`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmont

Garmont Dragontail MNT Goretex

Garmont Dragontail MNT Goretex

  • Garmont Dragontail MNT Goretex
  • Garmont Dragontail MNT Goretex
  • Garmont Dragontail MNT Goretex
  • Garmont Dragontail MNT Goretex

Garmont Dragontail MNT Goretex

Tuotekuvaus Garmont Dragontail MNT Goretex

Jalkineet opastaa hankala, teknisten maasto kiivetä, ja turvallisesti kotiin. Huono laatu kiipeilyä ja koulutus, salaus, boulderointia entistä turvallisemmin kuin lenkkitossut plus aito ulkona tyyli vain ripustettu. Everyday katu kestävyyttä ja mukavuutta.

Sillä vuorikiipeilijä, joka haluaa pieni leikkaus kenkä, mutta vielä jäykkyyttä ja vakautta boot. Ihanteellinen lähestymistapa, boulderointia, kevyt vaellus, alppiopas koulutuspäiviä, High Alpine liikkumisesta.

TOIMINTA:

Hyvin vakaa ja tiukka asentamisesta, tarjoaa erittäin hyviä teknisiä viime kiipeilijöille / retkeilijöille. Parannettu kantapäätyynyt ja vakauden ansiosta PU insertin. Vibram® Maton ulkopohja parempaa vaellus ja kiipeily suorituskykyä. Lace varpaisiin sulkeminen takaa boulderointia suorituskykyä ja mahdollistaa henkilökohtaisen istuvuuden.

Tekniset tiedot:

Paino GTX 555 gr. (1/2 pari koko 8 UK)

UPPER:

1,8 mm: n vettähylkivää mokkaa

Metallinen silmukka ja nauha vyöt sulkeminen

Laajennetut kumi varvas laatikko ja kantapää kumi backstay suojaa ylä-

PU pohjallinen kosteutta ja hajua hallinta ominaisuudet

Saatavana tai ilman Gore Tex ® Extended Comfort

LÄHIETÄISYYDELTÄ:

Kantapäähän Lock korjata kantapää kantapää taskuun ja estää kantapää liukua ja rakkuloita.

Lace varpaisiin sulkemiseen paremmin kiipeilyä suorituskykyä ja räätälöityjä sopivaksi.

COMPONENT SET:

FrameFLex Lite pohjallinen tarjoaa vakautta särmäykseen ja vetämään kuormia epätasaisella polkuja ja laskuja.

PU kantapää insertti takaa vaimennus ja vakautta.

Dual density mikrohuokoiset kumi välipohja tarjoaa vakautta (keltainen kerros) ja parantaa kiipeilyä suorituskyky (harmaa kerros).

Vibram® Maton ulkopohja erikoistunut "Mount" double yhdiste varvas ja kantapää lakko ala nousta ja laskeutua luottamuksellisesti. Suuri suorituskyky ominaisuudet takaavat vuori luotettavuus sekä kevyt. Estetty varvas lug alue ja tukossa kantaiskun alue parantaa pitoa kovalla alustalla ylimääräisiä tahmea yhdisteen. Multi pito 6 mm syvä korvakkeet parantaa pitoa eri suuntiin. Kovera kantapää kasvot parantaa jarrutustehoa, on luottavainen laskuja. Viemärikourut ja itsepuhdistuva korvakkeet.

tekniikka:

GORE TEX®:

Garmont® kumppanit GORE TEX® toimittamaan laadukkaita ratkaisuja, jotka pitävät paikkansa niiden lupauksen kestävä vedenpitävä, hengittävä sääsuojaus riippumatta elementtejä.

GORE TEX® Extended Comfort Jalkineet Kuiva ja mukavan viileinä:

Extended Comfort Jalkineet on ihanteellinen kohtalainen ja lämpimämpi lämpötiloissa. Suuri korkea tuotos toimintaa ja jokapäiväiseen käyttöön.

GORE TEX® Performance Comfort Jalkineet Kuiva ja mukava:

GORE TEX® Performance Comfort Jalkineet tarjoaa optimoituna ilmastoitu kohtalainen sääolosuhteet ja monenlaisia ​​ulkoilua.

GORE TEX® Insulated Comfort Footwear Kuiva ja sopivan lämmin:

GORE TEX® Insulated Comfort Footwear tulee erilaisia ​​eristys vaihtoehtoja pitää jalat kuivina ja sopivan lämmin kylminä olosuhteet ja talven ulkoiluun.

Vibram® Yli 75 vuoden kokemukseen:

Vibram on maailman johtava tuotannon ja myynnin korkean suorituskyvyn kumi pohjat markkinoilla urheilun, vapaa-aika, työ jalkineet, ortopediset ja korjaus.

Historia Vibram juontaa juurensa 1937, kun Vitale Bramani, Academic Italian Alpine Club, palasi traaginen alppi kiivetä ja oli loistava ajatus kehittää kumi vaelluskenkä pohjat. Nämä olisi tuotettu käyttämällä samaa tekniikkaa käyttävät Pirelli varten renkaiden valmistuksessa. Tämän seurauksena ensimmäinen vulkanoitu kumipohja ja kuuluisan Carrarmato "design syntyi. Tämä muotoilu meni aloittaa perintö kumipohja malleja muuttamalla jalkineiden suunnittelu ikuisesti.

Vuosikymmenten Vibram on sitoutunut kehittämään erilaisia ​​tuotteita, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn monenlaisia ​​aktiviteetteja, kuten maastojuoksussa (kuten vuori-, moottoripyöräily, vaellus, jne ..... POLKUJUOKSU) muotiin, työn ja vapaa .

Kiitos jatkuva investointeja innovaatioon, tutkimukseen ja kehitykseen, Vibram on maailman johtava Soling. Keltainen kahdeksankulmio logo symboloi korkean suorituskyvyn, laadun ja turvallisuuden että Vibram tunnetaan maailmanlaajuisesti.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Garmont Dragontail MNT Goretex:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Garmont Dragontail MNT Goretex:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla trekkinn verkkokaupassa. Laajasta Kengät valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia ulkoilusta täysin siemauksin. Nauti trekkinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Garmont Dragontail MNT Goretex

Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri

Tecnologias Garmont Dragontail MNT Goretex

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin vankat kengät

-

Erinomainen laatu, "Garmont" kaikessa loistossaan. Jäykkä ulkopohja sopii erinomaisesti vaellukseen

Loistava

-

Hyvää esityksestä toistaiseksi.

Kommentit

-

En ollut koskaan maistanut tämän tuotemerkin, todella rakasti, suosittelen

Kengät garmont dragontail

-

Erinomainen kenkiä kevyt vaellus, saapuvat määrätyn ajan.

Suuri kengät 5 tähteä.

-

Suuri kengät 5 tähteä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje