`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Icebreaker

Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines

  • Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines
  • Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines

Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines

200 Oasis Pitkähihainen Crewe Napasoq Lines on valmistettu luonnollisesti pehmeästä ja hengittävästä 100% merinovillasta.


Ominaisuudet:

100% Merino Pehmeät merinokuidut, jotka säätelevät kehon lämpötilaa kaikissa sääolosuhteissa ja vastustavat hajuja
Raglan-holkkirakenne liikkuvuutta varten
Pohjakerrokset
Istuvuus: Ohut


Tekniset tiedot:

Kankaan paino: 200 kevyttä
Paino: 06 = 100 g / 3,53 oz
Kankaan sisältö: 100% villaa

Luonnollinen. Eettinen. Kestävä:
Merino on erittäin kevyt, pehmeä, ei kutiava, ei nihkeä, lämmin kylmässä ja viileä kuumuudessa, ja sillä on ihmeellinen kyky vastustaa hajua. Koska se valmistettiin vuoristossa eikä petrokemian laboratoriossa. Merinovillakuitu on luonnollisesti uusiutuvaa, kierrätettävää ja biohajoavaa *.

Luonnollisesti hajua kestävä
Ei kutinaa mukavuutta
Säätelee ruumiinlämpöä


Hoito:

Lämmin konepesu. Pese samoilla väreillä. Älä käytä huuhteluaineita. Kiinnitä kaikki sulkimet pesemään ja kuivumaan. Ei saa valkaista. Ei rumpukuivausta. Linja kuiva varjossa. Lämmin rauta. Älä silitä painatusta, koristeita ja lisävarusteita. Älä kuivapuhdista.Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia T-paidattuotteita Lasten vaatteet kategoriastamme omasta ulkoilu verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Icebreaker-tuotteita trekkinn:ssa, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Icebreaker on sitoutunut kehittämään ja parantamaan ulkoilukokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje