up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Inook

Inook IKSNS14 Kid

plus
  • Play videoInook IKSNS14 Kid
  • Inook IKSNS14 Kid

Inook IKSNS14 Kid

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Inook IKSNS14 Kid

Erityisesti lapsille tarkoitettu malli, joka tuo vakautta, ohjattavuutta ja ennennäkemätöntä mukavuutta kävelyyn. Hyvä jalkatuki säädettävän kuminauhan ansiosta.


Tekniset tiedot:

paino: 390 gx2
Jos etsit ulkoiluvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu trekkinn:aan. Inook:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla ulkoilutuotteilla on täysi Inook:n takaama takuu. Valitse yksi Vaellusvarusteet kategorioista ja tutustu laajaan Vaellusvarusteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Inook IKSNS14 Kid on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Inook IKSNS14 Kid

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up