up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Grivel
360

Grivel Mountain Runner 20L Backpack

Grivel Mountain Runner 20L Backpack

plus
  • 360Grivel Mountain Runner 20L Backpack
  • Play videoGrivel Mountain Runner 20L Backpack
  • Grivel Mountain Runner 20L Backpack
  • Grivel Mountain Runner 20L Backpack

Grivel Mountain Runner 20L Backpack

Tuotekuvaus Grivel Mountain Runner 20L Backpack

Grivelin uusin muotoinen sovituspaketti. Ihanteelliset kumppanit yhdestä päivästä monipäiväisiin kilpailuihin, he syntyivät suorasta kokemuksesta Tor de Geantsin kestävyyskisoissa.

Ominaisuudet:

Yksi koko sopii kaikkiin useisiin säätövaihtoehtoihin

Tasojen järjestäminen pääosastossa

Lataa puristushihna parhaaseen liikkuvuuteen

Useita taskut, jotka kuljettavat kaikkea tarvitsemasi ja helpottavat sitä

Tekniset tiedot:

Tilavuus: 20L

Paino: 550 g 19,4 oz

Kangas: ilmaverkko

Pehmustettu ilmaverkko

1 etupuolen pidike


Jos olet kiinnostunut Grivel:n Mountain Runner 20L Backpack tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Reput ja matkalaukut tuotteet Grivel-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Grivel suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia ulkoilu tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Grivel Mountain Runner 20L Backpack jo tänään!

Ominaisuudet Grivel Mountain Runner 20L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (17)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kompakti ja toimiva

-

Sain juuri laukkuni. Se on erittäin kompakti ja kevyt. Siinä on useita taskuja. Se mukautuu hyvin morfologiaan riippumatta siitä, oletko tyttö vai poika. Jopa täynnä, et tunne sitä. Se on hieno laukku,

Erittäin käytännöllinen

-

Suuri käyttö sekä pitkillä juoksuilla koiran kanssa että pitkiä retkiä perheen kanssa!

Viileä ja toimiva reppu

-

Olen kiipeä vuorille koko ajan. Ostin täysimittaisen polkujuoksurepun ensimmäistä kertaa. Toisin kuin Alpine-reput, se sopii täydellisesti vartaloosi. Lisäksi se on siistiä! Heti kun otin tämän tuotteen ja juoksin vuorille, olin vaikuttunut. Näyttää siltä, että sillä on siivet. Se oli hyvä ostos! Vaalia sitä ikuisesti.

Grivel vuori 20l osa sinua

-

Se todella yllättää sinut. Se sopeutuu kehoon, se on melkein osa sinua, koska se tuskin liikkuu hyvän otteen ansiosta, sen avulla voit mukauttaa sen vartaloon nopeasti ja helposti. Sinua yllättää kapasiteetti, jolla se tarvitsee kuljettaa tavaroita, mihin tahansa katsotkin, siellä on osasto esineiden säilyttämistä varten, ja sen 20 litraa antamalla voit kuljettaa kaiken tarvitsemasi ilman ongelmia. Ensimmäisestä hetkestä lähtien rakastin sitä, ja kun yrität sitä, kuten minun tapauksessani, on edelleen tyytyväisyys erittäin hyvän repun saamiseen. Jos Grivel on tehnyt reppuja 100 vuotta, se ei ole sattumaa. Lyhyesti sanottuna erittäin hyvä reppu erittäin hyvään hintaan.

Grivel vuori juoksija 2tr

-

Etkö pidä siitä, kun ostat jotain odotettua parempaa verkosta! Erittäin vaikuttava, hyvin harkittu juoksupaketti, jonka on suunnitellut seikkailevat ihmiset. Tuntuu kuin pieni juoksuliivi, mutta siinä on ylimääräinen kapasiteetti, jota tarvitset pidempiin tehtäviin, kun sää voi olla tärkeä osa. Enemmän taskuja kuin mustekala-housut, jotka kuljettavat kaikki tärkeät esineet ja ravinnot. Täysin säädettävissä kaiken ikäisten kerrosten mukaan.

Kaikkien aikojen paras pieni pakkaus!

-

karkean vuoden lukkojen jälkeen täällä pienessä vanhassa Uudessa-Seelannissa ja television kaukosäätimelle kissaan ja pitkälle tarinalle aiheutuneet vammat ... palasin vihdoin takaisin koulutukseen ja tarvitsin uuden repun ... olen ollut vakava käyttäjä jonkin aikaa päätti antaa tälle vuoristojuoksijalle pikkuhiljaa .... bang for buck se osui paikalle! vaihdelaatikko yksittäisten osastojen kanssa oli helppo pakata ja helppo nähdä punaiset kielekkeet säätöä varten oli juuri sitä, mitä tämän bafoonin tarvitsi säätää suurempaan runkooni sopivaksi! sitten ajotesti nähdäksesi kuinka kaikki istui .... ensimmäiset 5 km hyvää ja mukavaa seuraavat 5 km tarvitsivat hieman säätöä, mutta olivat silti mukavat viimeiset 5 km olivat kaikki mäkeä pitkin takaisin kotiin makeaan kotiin ja hyvin se oli vain kuin olisin omistanut tämän pitkään !!!! suosittelen tätä erittäin kenellekään, joka on paksu apina, joka etsii hyvää pakettia niille keski-elämän kriisiurheilun riippuvuuksille, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi taas teini-ikäiseksi !!!

Kaunis, upea

-

vain mukava reppu, monta taskua, ylä- ja sivuosissa useita taskuja, jotta kuormitus voidaan jakaa hyvin ja kiinnittää itsesi vaelluksen aikana

Täydellinen

-

Todella täydellinen reppu !!! Olen todella kokeillut erilaisia malleja !!! Mutta tämä on täydellinen !!! Ei liian pieni eikä liian iso !!! Päätasku avautuu kokonaan, mikä helpottaa suuresti paikannusta !!! Kevyt ja hyvin tehty !!! Lisäksi ...... vain yksi asia .... se on säädettävissä ja jokaiselle kuten minä, jolla on valtava rintakehä, se tekee eron !!! Suosittelen sitä erittäin paljon !!! Ainoa haittapuoli ....... Käytän pehmeitä pulloja, ja repussa ei ole hihnaa juoksuputkille !!!!! Synti

Upea tuote!

-

Erinomainen reppu tukevalle ja tilavalle trai-juoksulle, se ei ole äärimmäinen kilpailureppu.

Retkeilylaukku

-

Muutaman kerran testattu, se antaa täydellisen tyytyväisyyden. Useita erittäin käytännöllisiä taskuja. Suosittelen sitä

Mahtava

-

Täydellisesti valmistettu reppu

@

-

Erittäin hyvä malli, kaikki oli todella hyvin harkittu. minulla oli erittäin hyvä ajattelu, koska olen pieni ihminen, mutta mikään ongelma ei todellakaan toimi. super.es on todella erinomainen malli.

Laadukas reppu

-

Hyvä reppu, yksi harvoista, jotka olen löytänyt ja jolla on sekä edessä (pullot) että takana (kamelin takana) nesteytys. Ainoa osuma, lievästi sanottuna, alemmasta takalaipasta tulee hankalaa, mutta unohdat hetken kuluttua siitä. Kannatan myös kokojen säätämistä tarranauhan sijasta, vaikka nämä eivät liiku tai häiritse. Ostaisin sen uudelleen.

Grivel-vuoristojuoksija 20

-

erinomainen polku juoksu reppu. Tilava, mutta kulunut, se ei tunne sinua. Hyvä materiaali verrattuna muihin kilpailijoihin, valmistettu kevyestä nylonista. Ainoa virhe suuremmassa taskussa on myös sellainen, joka on kosketuksissa selkänojaan ja jonka erottaa vain verkkokalvo. Todella hyvä tuote oikeaan hintaan

Grivel 20l

-

Olin epäröivä, olisiko tämä pakkaus riittävän suuri, kun ostin sen, mutta se sopi helposti pitkäyn pakollisten vaihdeluetteloon seuraavaa kilpailua varten. 20L kapasiteetti on liian vähän, kaikki lisätaskut tarkoittavat, että se mahtuu vähintään yhtä paljon kuin edellinen 25L-pakkaus. mukava, kun se on täynnä tai puoliksi tyhjä, ja säädettävät tarranauhat tarkoittavat, että se sopii rehellisesti kenelle tahansa. Joku, jonka kanssa käyn, yritti pakkauksessa ja osti heti. myös kohtuuhintaisia, 5 TÄSTÄ.

Mukava ja kestävä

-

Todella hyvin tehty, paljon tilaa ja todella tasapainoinen. Paino on tasapainoinen, joten se ei aiheuta ylimääräistä painetta selälle. Voi asettaa oikean koon, jotta se sopii kaikille

Liukuva reppu 20lt

-

Kuten on kuvattu. Tilava ja täydellinen reppu.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up