up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Haglöfs
360

Haglöfs Reppu Ängd 60

Haglöfs Reppu Ängd 60

plus
  • 360Haglöfs Reppu Ängd 60
  • Play videoHaglöfs Reppu Ängd 60
  • Haglöfs Reppu Ängd 60
  • Haglöfs Reppu Ängd 60

Haglöfs Reppu Ängd 60

Tuotekuvaus Haglöfs Reppu Ängd 60

Haglofs on kehittänyt vaellusreppun, joka on ihanteellinen pitkille matkoille. Se tarjoaa suuren tilavuuden, itse asiassa se on yksi Haglofsin parhaiten varustetuista reput.

Älykkäät säilytystilat ja tilavat lokerot tarjoavat runsaasti tilaa kaikille varusteillesi, kun taas suuri etuaukko mahdollistaa helpon pääsyn. Sisältää useita taskuja pitääksesi vaihdesi järjestyksessä, se on varustettu ominaisuuksilla ja varustettu päivitetyllä Instant W + Säädettävällä jousitusjärjestelmällä. Täydellinen seikkailuihin syvälle erämaahan ja ihanteellinen seuralainen.
Ängd on runsaasti ominaisuuksia ja tilaa kaikelle mitä tarvitset. Se on kaikkein hyvin varusteltu reppu.
Älykkäät säilytysominaisuudet ja tilavat lokerot antavat runsaasti tilaa välttämättömyydelle ja muulle, kun taas suuri etuaukko antaa sinun käyttää vaihdeasi helposti.
Se sisältää lukuisia taskuja pitääksesi vaihdesi järjestyksessä, se on varustettu erityisominaisuuksilla ja se on varustettu päivitetyllä Instant + Säädettävä jousitusjärjestelmällä.


Onko Haglöfs Reppu Ängd 60 etsimäsi tuote? trekkinn:sta löydät kaikenlaisia Reputtuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Haglöfs on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet ulkoiluverkkokaupasta.

Ominaisuudet Haglöfs Reppu Ängd 60

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up