up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Jetboil

Jetboil Coffee Press Silicone

plus
  • Play videoJetboil Coffee Press Silicone
  • Jetboil Coffee Press Silicone

Jetboil Coffee Press Silicone

Tuotekuvaus Jetboil Coffee Press Silicone

Jetboilin UUSI kahvipuristin, jossa on silikonirengas, takaa parhaan haut taajamassa tai käännä se höyryttääksesi suosikki kalaa ja vihanneksia! Varsi ja kori irtoavat helposti sijoittamiseen kuppiin. Tämä kokoinen kahvipuristin on yhteensopiva Jetboil Flashin, MicroMon ja Zipin kanssa sekä 1 litran korkean ja 0,8 litran varakuppien kanssa. Saatavana kaksi kokoa: tavallinen ja iso.
Ominaisuudet:
Kestävä silikonirengas tarjoaa turvallisen istuvuuden cowboy-kahvin eliminoimiseksi pitämällä ylimääräiset syyt pois karkaamisesta syöksytysprosessin aikana
Kestävä, korkea lämpötila muovi ja mikrosuodatin vähentävät astian sedimenttejä ja tarjoavat tasaisen, rikkaan maun
Panna paras kahvi aamiaisella tai käytä koria höyryttämään tuoretta kalaa tai vihanneksia illallisella
Varsi irtoaa korista ja sijoittuu helposti kuppiin
Tekniset tiedot:
Paino: 1,3 unssia / 36 g
Mitat: 3,7 x 5,8 tuumaa (95 mm x 148 mm)
Yhteensopiva seuraavien kanssa: Flash, MicroMo, Zip


Jetboil Coffee Press Siliconea on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Jetboil:n tuotteita, kuten Coffee Press Silicone, löydät ne omasta ulkoilu verkkokaupastasi trekkinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. trekkinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä ulkoilu varusteita Jetboil:lta.

Ominaisuudet Jetboil Coffee Press Silicone

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Jetboil-kahvipuristin

-

Loistava tuote, hyvä hinta, nopea toimitus.

Loistava!

-

Loistava! Helppo valmistaa kahvia! Ostettu Jetboil ZIP

Oress-rinta

-

Hyvin onnellinen, se on 10: n täydennys !!

Erinomainen

-

Erittäin hyvä idea, se on helppo laittaa jetboillin sisälle muiden lisävarusteiden kanssa ja vaihtoehto, jos et halua riistää itseäsi vastavalmistetusta kahvista vuoristossa

Aina hyvää kahvia liikkeellä!

-

Mahtava. Kevyt, helppo koota ja kantaa Jetboil Flash -laitteessa. Kahvi on minulle pyhä, ja nyt minulla on aina oma tuore suosikki kahvi matkalla. En ole vaikea, mutta en voi tottua pikakahviun. Tilaa viikon sisällä Alankomaissa ja kahvinkeitin, jota vain käytetään kolme päivää kolmen päivän retken aikana. Erittäin tyytyväinen! Hyvä käyttää myös päiväretkille. Hinta, jonka saat nopeasti ulos, noin 8 kupillista kahvia terassilla. Olen tyytyväinen siihen!

Great silicone coffee press

-

No more instant coffee on your camping mornings! Great product, easy to use. Fits nicely inside the Jetboil Flash cooking system. Easy to order from Trekkinn.com and it arrived to Finland in about one week. Also price was the cheapest on the market. My recommends and thanks again Trekkinn!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up