`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmont

Garmont Rambler Goretex

  • Garmont Rambler Goretex
  • Garmont Rambler Goretex
  • Garmont Rambler Goretex

Garmont Rambler Goretex

Tuotekuvaus Garmont Rambler Goretex

Valikoima kantavia saappaat tarjoaa kirjo vaihtoehtoja tasapainottavia tukevampi ja ystävällinen kävely ominaisuuksia.

Olipa Backpacking, lähestymistavoista, tai sen aikana alppihiihtoa matka, Rambler GTX® tulee suosikki ammattitaitoisen kuluttaja usein menee nopeatempoisessa retkiä. Erittäin monipuolinen ja kevyt; Backpacking ja sekoitetaan vuorikiipeilyä käyttöä.

TOIMINTA:

Kevyt ja matalan profiilin ylempi nopeatempoisessa käyttöön. Pitsi varpaisiin muotoilu tarjoaa lisää jalkaterän herkkyyden salaamiseksi ja teknisten vaelluksia. Ylimääräiset kevyt ja kestävä bi pistetään välipohja kanssa Vibram® Uuden Winkler pohja tarjota kevyempi alustalla.

Tekniset tiedot:

Paino GTX 720 gr. (1/2 pari koko 8 UK)

Ylempi:

1.8mm mokka nahka ja Cordura® nylon

Pehmeä Cordura® nailonkaulus pitää roskia

Cordura® nylon kielen parempaa mukavuutta

PU-pinnoitettu kärki kuppi lisäsuojaa ja hankauskestävyys

Nopeus pitsi laitteiston helppoon ja tarkka nauhoitus ja nauha vyöt; lukitushaan jalkapöydän

Kantapää lukitusjärjestelmä

Gore Tex® Performance comfort

Alveolen® pohjallinen (EVA, hartsi ja huopa) kevyt mukavuutta

LÄHIETÄISYYDELTÄ:

Kantapäähän Lock korjata kantapää kantapää taskuun ja estää kantapää liukua ja rakkuloita.

Web silmukoita flex alueilla parantaa kävelymukavuutta.

COMPONENT SET:

Bi injektoitiin kaksi tiheys nylon pohjallinen.

Laajennettu PU kantapää insertti varmistaa keveyttä ja vakautta.

Mikrohuokoinen kumi välipohja varmistaa hyvä iskunvaimennus ja joustavuutta.

Vibram® Uusi Winkler pohja: Semi estetty ulokkeet toe alueella. Extra kuvioitu syvä skorvakkeilla paremman otteen eri maastoissa ja kulutuskestävyyttä. Monisuuntainen Chevron korvakkeet. Itsepuhdistuva viemärikourut. Korvakkeet sijoitettu vetovoiman lisäämiseksi maahan. Semi estetty kantaiskun alueella.

tekniikka:

Gore Tex:

Garmont® kumppaneita Gore Tex tuottaa laadukkaita ratkaisuja, jotka pitävät paikkansa niiden lupauksen kestävä vedenpitävä ja hengittävä sääsuojaus riippumatta elementtejä.

Gore Tex Extended Comfort Jalkineet Kuiva ja mukavan viileinä:

Laajennettu Comfort Jalkineet sopii maltillinen ja lämpimämpi lämpötiloissa. Suuri nopeiden toimien ja jokapäiväiseen käyttöön.

GORE TEX® Performance Comfort Jalkineet kuiva ja mukava:

GORE TEX® Performance Comfort Jalkineet tarjoaa optimoitua ilmaston mukavuutta kohtuullisissa sääoloissa ja monenlaisia ​​ulkoilua.

Gore Tex Insulated Comfort Footwear Kuiva ja sopivan lämmin:

Gore Tex Insulated Comfort Footwear tulee erilaisia ​​eristys vaihtoehtoja, jotka pitävät jalat kuivina ja mukavasti lämpimänä kylmissä olosuhteissa ja talven ulkoiluun.

Vibram® Yli 75 vuoden kokemukseen:

Vibram on maailman johtava tuotannon ja myynnin korkean suorituskyvyn kumia pohjat markkinoilla urheilun, vapaa-ajan, Jalkineet, ortopediset ja korjaus.

Historia Vibram juontaa juurensa 1937, kun Vitale Bramani, Akateeminen Italian Alpine Club, palasi traaginen alppi kiivetä ja oli loistava ajatus kehittää kumia vaelluskenkä pohjat. Näitä voidaan tuottaa käyttämällä samaa tekniikkaa käytetään Pirellin varten renkaiden valmistuksessa. Tämän seurauksena ensimmäisen vulkanoitu kumipohja ja kuuluisan Carrarmato? muotoilu syntyi. Tämä muotoilu meni aloittaa perintö kumipohja malleja muuttamalla kenkien suunnittelu ikuisesti.

Vuosikymmenien kuluessa Vibram on sitoutunut kehittämään erilaisia ​​tuotteita, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn monenlaisia ​​aktiviteetteja, kuten maastojuoksussa (kuten vuori-, moottoripyöräily, vaellus, jne ..... POLKUJUOKSU) muotiin, työn ja vapaa .

Kiitos jatkuvia investointeja innovaatioon, tutkimukseen ja kehitykseen, Vibram on maailman johtava Soling. Keltainen Octagon logo symboloi korkean suorituskyvyn, laadun ja turvallisuuden että Vibram tunnetaan maailmanlaajuisesti.


Jos etsit Garmont Rambler Goretex:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. trekkinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia ulkoilutuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Saappaatvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Garmont Rambler Goretex

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri

Tecnologias Garmont Rambler Goretex

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Liian jäykkä

-

Kaunis, kestävä ja näyttävästi rakennettu, mutta ne ovat myös kovia ja jäykkiä. Näyttää siltä, että se kulkee kahdella silitysraudalla jaloilla ja lisäksi kaksi "gnocchia" kantapään puolella (Heel Lock kutsuvat sitä) voivat olla ärsyttäviä tai jopa tuskallisia. He painavat kävelemistä sen sijaan, että helpottavat sitä.

Fantastic!

-

Saappaat erittäin kevyet ja mukavat, mutta kestävät ja kestävät samanaikaisesti. Laadukas materiaali

Garmont rambler goretex

-

Suuri saappaat.Tämä on minun toinen pari, jota ostan

Oikein hyvä

-

נעליים מצויינות

Garmont rambler

-

Se oli loistava nopeutta ja hinta ja laatu.

Garmont rambler goretex

-

Erittäin hyvä saappaat!

Garmont rambler goretex

-

Erittäin hyvä saappaat!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje