`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmont

Garmont Agamura

  • Garmont Agamura
  • Garmont Agamura
  • Garmont Agamura

Garmont Agamura

Tuotekuvaus Garmont Agamura

Lähestymiskengät, jotka sopivat päivittäiseen käyttöön vuoristoalueilla. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu varmistamaan pito ja tarkkuus lähestymisajankohdan alusta alkaen kiertävästä nahasta, jossa on kiipeilymaailmasta lainattua kumivahvistusta ja Vibram® Rock -jalusta, joka pystyy tarjoamaan erinomaisen otteen erilaisille maastoille.

OMINAISUUDET:

Päällinen: 1,6 mm mokka

Vuori: Puuvilla ja Mesh

Pohja: PU

Komponentti: Agamura

Paino: 300 g (1/2 paria, koko 8UK)

Sovita: aktiivinen


Jos haluat tietää lisää Garmont Agamura:sta tai muista Garmont-merkkisistä tuotteista Miesten kengät kategoriassa trekkinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia ulkoilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Kengät valikoimaamme, mistä voit valita ulkoilutuotteita Garmont:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Garmont Agamura

Suositeltava käyttötarkoitus
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri

Tecnologias Garmont Agamura

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje