositeltava!

Huippua aankoop!

-

Said toestel zeer snel ontvangen aan een meer dan mielenkiintoinen prijs. TOP! Voi ei halvempaa!

Gps garmin oregon 700

-

Tuote noudattaa online-ehdotuksia. Toimitus, kuten aina täsmällinen.

Gps garmin oregon 700

-

Vastaava tuote, nopeutettu toimitus. TuttoOk!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up