up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Inook

Inook AXL

Inook AXL

plus
  • Play videoInook AXL
  • Inook AXL
  • Inook AXL

Inook AXL

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Inook AXL

Vaihtoehto AXM-malleille, kevyemmille käyttäjille.

Automaattinen kantapää - Kiipeilyassistentti:

Yksi painallus navan kanssa AGS: n takaosassa ilman minkäänlaista taipumista ja sidontalevy vapautetaan (kuva 1). Toinen työntö ja levy lukittuu tai kiipeilyasentoon riippuen siitä, nostettiinko jalka. (Kuva 2) Löydät tämän Inook-patentin kaikista malleistamme, paitsi Discovery Range-, Futura & Junior -malleista.

Kiristys edessä 45 °:

Tämä yksityiskohta on erittäin tärkeä, koska se mahdollistaa kengän pitämisen täydellisesti luomatta painejohtoa, mikä voi aiheuttaa todellisia ongelmia päivän lopussa. Jalan muotoa kunnioitetaan.

Wing Concept & Multi Spike -konsepti:

Siipikonsepti: Alta katsottuna rungossa on holvattu profiili, joka tarjoaa vakauden ja erinomaisen pidon rinteitä ajaessa. Kehyksessä oleva lumi putoaa sivuille, mutta etenkin rungon alla lumi ei voi tarttua; jopa plus asteilla vauhti pysyy kevyenä.

Tämä etu on jo 20 vuotta vanha, syntynyt ensimmäisen mallin SNS25.5.41 avulla, ja se on osoitettu melkein kaikille muille malleille.

Multi Spike -konsepti: alhaalta katsottuna rungossa näkyy holvattu profiili, joka tarjoaa vakauden ja erinomaisen pidon kulkiessaan rinteitä

Iskunvaimennin:

Jotta lumikenkäretkestä saataisiin hyötyä kaikista, kuullaan vain luonto, kaikki sidontalevyt on varustettu iskunvaimentimilla kantapään alla.

Värit riippuvat malleista.

Helppo luovutus ja pienet huomioinnit:

Koon muuttaminen on todella helppoa; painat vipua sidoksen takaosaa vasten ja vedät sitä taaksepäin pidentääksesi kokoa. Sitten työnnät vain kokonaista osaa, kunnes se koskettaa kenkiä; se lukittuu automaattisesti.

Ennen kuin lainat tai vuokraat lumikenkiä, tarkista pienikokoisissa ikkunoissa näkyvä kokosi numero. Löydät oman henkilökohtaisen koon takaisin milloin tahansa.

Tekniset tiedot:

880 gx2

40> 80 kg


Etsitkö Inook-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Inook AXL:a? trekkinn:sta, löydät täyden Vaellusvarusteet tuotekokoelman ja ulkoilu tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme trekkinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin ulkoilutarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Inook AXL

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up