`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Karpos

Karpos Free Shape Stone Woman

  • Karpos Free Shape Stone Woman
  • Karpos Free Shape Stone Woman

Karpos Free Shape Stone Woman

Tuotekuvaus Karpos Free Shape Stone Woman

Mukava ja erittäin kestävä Stone W Jacket on innovatiivisin naisten takki, joka soveltuu kiipeilyyn tai vaellukseen jopa kaikkein vaikeimmilla reiteillä.

Se on viileä, mukava ja joustava, Cordura®-langoilla kudottu kangasrakenteen ansiosta, mikä helpottaa repäisylujuutta ja liikkumista.

.Jos haluat ostaa Karpos:n parhaita Naisten vaatteettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! trekkinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Karpos:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista ulkoilutuotteistamme, kuten Karpos Free Shape Stone Woman. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Karpos Free Shape Stone Woman kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Karpos Free Shape Stone Woman

Vetoketjun pituus
Huppu
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje