`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmont

Garmont Dragontail MNT

Garmont Dragontail MNT

  • Garmont Dragontail MNT
  • Garmont Dragontail MNT
  • Garmont Dragontail MNT

Garmont Dragontail MNT

Tuotekuvaus Garmont Dragontail MNT

Jalkineet opastaa hankala, teknisten maasto kiivetä ja turvallisesti kotiin. Huono laatu kiipeilyä ja koulutus, salaus, boulderointia entistä turvallisemmin kuin lenkkitossut plus aito ulkona tyyli vain ripustettu. Everyday katu kestävyyttä ja mukavuutta.

Sillä vuorikiipeilijä, joka haluaa pieni leikkaus kenkä, mutta tarvitsee vielä jäykkyyttä ja vakautta boot. Ihanteellinen lähestymistapa, kalliokiipeily, kevyt vaellus, alppiopas koulutuspäiviä, High Alpine liikkumisesta.

TOIMINTA:

Hyvin vakaa ja tiukka asentamisesta, antaa erittäin hyvän teknisen viime kiipeilijöille / retkeilijöille. Parannettu kantapäätyynyt ja vakaus ansiosta PU insertin. Vibram® Maton ulkopohja parempaa vaellus ja kiipeily suorituskykyä. Pitsi varpaisiin sulkeminen takaa boulderointia suorituskykyä ja mahdollistaa henkilökohtaisen istuvuuden.

Tekniset tiedot:

Paino 545 g. (1/2 pari koko 8 UK)

Ylempi:

1,8 mm: n vettähylkivää mokka

Metallinen silmukka ja nauha nauha sulkeminen

Jatketun kumin varvas ruutuun ja kantapää kumi backstay suojaa ylä-

PU pohjallinen kosteuden ja hajujen hallinnan ominaisuudet

Tai ilman Gore Tex Extended Comfort

LÄHIETÄISYYDELTÄ:

Kantapäähän Lock korjata kantapää kantapää taskuun ja estää kantapää liukua ja rakkuloita.

Pitsi varpaisiin sulkeminen parantaa kiipeilyä suorituskyvyn ja räätälöityjä sopivaksi.

COMPONENT SET:

FrameFLex Lite pohjallinen tarjoaa vakautta särmäykseen ja vetämään kuormia karkea polkuja ja laskuja.

PU kantapää insertti takaa vaimennus ja vakautta.

Dual tiheys mikrohuokoinen kumi välipohja tarjoaa vakautta (keltainen kerros) ja parantaa kiipeilyä suorituskyky (harmaa kerros).

Vibram® Maton ulkopohja erikoistuneiden? Mount? kaksinkertainen yhdiste varvas ja kantapää lakko alue nousemaan ja laskemaan luottamuksellisesti. Suorituskyky ominaisuudet takaavat vuori luotettavuus sekä kevyt. Estetty varvas raahata alue ja tukossa kantaiskun alue parantaa pitoa kovalla alustalla ylimääräisiä tahmea yhdisteen. Multi veto 6 mm syvä ulokkeet parantavat pitoa eri suuntiin. Kovera kantapää kasvot parantaa jarrutustehoa, on luottavainen laskuja. Viemärikourut ja itsepuhdistuva korvakkeet.

tekniikka:

Gore Tex:

Garmont® kumppaneita Gore Tex tuottaa laadukkaita ratkaisuja, jotka pitävät paikkansa niiden lupauksen kestävä vedenpitävä ja hengittävä sääsuojaus riippumatta elementtejä.

Gore Tex Extended Comfort Jalkineet Kuiva ja mukavan viileinä:

Laajennettu Comfort Jalkineet sopii maltillinen ja lämpimämpi lämpötiloissa. Suuri nopeiden toimien ja jokapäiväiseen käyttöön.

GORE TEX® Performance Comfort Jalkineet kuiva ja mukava:

GORE TEX® Performance Comfort Jalkineet tarjoaa optimoitua ilmaston mukavuutta kohtuullisissa sääoloissa ja monenlaisia ​​ulkoilua.

Gore Tex Insulated Comfort Footwear Kuiva ja sopivan lämmin:

Gore Tex Insulated Comfort Footwear tulee erilaisia ​​eristys vaihtoehtoja, jotka pitävät jalat kuivina ja mukavasti lämpimänä kylmissä olosuhteissa ja talven ulkoiluun.

Vibram® Yli 75 vuoden kokemukseen:

Vibram on maailman johtava tuotannon ja myynnin korkean suorituskyvyn kumia pohjat markkinoilla urheilun, vapaa-ajan, Jalkineet, ortopediset ja korjaus.

Historia Vibram juontaa juurensa 1937, kun Vitale Bramani, Akateeminen Italian Alpine Club, palasi traaginen alppi kiivetä ja oli loistava ajatus kehittää kumia vaelluskenkä pohjat. Näitä voidaan tuottaa käyttämällä samaa tekniikkaa käytetään Pirellin varten renkaiden valmistuksessa. Tämän seurauksena ensimmäisen vulkanoitu kumipohja ja kuuluisan Carrarmato? muotoilu syntyi. Tämä muotoilu meni aloittaa perintö kumipohja malleja muuttamalla kenkien suunnittelu ikuisesti.

Vuosikymmenien kuluessa Vibram on sitoutunut kehittämään erilaisia ​​tuotteita, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn monenlaisia ​​aktiviteetteja, kuten maastojuoksussa (kuten vuori-, moottoripyöräily, vaellus, jne ..... POLKUJUOKSU) muotiin, työn ja vapaa .

Kiitos jatkuvia investointeja innovaatioon, tutkimukseen ja kehitykseen, Vibram on maailman johtava Soling. Keltainen Octagon logo symboloi korkean suorituskyvyn, laadun ja turvallisuuden että Vibram tunnetaan maailmanlaajuisesti.


Garmont Dragontail MNT erikoistarjous on sinua varten! Käy trekkinn:ssa, kun haluat uusia varusteesi. trekkinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Garmont, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Miesten kengättuotteet.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Garmont Dragontail MNT

Vedenpitävä kalvo
Väri
Väri
Korkeus saappaat

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Ilmoitus

-

Se on ollut 3 vuotta sitten Tilaan tämän sivuston ilman ongelmia vaikka esineiden osalta, joka ei saatavilla tällä sivustolla TOP suositella

Kirjoita arvostelu tai kysy asiantuntijaryhmältämmä kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne