`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Julbo

Julbo Camino

Julbo Camino

Julbo Camino

  • Julbo Camino
  • Julbo Camino
  • Julbo Camino
  • Julbo Camino
  • Julbo Camino

Julbo Camino

Tuotekuvaus Julbo Camino

Jalkojen ja silmiesi vetäminen johtaa sinut, onko se kävely Kompostela, ottaa legendaarinen Stevenson Trail tai vaellus ympärillä Mont Blanc ... Pitkän matkan reitit tarjoavat vapautta ja hitaita nautintoja, keskittyen voimakkaasti löytö ja havainto. Julbo on keksinyt tärkeän, kevyen ja toimivan kitinsarjan vaelluskengille. Upealla kattavuudella Camino tarjoaa virheettömän suojan, jotta voit mennä koko matkan.

Jos haluat ostaa Julbo:n parhaita Suojauksettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! trekkinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Julbo:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista ulkoilutuotteistamme, kuten Julbo Camino. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Julbo Camino kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Julbo Camino

Ikä
Linssityyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (21)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Качественные неые очки

-

Легкий ja очень качественные очки со степенью защиты 3 !!! всем реккомендую

Kuten aina, hämmästyttävää

-

Tämä yritys ei koskaan petä minua. Liian loiva ja hieno jäätikköpäiviin.

Hyvä on

-

Kaikki oli täydellistä, kuten sen pitäisi olla. Kevyt, kaunis, kestävä, monikäyttöinen tuote. Aion käyttää sitä varjoliitoon, vaellukseen, kiipeilyyn, pyöräilyyn maastopyöräilyyn ja vuoristoon. Pelkäsin joitain ongelmia, joko lähetys- tai lajittelussa Brasiliassa, koska näin kommentteja joiltakin kuluttajilta, joilla oli toimitusongelmia. On tärkeää suorittaa seuranta ja tarkistaa, kun tuote saapuu Brasiliaan, maksaa R.00 dollarin postitusmaksu. Jos et maksa 30 päivän kuluttua, tuote palautetaan alkuperäpaikkaan.

Erinomainen

-

Tulen täydellisessä kunnossa kääreiden ja muiden kanssa, näyttäviä lasit nähdään kehittämälleni toiminnalle. Paljon kiitoksia

Lasit

-

julbo on laadun tae

Kevyt vastinetta rahalle jäätikkölasit.

-

Hyvä arvo sarja Cat 4 -linssejä. Täydellinen vuorille.

Suuri koko

-

Suurikokoinen hattu, joka tarjoaa ihanteellisen lämmön viileisiin, lämpimiin paikkoihin

Terbaik ~ !!

-

erittäin mukava ..lah ~

Ecxelente

-

Erittäin hyvä tuote, koska se näkyy ecxelente-aurinkosuojakuvassa sivuilla ja mukana tulee hihna, mikä tekee siitä erittäin turvallisen, myös erittäin kevyt, älä vaivaudu käyttämään niitä

Uskomattoman kevyt

-

Sain juuri Julbo Camino-aurinkolasit ja minulla on ollut vain mahdollisuus asettaa ne testiin valoterapialampuni edessä, koska aurinko ei todellakaan ole kovin marraskuussa Pohjoismaissa ;-) Tuntuu todella tekevän sen ' työ, jopa lampun korkeimmalla tasolla! Istuvuus on hiukan tiukka isossa päässäni, mutta se tuntuu vain turvalliselta eikä häiritsevältä. Rakastan vain sitä, kuinka kevyt se on käytettävä ja se on todella mukava lisätyn säädettävän johdon avulla.

Erinomainen voimakkaalle auringolle

-

Ostin heidät kävelemään erittäin voimakkaan aurinkoisina päivinä vuoristo- ja autiomaa-alueilla. Ne ovat erittäin kevyitä ja pidän niiden suojaamasta sivusta. Ainoa haittapuoli on, että niitä ei tule tapaa varastoida.

Erinomainen tuote

-

Erinomainen tuote. Saapun ajoissa ja muodossa. Ainoa huono asia on, että siinä ei ole tapausta

Erittäin hyvä

-

Erinomaiset aurinkolasit, joissa on lisäsuoja sivuilta. Erittäin hyvä silmäsuoja erittäin aurinkoisina päivinä. Ne mukautuvat hyvin nenäni, joka on leveä. Ne ovat erittäin kevyitä. Ainoa haittapuoli on, että materiaali, jolla ne on tehty, näyttää hauraalta. Puuttuu tapaus lasien säilyttämiseksi tilauksen mukana.

Camino

-

erinomainen lisä kesäpäiviin

Upeat lasit

-

Nopea toimitus, lasit erittäin laadukkaita. Tekesi 3 päivän kiertueen sen kanssa, lumikenttien auringonvalossa, aallonpinta kentät auringonvalossa, varjot kaikki ole ongelma. Heti uudelleen

Upeat lasit!

-

Ostin nämä matkalle Sveitsin Alpeille, enkä olisi voinut kysyä parempaa. Ei istuvuuden ongelmia, vaikka joku, jolla on leveä pää, voi kamppailea. Löysin ne hyviksi kaikille kirkkausalueille. Hyvä ostaa.

Mukava tuote

-

Hyvä suoja, jotta aurinkosuoja on mahdollisimman suuri. Luulen, että he toimivat hyvin vuorilla!

Erittäin hyvät linssit

-

Erittäin tyydyttävä toimitus, termillä ja nopeasti, Erittäin hyvä tuote, Kiitos paljon

Erittäin onnellinen :)

-

Hyvin onnellinen, aito tuote, OK toimitusaika

Suuri aurinkolasit

-

Suuri, kevyt, hyvän näköinen

Erittäin tyytyväinen

-

Silmälasit ovat hyvin kevyet ja kattavat hyvin silmän, kun kyseessä on voimakas ja pitkäaikainen altistuminen, kuten korkeilla vuorilla, joissa käytän sitä. Olen myös erittäin mukava.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje