`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Icebreaker

Icebreaker Flexi

  • Icebreaker Flexi
  • Icebreaker Flexi

Icebreaker Flexi

Tuotekuvaus Icebreaker Flexi

Pehmeä ja joustava merinovillapääpanta ympärivuotiseen suoritukseen, viileä lite ™ Flexi -pääpanta sisältää hajukestävän ja nopeasti kuivuvan viileän lite ™ -kankaan.
Ominaisuudet:
viileä lite ™ -kangas takaa mukavuuden lämpimissä ja kuumissa olosuhteissa
Corespun-kangas parantaa kestävyyttä
Kaksikerroksinen muotoilu estää hankautumisen
Tekniset tiedot:
Yksi koko = 56 g / 1,97 unssia
52% merinovillaa, 35% TENCEL ™, 13% nailonia
Hoito:
Lämmin konepesu. Pese sisäpuolelta vastaavilla väreillä. Älä käytä huuhteluaineita. Kiinnitä kaikki sulkimet pestä ja kuivata. Ei saa valkaista. Ei rumpukuivausta. Linja kuiva varjossa. Lämmin rauta. Älä silitä painotuotteita, koristeita ja lisävarusteita. Älä kuivapuhdista.


Jos pidät Icebreaker Flexi:sta, tutustu myös muihin Icebreaker:n ulkoilutuotteisiin Miesten vaatteet osastollamme ja Päähineet katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia trekkinn:ssa, omassa ulkoilu verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Icebreaker Flexi

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje