up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Inook

Inook E-Flex

Inook E-Flex

Inook E-Flex

Inook E-Flex

Inook E-Flex

plus
  • Play videoInook E-Flex
  • Inook E-Flex
  • Inook E-Flex
  • Inook E-Flex
  • Inook E-Flex
  • Inook E-Flex

Inook E-Flex

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Inook E-Flex

Sen samankaltaisuus muiden Inook-mallien kanssa ei saisi piilottaa tärkeimpiä innovaatioita.
Oranssi, läpikuultava sidontalevy on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, hieman joustava ja erittäin kestävä.
Pebax®-materiaali tarjoaa mahdollisuuden jalan kääntymiseen ilman rajoituksia. Pehmeitä saappaita voidaan käyttää.
Uusi ASS-kantapää askel mukautettu uuden sidontalevyn tarpeisiin.
Erityistä huomiota tarjotaan sarjellulle suunnittelulle. Air de famille avec d'autres modèles ne doit pas cacher plusieurs innovation déterminantes.

Automaattinen liukuva järjestelmä:
Tällä uudella ASS-kantapään askeleella on suurempi tuki, joka on sovitettu e flexiin. Sitä käytetään myös sauvalla, taivuttamatta.

Multi Spike -konsepti:
6 teräspiikkiä kootaan, kun viimeiset tuotteet ovat vielä kuumia; ne ovat pitkänomaisia tai kartiomaisia. Edessä oleva kynsi - joko kolmella tai viidellä hammalla - täydentää pitoa maksimaalisella otteella.

Kiristys edessä 45 °:
Kengän tarkka ja mukava kiristäminen kahden kiinnityshihnan läpi 45 ° kulmassa.
Tämä yksityiskohta on ratkaisevan tärkeä, koska se mahdollistaa kengän täydellisen pitämisen ilman minkäänlaista painetta, koska ne voivat olla erittäin epämiellyttäviä päivän päätteeksi. Jalan muotoon kiinnitetään todellinen huomio, koska se voi rullata luonnollisesti.

Pehmeä alusta:
Tämä kenkäjärjestelmä on erittäin mukava. Se yhdistää erilaisia muovikomponentteja, jotka mukautuvat ja sopivat täydellisesti nilkkaan. Se voidaan asettaa tarkasti nilkan päälle kaksinkertaisen säätöjärjestelmän kautta molemmin puolin.

Hienosäädöt tehdään pienellä vivulla; sidoksen avaaminen on helppoa ja välitöntä. Ne, jotka haluavat yksinkertaisemman mallin, voivat valita kahden muun sidontatyypin välillä:
kaksinkertaisella soljen säädöllä
yhden soljen säädöllä

Aerotecin suunnittelu:
Kehyksen profiilissa on käännetty keula pitämään lumikenkä jatkuvasti lumen yläpuolella. Taka-aukot estävät lumen kerääntymisen rungon ylä- ja alapuolelle.

Helppo luovutus ja pienet huomioinnit ...:
Koon muuttaminen on todella helppoa; painat vipua sidoksen takaosaa vasten ja vedät sitä taaksepäin pidentääksesi kokoa. Sitten työnnät vain kokonaista osaa, kunnes se koskettaa kenkiä; se lukittuu automaattisesti.
Ennen kuin lainat tai vuokraat lumikenkiä, tarkista pienikokoisissa ikkunoissa näkyvä kokosi numero. Löydät oman henkilökohtaisen koon takaisin milloin tahansa.

Inook tarjoaa kolme sidontajärjestelmää pitämään lumikenkä tiukasti nilkkaan.
tarranauha
injektoitu solki, jolla on yksi tai kaksoissäätö
pehmeä tyynyhihna, jossa kaksinkertainen solki.

Jos etsit korkealaatuisia Lumikengät tuotteita, siinä tapauksessa Lumikengät täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Inook E-Flex:a, jonka tämänhetkinen hinta on 145.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. trekkinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia ulkoilu varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Inook E-Flex:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Inook E-Flex

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up