`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Izas

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Tuotekuvaus Izas Nimba Pants

Stretch nylon Nimba naisten nylon housut Mount Strech tekniikkaa, joka hylkii vettä ja tekee siitä hengittävän.

Mount Stretch (Technical Kangas)

Mount Stretch suojaa vedeltä missään valtiossa. Kangas valmistetaan siten, että haitalliset ilmasto ei lopeta suunnitelmia. Se mahdollistaa karkaamisen kehon höyryä, auttaa kehon pysyä kuivana ja lämpimänä. Se on elastinen, mukautuu kehon ilman muotoaan.

AWPS (Jokasään suojajärjestelmä): Coolspeed on uusi ja lohdullinen materiaalia kehittämä Shenli Co. suunniteltu lisäämään urheilusuorituksen imemällä hikeä ja siirtämällä sen pintaan vaatteen.

Kuivaa (Functional suojaava Kankaat) hikoilu kosteushöyryn läpäisee kudoksen. Ulkopinta poimii hiki kankaasta ja laajentaa sitä maksimaalisen haihduttamalla. Sisäpinta pysyy kuivana ja mukava ihoa vasten.

Naisten vuori mustat housut vettähylkivä, hengittävä, nopeasti kuivuva ja elastinen Mount Strec tekniikkaa. Elastinen 4 suuntiin joustava vyötärönauha ja vyö. Esimuotoillut polvet ja puoli vetoketjulla ja kuumasaumaamalla jalkojen.

erittely:

Kuvio: Medium fit

Nylon housut 90% + 10%

210g / m2 + 8%


Löydä suosikki Naisten vaatteetmallisi ja nauti ulkoilusta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Izas Nimba Pants:n. Jos sinulla kysyttävää Izas Nimba Pants:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä ulkoiluasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täydelliset housut

-

Housut ovat erittäin mukavat käyttää! Sopii täydellisesti, hahmoja halkaiseviin, joustaviin Super retkeilyhousuihin, joissa on paljon liikkumisvapautta!

Upeat housut

-

Housut ovat todella hyviä ja laadukkaita. Polvien osat ovat sulanut ja vetoketju on alhaalla sekä hihna, jonka avulla voit kiristää tarvittaessa. Ostin koon Pieni ja se on minussa leima, paitsi housujen pituus. Mutta korkeuteni on pieni, joten yleensä kaikki housut ovat pitkät. Se on sattumaa, jos minun kaltainen joku tunsi vähän. Käytin niitä jo, ja housujeni pituus ei häirinnyt minua matkan aikana. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen

Izas nimba housut

-

Housut ovat todella hyviä ja laadukkaita. Polvien osat ovat sulanut ja vetoketju on alhaalla sekä hihna, jonka avulla voit kiristää tarvittaessa. Ostin koon Pieni ja se on minussa leima, paitsi housujen pituus. Mutta korkeuteni on pieni, joten yleensä kaikki housut ovat pitkät. Se on sattumaa, jos minun kaltainen joku tunsi vähän. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen

Suuri retkeilyyn

-

Upea materiaali retkeilyyn, joustava ja helppo kuiva, sopii matkalle. Voinko olla, olen hoikka, koko pieni tuntuu hieman tilavalta reideni suhteen. Olen 164 cm ja 50 kg.

Mukava ja kuuma, mitä tarvitsin.

-

Jos haluat lämmetä pienillä vaatteilla, nämä ovat housut, kangas on erittäin kevyt ja näyttää siltä, ettei se suojaa, mutta siinä on hiukset ja ne ovat erittäin lämpimiä. En halua niitä vuoristoon, mutta harjoittelen paljon koiran kanssa ja vietän paljon kylmää ja kosteutta yöllä harjoitusleirillä. Eilen laitoin heidät heti, kun sain heidät ja liikkuvuus oli erinomaista, ne mukautuvat mihinkään liikkeeseen enkä kulkenut kylmä. Suuri menestys. Ongelmani on, että en ole pitkä ja mielestäni ne ovat suuria huolimatta siitä, että ostan x: n, kiitos siitä, että niissä on kiristysnauha ja vyö, voin käyttää niitä ja lantiini, ja koska he ovat pahoillani siitä, että he eivät tee minusta hyvää kuvaa, vaan jollekin muulle korkea, vähintään 1,58, ja se on ohut ovat erittäin viileitä, erittäin kauniita lämpimästi ja joustavia!

Se sopii hyvin

-

Erittäin mukavat ja joustavat housut. Tuntuu erittäin hyvältä

Hyvä tuote

-

hyvä tuote

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje