up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Haglöfs
360

Haglöfs Vina 30L Backpack

Haglöfs Vina 30L Backpack

plus
  • 360Haglöfs Vina 30L Backpack
  • Play videoHaglöfs Vina 30L Backpack
  • Haglöfs Vina 30L Backpack
  • Haglöfs Vina 30L Backpack

Haglöfs Vina 30L Backpack

Tuotekuvaus Haglöfs Vina 30L Backpack

Uusi VINA 30 -vaellusreppu on suunniteltu polyamidista ja kierrätetystä polyesteristä ympäristön suojelemiseksi. Siinä on Airback-jousitusjärjestelmä, joka mahdollistaa ilman ja ilmanvaihdon virtauksen takaliitosalueen läpi.

Vettä ja likaa hylkivät pinnat. Siinä on useita helposti saatavilla olevia taskuja sekä sivulta että edestä, kaikki vetoketjulla.

Siinä on lisävarusteita vaellus sauvoille ja jääkirves. Voit hankkia sitä eri kokoisina tarpeen mukaan. Siinä on valjaat ja lantiovyö, joka lisää mukavuutta. Airback ™ -laitteella varustettu Vina-sarja on suunniteltu taitavasti takaosaan ilmanvaihtoa ja helppoa käyttöä varten. Taskut ja vesi pidetään ulottumattomissa ollessasi liikkeellä, ja se sopii vaativille, lyhyille retkeille.
Ominaisuudet:
Airback-jousitusjärjestelmä, tarjoaa ilmanvaihdon ja ilman virtauksen takakoskettimen läpi
Ilmastoidut valjaat ja lantiovyö
Täysipitkä vetoketjullinen sivuaukko pääsee helposti päälokeroon
Edessä iso joustava tasku
Joustava sivutasku sormenohjaussilmukalla, tavoitettavissa liikkeellä ollessa
Vetoketjullinen sivutasku, tavoitettavissa liikkeellä ollessa
Vetoketjulliset taskut lantiovyöllä
Kiinnitys vaellusnapoihin ja jääkirveen
Sisäiseen holkkiin sopiva kosteusjärjestelmä, jonka letkureitittimet ovat olkahihnoissa
Kaksipuolinen puristus
Kiinteä kansi yhdellä tilavalla taskulla ja avaimenpitimellä
Tekniset tiedot:
materiaalit:
210D Ripstop Polyamide, bluesign®-hyväksytty
600D Oxford Polyesteri, bluesign®-hyväksytty
Paino:
Noin 1,12 KG (30 L)
Mitat (leveys × syvyys × korkeus):
64x23x32 cm
Hoito-ohjeet:
Pesuohjeet: Suosittelemme käsinpesua haaleassa vedessä saippuapohjaisella pesuaineella. Älä käytä huuhteluainetta. Löysää kaikki hihnat, poista kaikki irrotettavat lantiovyöt ja pese reppu kylpyammeessa tai suuressa pesuallassa. Hiero reppua varovasti pehmeällä sienellä ja huuhtele sitten huolellisesti. Ripusta reppu kuivua hyvin ilmastoidussa tilassa tai ulkona suoran auringonvalon ulkopuolella.
Sekalaiset: Emme suosittele pesukoneen ja kuivausrummun käyttöä, koska reppun osat saattavat irtoa tai tarttua ja tuhota sekä laitteen että tuotteen. Suurin osa tuotteista voidaan vesitiivistää uudelleen suihkulla vesieristykseen. Varmista, että tuotteen kaikki metalliosat ovat kuivuneet huolellisesti ennen varastointia korroosion välttämiseksi. Pitkäaikaista varastointia varten säilytä reppu viileässä, kuivassa tilassa.


Etsitkö Haglöfs-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Haglöfs Vina 30L Backpack:a? trekkinn:sta, löydät täyden Reput ja matkalaukut tuotekokoelman ja ulkoilu tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme trekkinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin ulkoilutarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Haglöfs Vina 30L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen

-

Hyödylliset taskut varsinkin lantiovyön molemmilla puolilla, sopivat helposti moderniin puhelimeen, kompassiin tai kompaktikameraan. Päälokeroon pääsee ylätason ja sivuvetoketjun kautta. Mukava. Vain alaspäin ei ole sadesuojaa, sinun on ostettava se erikseen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up