up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Haglöfs
360

Haglöfs Ängd 60 Backpack

Haglöfs Ängd 60 Backpack

plus
  • 360Haglöfs Ängd 60 Backpack
  • Play videoHaglöfs Ängd 60 Backpack
  • Haglöfs Ängd 60 Backpack
  • Haglöfs Ängd 60 Backpack

Haglöfs Ängd 60 Backpack

Tuotekuvaus Haglöfs Ängd 60 Backpack

Haglofs on kehittänyt vaellusreppun, joka on ihanteellinen pitkille matkoille. Se tarjoaa suuren tilavuuden, itse asiassa se on yksi Haglofsin parhaiten varustetuista reput.

Älykkäät säilytystilat ja tilavat lokerot tarjoavat runsaasti tilaa kaikille varusteillesi, kun taas suuri etuaukko mahdollistaa helpon pääsyn. Sisältää useita taskuja pitääksesi vaihdesi järjestyksessä, se on varustettu ominaisuuksilla ja varustettu päivitetyllä Instant W + Säädettävällä jousitusjärjestelmällä. Täydellinen seikkailuihin syvälle erämaahan ja ihanteellinen seuralainen.
Ängd on runsaasti ominaisuuksia ja tilaa kaikelle mitä tarvitset. Se on kaikkein hyvin varusteltu reppu.
Älykkäät säilytysominaisuudet ja tilavat lokerot antavat runsaasti tilaa välttämättömyydelle ja muulle, kun taas suuri etuaukko antaa sinun käyttää vaihdeasi helposti.
Se sisältää lukuisia taskuja pitääksesi vaihdesi järjestyksessä, se on varustettu erityisominaisuuksilla ja se on varustettu päivitetyllä Instant + Säädettävä jousitusjärjestelmällä.


Juuri nyt, Haglöfs Ängd 60 Backpack on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. trekkinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Reput ja matkalaukut katalogista Reput kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Reput tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Haglöfs Ängd 60 Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up