up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Haglöfs
360

Haglöfs L.I.M 25L Backpack

Haglöfs L.I.M 25L Backpack

plus
  • 360Haglöfs L.I.M 25L Backpack
  • Play videoHaglöfs L.I.M 25L Backpack
  • Haglöfs L.I.M 25L Backpack
  • Haglöfs L.I.M 25L Backpack

Haglöfs L.I.M 25L Backpack

Tuotekuvaus Haglöfs L.I.M 25L Backpack

Jos etsit reppua retkeilyyn ja omaisuutesi siirtämiseen, Haglofsin uusi LIM-sarja on kaikki mitä tarvitset seikkailulle siirtymiseen ja hauskanpitoon. Taskut ja vesi pidetään ulottuvilla liikkeellä ollessa, ja se on kooltaan lyhyitä, vaativia vaelluksia varten.

Sen tilavuus on noin 25 litraa, mikä tarjoaa enemmän mukavuutta liikkuessasi urheiluvälineitäsi. Suuremman kestävyyden ja kestävyyden lisäämiseksi se on valmistettu polyesteristä ja vedenpitävästä kankaasta.

Siinä on Airback-jousitusjärjestelmä, se tarjoaa tuuletusta ja ilman virtausta takakoskettimen läpi. Se on myös varustettu Airbackilla, joten se on älykkäästi suunniteltu takaosan ilmanvaihtoa ja helppoa pääsyä varten. Tämä retkeilyreppu on uskomattoman kevyt, mutta älä anna sen huijata sinua.
Yhtään unssia mukavuuden kantamisesta ei ole uhrattu sen painon pitämiseksi.
Airback-jousitusjärjestelmä, jossa on erityisesti suunniteltu takapaneeli, tarjoaa välttämättömän ilmanvaihdon, kun otat vauhtia ja työnnät itseäsi hieman kovemmin, ja myös kaikki välttämätön on paikallaan:
vain pakattu erittäin kevyt, erittäin hyödyllinen tapa.
Joskus vähemmän todella on enemmän.


Tilaa Haglöfs:n tuotteet, kuten L.I.M 25L Backpack, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu trekkinn:aan, omaan ulkoilu verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Haglöfs L.I.M 25L Backpack jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Haglöfs L.I.M 25L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up