`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Haglöfs

Haglöfs Multi WS

Haglöfs Multi WS

Haglöfs Multi WS

Haglöfs Multi WS

Haglöfs Multi WS

  • Haglöfs Multi WS
  • Haglöfs Multi WS
  • Haglöfs Multi WS
  • Haglöfs Multi WS
  • Haglöfs Multi WS
  • Haglöfs Multi WS

Haglöfs Multi WS

Tuotekuvaus Haglöfs Multi WS

Windstopper-kangas nostaa tämän lämmin, eristävän liivin, joka on tehty tarpeeksi mukavaksi käytettäväksi ihon vieressä, suojaustasoja. Verkkokalvo tarjoaa myös erinomaisen kosteudenhallinnan intensiiviseen aktiviteettiin.

Ominaisuudet:

Mesh-tukijalka parantaa kosteuden hallintaa ja on pehmeä ihon vieressä. Käsitelty DWR: llä, joka ei sisällä ympäristöystävällisiä fluorihiilivetyjä

Veden ja lian torjumiseksi. Kaksi keskelle kiinnitettävää vetoketjullista taskua: ei häiritse reppuasi. Helmassa ja käsinovoissa olevat elastiset putket pitävät takin paikallaan siirrettäessä Offset-saumoja hankautumisen estämiseksi.

Tekniset tiedot:

Normaali istuvuus

Paino: 245 g

GORE TEX® Infinium WINDSTOPPER® -teknologialla 3-kerroksisella, 100% polyesterillä, kuivakosketus 100 D neulotulla pinnalla, ePTFE-kalvolla ja mesh-taustalla, 222 g / m², bluesign®-hyväksytty RET: <9

Hoito:

Konepesu 40 º C, mieto prosessi

Älä valkaise Rumpukuivaus, normaali, heikossa lämpötilassa Silitys keskipitkällä

Älä kuivapesu. Pese samanlaisilla väreillä

Älä käytä huuhteluainetta. Pese nesteellä,

Saippuavapaa pesuainetta Pese vetoketjulla ja koukku- ja silmukkikiinnittimellä kiinni. Pese säännöllisesti ja lisää lämpöä hoito-ohjeiden mukaan puhdista vaate vaatteen suhteen vettä hylkiväksi


Jos etsit ulkoiluvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu trekkinn:aan. Haglöfs:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla ulkoilutuotteilla on täysi Haglöfs:n takaama takuu. Valitse yksi Naisten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Naisten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Haglöfs Multi WS on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Haglöfs Multi WS

Sukupuoli
Ikä
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje