`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Izas

Izas Kubor

Izas Kubor

  • Izas Kubor
  • Izas Kubor
  • Izas Kubor

Izas Kubor

Tuotekuvaus Izas Kubor

Ominaisuudet:


Tekninen kangas

Kuiva (toiminnallinen suojaava kankaat)

Coolspeed

Hengittävä

Kehon kosteus kulkee kankaan läpi.Tekniset tiedot:


92% polyesteriä + 8% elastaaniaTekniikka:


Kuiva Toiminnallinen Suojaava Kankaat:

Hengittää, body vesihöyryn läpi. Ulkopinta vetää kehon kosteutta läpi kankaasta, ja se leviää laajemmalle pinta-ala mahdollisimman haihtumista. Sisäpinta pysyy kuivana ja mukavat vieressä ihoa.


Coolspeed:

Coolspeed on kuiva, viileä ja mukava tekstiilituote vastikään kehittämä Shenli Co Ltd, Greenwich on peräisin sen idea multi. kanava poikkileikkaus, erityistä suunnittelua ja viimeistely. CoolSped tekee nopeasti imevät hikeä ja kosteutta ihon pinnalta, kuljetus kankaan pintaan, sitten haihtua. CoolSpeed ​​pitää sinut tuoreena ja viileä koko ajan.


Osta Izas Kubor markkinoiden halvimmalla hinnalla! ulkoilu verkkokauppamme, trekkinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Naisten vaatteet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Izas Kubor:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset ulkoilu kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje