up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Inook

Inook VXL

plus
  • Play videoInook VXL
  • Inook VXL

Inook VXL

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Inook VXL

Automaattinen liukuva järjestelmä:

Tällä uudella ASS-kantapään askeleella on suurempi tuki, joka on sovitettu e flexiin. Sitä käytetään myös sauvalla, taivuttamatta.

Kiristys edessä 45 °:

Tämä yksityiskohta on erittäin tärkeä, koska se mahdollistaa kengän pitämisen täydellisesti luomatta painejohtoa, mikä voi aiheuttaa todellisia ongelmia päivän lopussa. Jalan muotoa kunnioitetaan.

Wing Concept & Multi Spike -konsepti:

Siipikonsepti:

Alta katsottuna rungossa on holvattu profiili, joka tarjoaa vakauden ja erinomaisen pidon rinteitä ajaessa. Kehyksessä oleva lumi putoaa sivuille, mutta etenkin rungon alla lumi ei voi tarttua; jopa plus asteilla vauhti pysyy kevyenä.

Tämä etu on jo 20 vuotta vanha, syntynyt ensimmäisen mallin SNS25.5.41 avulla, ja se on osoitettu melkein kaikille muille malleille.

Multi Spike -konsepti:

Alta katsottuna rungossa on holvattu profiili, joka tarjoaa vakauden ja erinomaisen pidon rinteitä ajaessa.

Iskunvaimennin:

Jotta lumikenkäretkestä saataisiin hyötyä kaikista, kuullaan vain luonto, kaikki sidontalevyt on varustettu iskunvaimentimilla kantapään alla.

Helppo luovutus ja pienet huomioinnit:

Vipu sidonnan takaosaa vasten ja vedä sitä taaksepäin pidentääksesi kokoa. Sitten työnnät vain kokonaista osaa, kunnes se koskettaa kenkiä; se lukittuu automaattisesti. Ennen kuin lainat tai vuokraat lumikenkiä, tarkista pienikokoisissa ikkunoissa näkyvä kokosi numero. Löydät oman henkilökohtaisen takaisinsi milloin tahansa.

Inook tarjoaa kolme sidontajärjestelmää pitämään lumikenkä tiukasti nilkkaan:

Tarranauha

Injektoitu solki, yhdellä tai kaksinkertaisella säädöllä

Pehmeä tyynyhihna, jossa kaksinkertainen solki.

Tekniset tiedot:

850 gx2

40> 80 kg

34> 42


Jos etsit Inook VXL:a, tänään on onnenpäiväsi. trekkinn:ssa, omassa ulkoiluverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Vaellusvarusteet tuotteet. trekkinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Lumikengät erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Lumikengät on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Inook VXL

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up