`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Haglöfs

Haglöfs Couloir

Haglöfs Couloir

Haglöfs Couloir

Haglöfs Couloir

Haglöfs Couloir

Haglöfs Couloir

  • Haglöfs Couloir
  • Haglöfs Couloir
  • Haglöfs Couloir
  • Haglöfs Couloir
  • Haglöfs Couloir
  • Haglöfs Couloir
  • Haglöfs Couloir
  • Haglöfs Couloir

Haglöfs Couloir

Tuotekuvaus Haglöfs Couloir

Tämä suosittu korkean suorituskyvyn takki on nyt valmistettu GORE TEX® Softshell -tuotetta käyttäen. Tämän seurauksena se on nyt entistä kestävämpi ja miellyttävämpi: lyhyt, kylmempiä päiviä vuorella. Täydellinen hiihtoasut, joka toimii myös ihailtavasti kun vaellus ja vuorikiipeily.

Ominaisuudet:

Freeskiingin kanssa kehitetty: sisältää kypärän kanssa yhteensopivan hupun, hihataskun ja irrotettavan lumilangan RECCO® heijastimen DWR-käsitellyn pinnan 3-kanavainen säädettävä huppu Kaksi keskitasoa olevaa taskua, yksi hihatasku ja yksi sisäverkko Tasku-vetoketjut ilmanvaihtoon Velcro-säädettävät rannekkeet pituus 78cm (miesten koko L)

Tekniset tiedot:

GORE TEX® 3-kerros Softshell, 100% polyamidia, puolikuormaa 70D-kasvotoa, ePTFE-kalvo ja flanelli-tukija, 174 g / m² Hydrostaattinen pää: 28 000 mm, RET: 13

Hoito-ohjeet:

Konepesu 40º C, lievä prosessi. Ei saa valkaista. Kuivausrumpu, Normaali, Matala lämpö. Rauta, matala. Älä kuivapuhdista. Pese samanlaisilla väreillä. Älä käytä huuhteluainetta. Pese nestemäisellä, saippuattomalla pesuaineella. Pese vetoketjuilla ja koukku- ja silmukka-kiinnikkeillä. Pese säännöllisin väliajoin ja lisää lämpöä vaatteen puhdistusohjeiden mukaisesti, jotta vesi repellance reagoi uudelleen


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään trekkinn:ssa, omassa ulkoiluvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Takittuotteita suoraan Haglöfs:lta. Kysy meiltä lisää ulkoilutuotteista, kuten Haglöfs Couloir, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Haglöfs Couloir

Takin tyyppi
Ominaisuudet
Teknologiat
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Haglöfs Couloir

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje