up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Haglöfs

Haglöfs Ursus -2ºC

Haglöfs Ursus -2ºC

plus
  • Play videoHaglöfs Ursus -2ºC
  • Haglöfs Ursus -2ºC
  • Haglöfs Ursus -2ºC

Haglöfs Ursus -2ºC

Tuotekuvaus Haglöfs Ursus -2ºC

Tämä makuupussi tarjoaa sinulle paljon mukavuutta ja hyvää unta. Se on tehty retkeilyyn: täynnä edistynyttä yhdistelmää alaklustereita ja synteettikuituja, jolloin saadaan eristysmateriaali, jolla on alamäen joustavuus, tunne ja lämpö ja synteettisen eristyksen vedenkestävyys. Ergonominen muotoilu ja valikoima teknisiä ominaisuuksia tekevät siitä arvokkaan ja kohtuuhintaisen valinnan.
Ominaisuudet:
Muumion muotoinen istuvuus maksimoi lämpö ja vähentää painoa
Laatikon rakentaminen
Ergonominen jalkarasian rakenne
Ergonominen huppu joustavalla säätöllä komeaksi, mukavaksi
Veto kaulus joustavalla säädöllä
¾-vetoketju, jossa on anatomisesti muotoiltu kaarevuus, jotta pääset helposti käsiksi ja pääset käsiksi
Vasemmalla puolella vetoketju
Vetoketju vetoketjun sisällä: estää kylmän ilman pääsyn
Kaksisuuntainen YKK-vetoketju
Anti-napsahdanauha estää vetoketjuhaarukkoja tarttumasta kankaaseen
Sisäinen tyynytasku
Sisäinen vetoketjullinen tasku
Kaksi ripustettavaa silmukkaa
Mukana neljäsuuntainen puristuspussi
Säilytyspussi mukana
Rajalämpötila 2 ° C
Äärimmäinen lämpötila 17 ° C
Tekniset tiedot:
Paino: APPROX 1,28 KG (205 CM) APPROX 1,19 KG (190 CM) APPROX 1,09 KG (175 CM) (W / O STUFFBAG)
Kuori: 30D polyamidi
Vuori: 50D polyesteri
Eristys: FX Down, 70% Down, 30% Thermal TECH Fiber, 80% Down / 20% Feather, 600 CUIN fillpower. Untuvien klustereiden ja synteettisten kuitujen sekoitus luo täyteaineen, jolla on jalan joustavuus, tunne ja lämpö, lisäämällä synteettisen eristeen vedenkestävyyttä ja pestävyyttä.
Sisältää ei-tekstiilisiä eläinperäisiä osia
Hoito:
Konepesu 40 asteessa. Sulje vetoketjut aina ennen konepesua. On suositeltavaa käyttää pesuainetta (saippuapohjaista) tai pieni määrä - noin. 1/3 annos - mietoa nestemäistä pesuainetta. Älä käytä huuhteluainetta. Suorita 3 - 5 ylimääräistä huuhtelujaksoa pesun jälkeen. Käsien pesuun suosittelemme kylpyammetta ja monia huuhteluita. On edullista kuivata tuote linkouksella ennen rumpukuivausta. Rumpukuivataan alhaisella lämmöllä yhdessä tennispallojen kanssa, kunnes makuupussi on täysin kuiva; tämä voi viedä useita tunteja. Poista kaikki pohjakerrokset ja fluffaa alaspäin käsin rumpukuivauksen aikana ja / tai sen jälkeen. Anna tuotteen kuivua yksi tai kaksi päivää rumpukuivauksen jälkeen. Jos puhdistat ammattimaisesti kemiallisesti, varmista, että käytetään ”vesipesua” (liuotinpohjainen kuivapesu vahingoittaa alaosaa) ja että makuupussi kuivataan huolellisesti pesun jälkeen. Muut: Käytä makuupussilakanoja ja makuupussin suojaa suojaamaan tuotetta lialta. Syötä makuupussi pakkauspussiin sen sijaan, että rullaisi sitä.Jotta makuupussisi eristysominaisuudet pysyisivät parhaassa mahdollisessa kunnossa, on parempi tuulettaa tuote sen sijaan, että pestä sitä liian usein, sillä untuvien luonnolliset öljyt (mikä lisää parvea ja luonnollista veden hylkiväkykyä) vähitellen katoa pesemällä. Kun makuupuskia ei käytetä ja pitkäaikaista varastointia varten, on edullista säilyttää se suuressa säilytyslaukussaan tai ripustamalla - ei pakkauspussiin. Jos alaosaa painetaan pitkään, sen eristysominaisuudet heikentyvät. Varmista, että makuupussi on täysin kuiva ennen varastointia, jotta vältetään homeen riski.


Osta Haglöfs Ursus -2ºC markkinoiden halvimmalla hinnalla! ulkoilu verkkokauppamme, trekkinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Makuupussit lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Haglöfs Ursus -2ºC:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset ulkoilu kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Haglöfs Ursus -2ºC

Mukavuusrajalämpötila
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up