`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Izas

Izas Kubor

Izas Kubor

  • Izas Kubor
  • Izas Kubor
  • Izas Kubor

Izas Kubor

Tuotekuvaus Izas Kubor

Ominaisuudet:


Tekninen kangas

Kuiva (toiminnallinen suojaava kankaat)

Coolspeed

Hengittävä

Kehon kosteus kulkee kankaan läpi.Tekniset tiedot:


92% polyesteriä + 8% elastaaniaTekniikka:


Kuiva Toiminnallinen Suojaava Kankaat:

Hengittää, body vesihöyryn läpi. Ulkopinta vetää kehon kosteutta läpi kankaasta, ja se leviää laajemmalle pinta-ala mahdollisimman haihtumista. Sisäpinta pysyy kuivana ja mukavat vieressä ihoa.


Coolspeed:

Coolspeed on kuiva, viileä ja mukava tekstiilituote vastikään kehittämä Shenli Co Ltd, Greenwich on peräisin sen idea multi. kanava poikkileikkaus, erityistä suunnittelua ja viimeistely. CoolSped tekee nopeasti imevät hikeä ja kosteutta ihon pinnalta, kuljetus kankaan pintaan, sitten haihtua. CoolSpeed ​​pitää sinut tuoreena ja viileä koko ajan.


Tilaa Izas:n tuotteet, kuten Kubor, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu trekkinn:aan, omaan ulkoilu verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Izas Kubor jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Izas Kubor

Sukupuoli
Vaatteen tyyppi
Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje