`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Karpos

Karpos Free Shape Stone Woman

Karpos Free Shape Stone Woman

  • Karpos Free Shape Stone Woman
  • Karpos Free Shape Stone Woman
  • Karpos Free Shape Stone Woman

Karpos Free Shape Stone Woman

Tuotekuvaus Karpos Free Shape Stone Woman

Mukava ja erittäin kestävä Stone W Jacket on innovatiivisin naisten takki, joka soveltuu kiipeilyyn tai vaellukseen jopa kaikkein vaikeimmilla reiteillä.

Se on viileä, mukava ja joustava, Cordura®-langoilla kudottu kangasrakenteen ansiosta, mikä helpottaa repäisylujuutta ja liikkumista.

.Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi ulkoilu verkkokaupastamme. Osta Karpos Free Shape Stone Woman alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin ulkoilu tuotteisiin Naisten vaatteet ja täydennä varusteitasi trekkinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Karpos Free Shape Stone Woman

Vetoketjun pituus
Huppu
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje