up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Haglöfs
360

Haglöfs Vina 40L Backpack

Haglöfs Vina 40L Backpack

plus
  • 360Haglöfs Vina 40L Backpack
  • Play videoHaglöfs Vina 40L Backpack
  • Haglöfs Vina 40L Backpack
  • Haglöfs Vina 40L Backpack

Haglöfs Vina 40L Backpack

Tuotekuvaus Haglöfs Vina 40L Backpack

Jos etsit reppua retkeilyyn ja omaisuutesi siirtämiseen, Haglofsin uusi VINA-sarja on kaikki mitä tarvitset seikkailulle siirtymiseen ja hauskanpitoon. Taskut ja vesi pidetään ulottuvilla liikkeellä ollessa, ja se on kooltaan lyhyitä, vaativia vaelluksia varten.

Sen tilavuus on noin 40 litraa, ja se tarjoaa mukavuuden liikkuessasi urheiluvälineitäsi. varten

Suurempi kestävyys ja kestävyys on valmistettu polyesteristä ja vedenpitävästä kankaasta.

Siinä on Airback-jousitusjärjestelmä, se tarjoaa tuuletusta ja ilman virtausta takakoskettimen läpi. Se on myös varustettu Airbackilla, joten se on älykkäästi suunniteltu takaosan ilmanvaihtoa ja helppoa pääsyä varten. Airback ™ -laitteella varustettu Vina-sarja on suunniteltu taitavasti takaosaan ilmanvaihtoa ja helppoa käyttöä varten.
Taskut ja vesi pidetään ulottumattomissa ollessasi liikkeellä, ja se on kooltaan vaativia, lyhyitä vaelluksia varten.


trekkinn:ssa näytämme sinulle kaikki Haglöfs:n Vina 40L Backpack:n ominaisuudet. ulkoiluverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Haglöfs Vina 40L Backpack tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Haglöfs Vina 40L Backpack ja voit hyödyntää muita ulkoiluvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Haglöfs Vina 40L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Suositus

-

En voi jakaa huonoja arvosteluja. Olen tyytyväinen siihen, miten asiat menivät. Corona-aikoina toimitusajat ovat hieman pidempiä, mutta hyvä hinta ja tuote saapuivat, vain tilattu liian pieniksi.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up