up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Jetboil

Jetboil Flash

Jetboil Flash

Jetboil Flash

plus
  • Play videoJetboil Flash
  • Jetboil Flash
  • Jetboil Flash
  • Jetboil Flash

Jetboil Flash

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Jetboil Flash

Raikastuneet kiehumisajat ovat vakiona Flash-henkilökohtaisessa keittojärjestelmässä, joka on perimmäinen retkeilykeitin kahvin, keiton tai kuivattujen aterioiden valmistukseen polulla. Tehokkuuden kannalta optimoitu salama kiehuu vedellä salamannopeassa 100 sekunnissa, joten se on kaikkien aikojen nopein Jetboil. Jetboilin 1 litran FluxRing-keittokuppi eristävällä viihtyisällä tekee kiehuvasta vedestä - ja pitäen sen lämpimänä - tuulta. Aloita lämmitys heti kätevällä, luotettavalla painonappisytyttimellä ja tarkista, että vesi on valmis lämpökromaattisella värinmuutoslämmönilmaisimella. Yhteensopivat Jetboil-lisälaitteet, kuten kahvipuristin, roikkesarja, potin tuki, paistinpannu, FluxRing-keittoastia ja ruokailuvälineet tekevät tästä välttämättömyyden seuraavalle retkeilyseikkailulle. Sisältää polttoainesäiliön vakaajan; pohjakuppi kaksinkertaistuu mittakupiksi ja kulhoksi; helppo pakata ja kuljettaa vain 13,1 unssilla.


Ominaisuudet:

Kiehuu vettä salamannopeasti 100 sekunnissa, joten se on kaikkien aikojen nopein Jetboil
1 litran FluxRing-keittokuppi eristävällä viihtyisällä tekee kiehuvasta vedestä - ja pitämällä sen lämpimänä - tuulta
Kätevä, luotettava painonsytytystin alkaa kuumentua heti, ja lämpökromaattinen värimuutoksen lämpömittari ilmoittaa, kun vesi on valmis
Yhteensopivat Jetboil-lisälaitteet, kuten kahvipuristin, roikkesarja, potin tuki, paistinpannu, FluxRing keittoastia ja ruokailuvälineet tekevät tästä välttämättömyyden seuraavalle retkeilyseikkailullesi
Sisältää polttoainesäiliön vakaajan; pohjakuppi kaksinkertaistuu mittakupiksi ja kulhoksi; helppo pakata ja kuljettaa vain 13,1 unssilla


Jetboil Flash on täydellinen valinta täydentääksesi ulkoilu varusteitasi. trekkinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti trekkinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupastamme voit löytää muita ulkoilu tuotteita, jotka sopivat yhteen Jetboil Flash:n kanssa.

Ominaisuudet Jetboil Flash

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (12)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hanki kaksi ...

-

Minulla on kaksi näistä. Yksi patikointiin ja toinen työkuorma-autolleni. Käytin töissä alipainepulloa ... ja minun oli täytettävä se joka aamu. Nyt kannan yksinkertaisesti Jetboiliäni ja varmista aina, että minulla on kuorma pullo makeaa vettä. Mene Jetboiliin!

Täydellinen

-

Erinomainen kuin tiedetään. Varusteet, jotka jokaisella, joka rakastaa ulkoilua, pitäisi olla. Suositellaan.

Viileä

-

Jetboil-tuotemerkki on laadun ja muotoilun vakuutus. Se on täydellinen paikoissa, joissa on vaikea sää. Siinä on myös suuri määrä lisävarusteita ja kevyt. Täydellinen mukana retkillesi.

Tuote

-

Totuus on, että suurilla kokemuksillani huomasin, että jotain puuttui. Ja tämä on olennainen esine, jonka jokainen luontoon matkustava ottaa sen mukanaan, pienikokoinen, 150% hyödyllinen ja erittäin kestävä.

Jetboil-salama

-

Tuotteen toimitus ennen ilmoitettuja aikoja. Ehdottomasti suositeltava sivusto! Mitä tulee Jetboiliin ... tuote puhuu puolestaan! Erittäin suositeltavaa!

Erittäin suositeltavaa

-

Todella hieno tuote. Erinomaiset materiaalit käytännöllisiä ja kevyitä. Otan sen mukaani pyöräretkille ja retkille .. Erittäin suositeltava tuote. Voit kokata hyvän määrän pastaa tai riisiä sisällä ...

Jetboil-salama

-

paras Internet-kauppa urheilu- ja matkailutuotteiden toimittamiseen Kazakstaniin

Näytä

-

Yläkiuas .... kevyt, tehokas, juuri sopiva

Upea tuote

-

Se on halvempaa kuin Japanissa, joten osta se täältä. Toisin kuin Japanissa myydyt tuotteet, se ei kuitenkaan sisällä Gotokua, joten sinun on ostettava se erikseen. Esitys on erittäin tyydyttävä, se kiehuu nopeasti ja pommi on pieni!

Jetboil

-

Erittäin hyvä tuote, saapui hyvässä kunnossa. Paljon kiitoksia

Helppo ateria kiipeilyyn

-

Pelkästään tämän avulla voit valmistaa aterioita kiipeilyssä, joten matkalaukut ja toiminnot ovat vähemmän

Todella hyödyllinen

-

Превосходная вещь! Обеспечивает быстрое закипание воды даже на открытом ветру. Очень удобно, что не требует отдельной зажигалки, а поджигается от встроенной

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up