`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu Kiipeilyvarusteet

Lisätarvikkeet 8 B Plus ()

Suodattimet ()

Suodattimet

Valmistaudu kiipeämään oikeilla kiipeilytarvikkeilla

Kaikille kiipeilijöille liitu ja teippi ovat tärkeimmät kiipeilyvarusteet, jotka ovat luettelonsa kärjessä. Markkinoilla on kahta yleistä liitutyyppiä. Yksi on kiinteässä muodossa ja toinen nestemäisessä muodossa.

Koostumus on melkein sama, mutta sinun on päätettävä, minkä tyyppistä liitua haluat käyttää. Sinun täytyy hajottaa liidupallo ja ne ovat halvempia. Jos et kuitenkaan halua käyttää liidupussia, voit valita nestemäisen liidun.

Nauhaa käytetään suojaamaan käsiäsi kiipeessä. Nauhoja on saatavana eri leveydellä, ja voit valita ne käsien koon mukaan. Vähemmän vakauttamista varten voit ostaa kapeamman teipin, kun taas leveämpi teippi suojaa paremmin niveliä.

Kiipeilyvarusteet harjoitteluun

Sormiharjoitteluun on tarjolla lukuisia kalliokiipeilyvarusteita, joita voit käyttää taukojen aikana. Esimerkiksi puristusjouset, Powerball, kittirenkaat, kittipallot ovat hyödyllisiä sormen lujuuden parantamiseksi.

Muut kiipeilytarvikkeet

On olemassa joukko kalliokiipeilyvarusteita, jotka kiipeilijän on parannettava kokemustaan. Se sisältää veitset köysien leikkaamiseen, köyden huolto ja varastohihnat, lohkareiden harjat ruumien ja kiinnitystikkujen puhdistamiseen jne. Petzl , Salewa , Black Diamond , Mammut , ja Grivel ovat tunnetuimpia tuotemerkkejä, jotka tarjoavat korkealaatuisia kiipeilyvarusteita ja varusteita.

Sulje