`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Haglöfs

Haglöfs Ängd 60

Haglöfs Ängd 60

  • Haglöfs Ängd 60
  • Haglöfs Ängd 60
  • Haglöfs Ängd 60
  • Haglöfs Ängd 60

Haglöfs Ängd 60

Tuotekuvaus Haglöfs Ängd 60

Haglofs on kehittänyt vaellusreppun, joka on ihanteellinen pitkille matkoille. Se tarjoaa suuren tilavuuden, itse asiassa se on yksi Haglofsin parhaiten varustetuista reput.

Älykkäät säilytystilat ja tilavat lokerot tarjoavat runsaasti tilaa kaikille varusteillesi, kun taas suuri etuaukko mahdollistaa helpon pääsyn. Sisältää useita taskuja pitääksesi vaihdesi järjestyksessä, se on varustettu ominaisuuksilla ja varustettu päivitetyllä Instant W + Säädettävällä jousitusjärjestelmällä.

Täydellinen seikkailuihin syvälle erämaahan ja ihanteellinen seuralainen.
Ängd on runsaasti ominaisuuksia ja tilaa kaikelle mitä tarvitset. Se on kaikkein hyvin varusteltu reppu.
Älykkäät säilytysominaisuudet ja tilavat lokerot antavat runsaasti tilaa välttämättömyydelle ja muulle, kun taas suuri etuaukko antaa sinun käyttää vaihdeasi helposti.
Se sisältää lukuisia taskuja pitääksesi vaihdesi järjestyksessä, se on varustettu erityisominaisuuksilla ja se on varustettu päivitetyllä Instant + Säädettävä jousitusjärjestelmällä.


Haglöfs Ängd 60 erikoistarjous on sinua varten! Käy trekkinn:ssa, kun haluat uusia ulkoiluvarusteesi. trekkinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Haglöfs, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Reput ja matkalaukuttuotteet.

Ominaisuudet Haglöfs Ängd 60

Sukupuoli
Ikä
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje