up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Jetboil

Jetboil MicroMo

Jetboil MicroMo

Jetboil MicroMo

plus
  • Play videoJetboil MicroMo
  • Jetboil MicroMo
  • Jetboil MicroMo
  • Jetboil MicroMo

Jetboil MicroMo

Tuotekuvaus Jetboil MicroMo

Jetboilin kevyin keittojärjestelmä, MicroMo, palaa helposti pakkaukseen vaarantamatta suorituskykyä tai monipuolisuutta. FluxRing-tekniikalla toimiva MicroMo saavuttaa liikkuvan kiehumispisteen hieman yli kahdessa minuutissa ja puoli perinteisten järjestelmien polttoaineen kulutusta. Jetboilin patentoitu säädintekniikka tarjoaa asteittaisen lämmön säädön kevyestä kiehumisesta täyteen kiehumiseen, täydellisesti vihreiden, mausteisten kastikkeiden kypsentämiseen ja muihin. Kevyt, 0,8 litran FluxRing-keittokuppi, jossa on eristävä viihtyisyys, antaa sinun keittää vettä ja pitää sen lämpimänä ilman erillistä pottia. Aloita lämmitys heti kätevällä, luotettavalla painonappisytyttimellä - joka on säädetty tasaiseksi suorittamiseksi lämpötilaan 20 astetta F (6 astetta C). Sisältää polttoainesäiliön vakaajan; pohjakuppi kaksinkertaistuu mittakupiksi ja kulhoksi; helppo pakata ja kuljettaa vain 12 unssilla.
Ominaisuudet:
Saavuttaa liikkuvan kiehumispisteen hieman yli kahdessa minuutissa perinteisten järjestelmien puolet polttoaineenkulutuksesta
Jetboilin patentoitu säädintekniikka tarjoaa asteittaisen lämmön säädön kevyestä kiehumisesta täyteen kiehumiseen, täydellisesti vihreiden, mausteisten kastikkeiden kypsentämiseen ja muuhun
0,8 litran FluxRing-keittokuppi eristävällä viihtyisällä antaa sinun keittää vettä ja pitää sen lämpimänä ilman erillisen ruuan asettamista
Kätevä ja luotettava painonsytytin antaa tasaisen suorituskyvyn 20 asteeseen F (6 astetta C) asti
Sisältää polttoainesäiliön vakaajan; pohjakuppi kaksinkertaistuu mittakupiksi ja kulhoksi; helppo pakata ja kuljettaa vain 12 unssilla
Yhteensopiva lisävarusteiden kanssa, kuten kahvipuristin, ripustussarja, astiat, paistinpannu ja FluxRing -keittoastia
Polttoainesäiliön vakaaja mukana
Potti tuki mukana
Jetpower Fuel myydään erikseen
Tekniset tiedot:
Paino: 12 unssia / 340 g
Teho: 6000 BTU / h / 1,75 kW
Tilavuus: 0,8 litraa
Keitotyyppi: Precision Cook
Polttoainesäädin: Kyllä


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Jetboil MicroMo:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Jetboil MicroMo:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla trekkinn verkkokaupassa. Laajasta Retkikeittimet valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia ulkoilusta täysin siemauksin. Nauti trekkinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Jetboil MicroMo

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Micromo todella nopea ruoanlaitto

-

Jetboil on yksi parhaista ystävistäni ulkona harrastamisen aikana. Voin korvata tai mukauttaa monia materiaaleja sellaisten aktiviteettien tai sääolosuhteiden mukaan, joita voimme kokea. Mielestäni poltin on jälleen parantunut. Se oli jo erinomainen ja tyydyttävä. Mutta käyttämällä Jetboil MicroMoa huomasin, että se on vieläkin tehokkaampi ja tuo veden kiehumaan nopeammin.

Arvostelu

-

Minulla on koko tuote ja olen tyytyväinen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up