`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu Kiipeilyvarusteet

Magnesium 8 B Plus ()

Suodattimet ()

Suodattimet

Uusi kiipeilijän opas kiipeilyliidun käyttämiseen

Oletko koskaan miettinyt, miksi jokainen kiipeilijä käyttää liitua käsissään kiipeessään? Olet ehkä huomannut, että kaikki, olipa kuntosalin sisätiloissa tai ulkona, kiinnittivät liidupussin selällään. Joten miksi kiipeilijät käyttävät liituja?
Kiipeilyliidua käytetään imemään kosteutta käsistä ja pitämään ne kuivina paremman otteen saamiseksi. Jokaisen keho on erilainen ja me kaikki tuotamme kosteutta eri tavalla. Joidenkin kiipeilijöiden on käytettävä vähemmän liituja käsissään, kun taas toisten on käytettävä toistuvasti keskellä yritystä tai suoritettaessa vaikeaa liikettä.
Liidut valmistetaan yleensä magnesiumkarbonaatista , joka on paras materiaali kitkan ja pidon parantamiseksi. Liitu on yksi kiipeilyn kiinteimmistä osista, jota kiipeilijät eivät voi kiivetä ilman. On monia tuotemerkkejä, kuten Petzl , Black Diamond , Mammut , Ocun , Beal , jotka valmistavat kiipeilyliituja, jotka saattavat poiketa väriltään ja tekstuuriltaan, mutta kaikki palvele samaa tarkoitusta se on pitää kätesi mukavina ja kuivina.

Kiipeilyliituja on saatavana eri muodoissa, kuten kiipeilyliitu, lohko, irtonainen jauhe ja nestemäinen liitu kiipeily. Minkä liidun valitset, riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja kiipeilytyylistä.

Sulje