up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Helly hansen
360

Helly hansen Duffel 2 90L

Helly hansen Duffel 2 90L

Helly hansen Duffel 2 90L

Helly hansen Duffel 2 90L

Helly hansen Duffel 2 90L

plus
  • 360Helly hansen Duffel 2 90L
  • Play videoHelly hansen Duffel 2 90L
  • Helly hansen Duffel 2 90L
  • Helly hansen Duffel 2 90L
  • Helly hansen Duffel 2 90L
  • Helly hansen Duffel 2 90L
  • Helly hansen Duffel 2 90L

Helly Hansen Duffel 2 90L

Tuotekuvaus Helly hansen Duffel 2 90L


Tällä kertaa HELLY HANSEN esittelee uuden DUFFEL 2 90L retkeilyrepun , uudistetun ja raikkaan suuremman muotoilun, joka helpottaa tavaroiden siirtämistä vain yhdellä repulla.

Sen tilavuus on noin 90 litraa ja se on valmistettu erinomaisesta laadukkaasta kankaasta. Siinä on erittäin mukava ja tilava päälokero. Siinä on kestävät hihnat, jotka on suunniteltu ergonomisesti, jotta ne eivät vahingoita käsiäsi ja hartioita.

Hihnat ovat irrotettavissa mukavuuden ja käytön monipuolisuuden lisäämiseksi. Siinä on ulkoinen tasku ja sisätasku, molemmissa vetoketjut.
Urheilullisen näköinen laukku, joka on valmistettu pakattavasta ratkaisusta ja vedenpitävästä, pehmeästä pääkankaasta. Tämä laukku tarjoaa erinomaisen monipuolisuuden useilla osastoilla ja muunnoksella laukun ja repun välillä.


Ominaisuudet:

Vedenkestävä pääkangas
Ulkotasku vetoketjulla
Sisätasku
Pakattava ulkoiseen pesupussiin
Yläosan kantohihnat
Irrotettavat pehmustetut olkahihnat
Juuri nyt, Helly hansen Duffel 2 90L on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. trekkinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Reput ja matkalaukut katalogista Matkalaukku kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Matkalaukku tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Helly hansen Duffel 2 90L

Väri
Tilavuus
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up