up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Haglöfs

Haglöfs Makuupussi Tarius +6ºC

Haglöfs Makuupussi Tarius +6ºC

plus
  • Play videoHaglöfs Makuupussi Tarius +6ºC
  • Haglöfs Makuupussi Tarius +6ºC
  • Haglöfs Makuupussi Tarius +6ºC

Haglöfs Makuupussi Tarius +6ºC

Tuotekuvaus Haglöfs Makuupussi Tarius +6ºC

Monipuolinen makuupussi mukavuudella, lämmöllä ja viihtyisyydellä, jota tarvitset nukkumaan hyvää yötä, ja joukko ominaisuuksia, jotka tekevät sen kantamisesta ja käytöstä hiukan paremman. Tarius-laukut ovat hyviä moniin erilaisiin aktiviteetteihin. Saatavana eri lämpötilaluokissa, varmistaen, että löydät itsellesi sopivimman. Se on tehty omasta edistyksellisestä, korkean suorituskyvyn synteettisestä Tri Fusion -täytteestä, joka tarjoaa erinomaisen eristyskyvyn pienellä painolla
Ominaisuudet:
Muumion muotoinen istuvuus maksimoi lämpö ja vähentää painoa
Offset-rakentaminen
Ergonominen jalkarasian rakenne
Ergonominen huppu joustavalla säätöllä komeaksi, mukavaksi
¾-vetoketju, jossa on anatomisesti muotoiltu kaarevuus, jotta pääset helposti käsiksi ja pääset käsiksi
Vasemmalla puolella vetoketju
Vedä putki vetoketjun sisälle, estäen kylmän ilman pääsyn
Kaksisuuntainen YKK-vetoketju
Anti-napsahdanauha estää vetoketjuhaarukkoja tarttumasta kankaaseen
Sisäinen tyynytasku
Kaksi ripustettavaa silmukkaa
Mukana neljäsuuntainen puristuspussi
Mukavuuslämpötila + 10 ° C
Raja lämpötila + 6 ° C
Äärimmäinen lämpötila 7 ° C
Tekniset tiedot:
Paino: APPROX 1,1 KG (205 CM) APPROX 1 KG (190 CM) (W / O STUFFBAG)
Kuori: 50D polyesteri Ripstop
Vuori: 75D polyesteri
Eristys: Tri Fusion®
Hoito:
Konepesu 40 asteessa. Sulje vetoketjut aina ennen konepesua. Käytä saippuapohjaista pesuainetta tai pieni määrä mietoa, nestemäistä pesuainetta. Älä käytä huuhteluainetta. Suosittelemme rumpukuivausta yhdessä tennispallojen kanssa alhaisella lämmöllä tai ripustettuna tai asetettuna noin yhden tai kahden päivän ajan. Tuote voidaan myös kuivapesua. Muut: Käytä makuupussilakanoja ja makuupussin suojaa suojaamaan tuotetta lialta. Syötä makuupussi pakkauspussiin sen sijaan, että rullaisi sitä. Jotta synteettisen makuupussisi eristysominaisuudet pysyisivät parhaassa mahdollisessa kunnossa, on parempi tuulettaa tuote sen sijaan, että pestä sitä liian usein, koska synteettisten kuitujen silikonikäsittely katoaa vähitellen pesun yhteydessä. Aseta makuupussi suureen säilytyspussiin pitkäaikaista varastointia varten; Älä käytä puristuspussia.


Haglöfs Makuupussi Tarius +6ºC:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Haglöfs:n tuotteista ja muista ulkoilutuotteista, tsekkaa myös Makuupussit tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme trekkinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Haglöfs Makuupussi Tarius +6ºC

Mukavuusrajalämpötila
Väri
Sukupuoli
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up