`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Helly hansen

Helly hansen Pinecliff

Helly hansen Pinecliff

Helly hansen Pinecliff

  • Helly hansen Pinecliff
  • Helly hansen Pinecliff
  • Helly hansen Pinecliff
  • Helly hansen Pinecliff

Helly Hansen Pinecliff

Tuotekuvaus Helly hansen Pinecliff

Uudet PINECLIFF-retkeilykengät ovat ihanteellisia vuorikiipeilyyn kesällä tai talvella, ja ne on valmistettu yhdistelmästä nahkaa ja vedenpitävää kangasta HELLY TECH -teknologialla, joka tarjoaa tuoreuden aina.

Saumojen puuttuminen tarjoaa mukavuutta. Sen nilkanpituus tarjoaa vakauden ja tuen erittäin vaativissa tehtävissä. Punottu kiinnitysjärjestelmä on helppo käyttää ja suojaa aina.

EVA-välipohja tarjoaa suorituskyvyn kolmella vyöhykkeellä tarjoamalla vakauden jokaisessa vaiheessa. Monisuuntainen die-leikkaus ulkopohja parantaa pitoa ja pitoa kivisillä alueilla.

Tässä saappaassa yhdistyvät kaunis vedenpitävä, täysjyvänahka ja rento ilme korkean suorituskyvyn pohjayksiköllä, joka tarjoaa molemmista maailmoista parhaat puolet.

Naisten Pinecliff Boot Outdoor -hybridit parhaimmillaan. Kaikki haluamasi suorituskyky upean näköisellä retkeilykenkällä, jossa korkealaatuiset vedenpitävät nahat.


Ominaisuudet:

Ylä:
HellyTech Performance vedenpitävä kalvo
Suunniteltu tekstiili päällinen
Hengittävä tekstiili
Saumaton rakentaminen
Ensiluokkainen vedenpitävä nahka
Sisäinen vakaaja
HellyWear-suojaus
Vedenpitävä kalvo
HellyWear-suojaus
Nilkkahihna lisätukea
välipohja:
3-alueen suorituskykyinen välipohja
Irrotettava EVA Performance -jalkasänky
Keskijalkainen TPU-vakaaja
pohja:
HellyGrip Kumi
HellyWear Kumi
Monisuuntainen lukitusjärjestelmä lisää pitoa


Helly hansen Pinecliffa on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Helly hansen:n tuotteita, kuten Pinecliff, löydät ne omasta ulkoilu verkkokaupastasi trekkinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. trekkinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä ulkoilu varusteita Helly hansen:lta.

Ominaisuudet Helly hansen Pinecliff

Ominaisuudet
Korkeus saappaat
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje