up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Julbo
360

Julbo Camino

Julbo Camino

Julbo Camino

plus
  • 360Julbo Camino
  • Play videoJulbo Camino
  • Julbo Camino
  • Julbo Camino
  • Julbo Camino

Julbo Camino

Tuotekuvaus Julbo Camino

Jalkojen ja silmiesi vetäminen johtaa sinut, onko se kävely Kompostela, ottaa legendaarinen Stevenson Trail tai vaellus ympärillä Mont Blanc ... Pitkän matkan reitit tarjoavat vapautta ja hitaita nautintoja, keskittyen voimakkaasti löytö ja havainto. Julbo on keksinyt tärkeän, kevyen ja toimivan kitinsarjan vaelluskengille. Upealla kattavuudella Camino tarjoaa virheettömän suojan, jotta voit mennä koko matkan.

Julbo Camino on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Aurinkolasittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Suojauksettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset trekkinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Julbo-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Julbo Camino

Linssityyppi
Väri
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (15)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kiitos

-

Kuten aina mahtava palvelu Trekkinn.com-sivustolta. Lasit olivat täydellisiä kiitos.

Ensimmäinen valinta

-

Huippulaatuisia, kuten Julbolta odotetaan, EDC-aurinkolasit.

Täydellinen

-

Joskus unohdan, että käytän niitä

Julbo laatu

-

Laadukkaat lasit, hyvä johto kiinnitettäväksi lasien temppeleihin. Erittäin tyytyväinen

Laadukkaat lasit

-

Erinomainen tuote !!! Monipuolinen, lyömätön vastinetta rahalle. Hän saapui turvallisesti Argentiinaan.

Toinen parini

-

Toinen parini !! Nämä ovat hienoja talveksi tai kesäksi. Sivusuojaus on hyvä erittäin valoisina päivinä

Perfectes

-

Ne ovat täydellisiä, vaaleita ja mukautuvia! Calitat preu estan molt bé !!

Качественные неые очки

-

Легкий ja очень качественные очки со степенью защиты 3 !!! всем реккомендую

Hyvä on

-

Kaikki oli täydellistä, kuten sen pitäisi olla. Kevyt, kaunis, kestävä, monikäyttöinen tuote. Aion käyttää sitä varjoliitoon, vaellukseen, kiipeilyyn, pyöräilyyn maastopyöräilyyn ja vuoristoon. Pelkäsin joitain ongelmia, joko lähetys- tai lajittelussa Brasiliassa, koska näin kommentteja joiltakin kuluttajilta, joilla oli toimitusongelmia. On tärkeää suorittaa seuranta ja tarkistaa, kun tuote saapuu Brasiliaan, maksaa R.00 dollarin postitusmaksu. Jos et maksa 30 päivän kuluttua, tuote palautetaan alkuperäpaikkaan.

Lasit

-

julbo on laadun tae

Terbaik ~ !!

-

erittäin mukava ..lah ~

Ecxelente

-

Erittäin hyvä tuote, koska se näkyy ecxelente-aurinkosuojakuvassa sivuilla ja mukana tulee hihna, mikä tekee siitä erittäin turvallisen, myös erittäin kevyt, älä vaivaudu käyttämään niitä

Camino

-

erinomainen lisä kesäpäiviin

Upeat lasit

-

Nopea toimitus, lasit erittäin laadukkaita. Tekesi 3 päivän kiertueen sen kanssa, lumikenttien auringonvalossa, aallonpinta kentät auringonvalossa, varjot kaikki ole ongelma. Heti uudelleen

Mukava tuote

-

Hyvä suoja, jotta aurinkosuoja on mahdollisimman suuri. Luulen, että he toimivat hyvin vuorilla!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up